Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dublex ev daha zor tabi asagi yukari zor olur. Nyseki dublex evim yok o yonden sansliyim

tam içim rahatlamıştı bugun yıne acık pembe seklınde akıntı oldu

doktor progestan verebilir. istirahat verebilir tekrar ara istersen. bana reçeteyi telefon edimce yazmislardi. ama gereksiz görüp vermeyedebilir canım. sağlıklı artış var miydi gitmiş miydin daha önce kaç haftalık biliyo musun

suan 6.haftadayım , saglık ocagında kan testı yaptırıp oyle gıttım gecen hafta , saglıklı demıstı
ınternetten baktım acık pembe ılk aylarda normal yazıyor ama ınsan gorunce korkuyor yınede .
doktoru bıdaha ararsam bana saydırır heralde :) o kadar yogunkı cok meshur bırı butun kadınlar ona gdıyor hastanede bıle onun muayene ucretı farklı . sureklı olmuyor dun 2 kere olmustu bugun daha yenı oldu

o zaman yerlesme kanamasidir. doktor bu kadar iyiyse telaş edecek bişey yoktur.

sen yat bol bol

elıne saglık ben hıcbırsey yapamadım . ayakta durunca belım daha cok agrıyor sankı ,bırde kocam sıgara ıcmeye devam edıyor ona kızdım
Sen yapma zaten dinlen bugünler de
Üçüncü ödevi yapabilemiyorum kocam dursa köpeğim oyuncaklarını saçıyo köpeğim dursa kocam koltuk yastıklarını yere atıyo
Aaaa bizim evin halleri
Görev tamamdır
Günlük görev harici dışında yapılanlarla kamburum çıktı
Ev tabii ki dağınık... kırlentler havada uçuşuyor çünkü çocuklar kuduruyor
Eline sağlık
Kavga ediyolardı aynayı elleyip dedimki getirin bezi silin aynayı hadi abinizinkide falan derken.... şimdi ben silcem ben silcem diye kavga ediyolar

Ananızı tebrik ediyorum
Aaaa bunlar da aynı benim çocuklar

Bende gebe kalınca bıraktım eşim mutfakta yanımda içiyordu Kıızm da gelişim geriliği oldu erken doğum falan 1 hafta hastanede yattım eve geldim içti yine yanımda ama eliyle dumanı kapıyordu öküz anacım bunlar öküz

Ayyy bişey diyeceğim haddim değil akıl vermek ama bende ilk gebeliğimde buranın ünlü doktoruna gittim sabah 10 daki randevuma 3 te girdim insan zamanla sıkılıyor. O doktor da çok ilgili ama çok kalabalıktı ilk haftalar her hafta çağırıyordu. Zamanla sıkılıyor insan diyim.

tam içim rahatlamıştı bugun yıne acık pembe seklınde akıntı oldu
Yat ve kocanı takma. Dinlen en iyisi. Bol bol uyu. Uykun gelmiyor mu? Ben hamileyken çok gelirdi. Uyuklar dururdum. Birde ilk hamileliğimde iş yapınca çok yorullurdum sanki dünya iş yapmış gibi. Bol bol dinlen. Dr normal demiş. Stres mi yapıyosun acaba

evden cikamayan çocuk sendromu bence negom
Ya öğlen 10 dk bahçeye saldım, eşim yemek almaya geldi onu indirin hadi bahçe de hava alın birde dedim.
Balkondan baktım, koşun boydan boya dedim rahat vermedim ki hadi çıkın hadi hadi diye çocuklara
Çok dağıtıyorlar bana da yazık ya
Bende çok uyurdum, ordan alışkanlık oldu hala uyumak istiyorum

çok tatlı ya yaylaya çıkan buzağı gibi kosturmuslardir

olsun negom yarın on dk daha izin ver inmelerine:)
sana da yazık çok haklısın tabiki ama işte çok küçükler:) benimki dün balkona çıktı o kadar mutlu oldu ki anlatamam sana:)

Ayy yerim onu ya balkona güneşlenmek için çıkıyoruz. Aslında bende inebilirim bahçeye, kp evde olmadığı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…