beğen butonuna şu emoji konmalı
Dublex ev daha zor tabi asagi yukari zor olur. Nyseki dublex evim yok o yonden sansliyimHoşbuldumEski düzenime dönemiyorum bir türlü. Sürekli 2 çocukla seyahat etmekten her şeyin düzeni bozuldu. Eskiden her aldığımı yerine koyardım veya küçük sepetim vardı ona koyar daha sonra yerine yerleştirirdim. Evim dubleks birde aşağı yukarı tam bir curcuna oldu.
Kesinlikletembel kelimesinin altında ezik hissetmiyorum gayet cool oldu
tam içim rahatlamıştı bugun yıne acık pembe seklınde akıntı oldubence de kanka bundan sonra böyle açıklama yapıyoruz
tam içim rahatlamıştı bugun yıne acık pembe seklınde akıntı oldu
suan 6.haftadayım , saglık ocagında kan testı yaptırıp oyle gıttım gecen hafta , saglıklı demıstıdoktor progestan verebilir. istirahat verebilir tekrar ara istersen. bana reçeteyi telefon edimce yazmislardi. ama gereksiz görüp vermeyedebilir canım. sağlıklı artış var miydi gitmiş miydin daha önce kaç haftalık biliyo musun
suan 6.haftadayım , saglık ocagında kan testı yaptırıp oyle gıttım gecen hafta , saglıklı demıstı
ınternetten baktım acık pembe ılk aylarda normal yazıyor ama ınsan gorunce korkuyor yınede .
doktoru bıdaha ararsam bana saydırır heralde :) o kadar yogunkı cok meshur bırı butun kadınlar ona gdıyor hastanede bıle onun muayene ucretı farklı . sureklı olmuyor dun 2 kere olmustu bugun daha yenı oldu
Sen yapma zaten dinlen bugünler deelıne saglıkben hıcbırsey yapamadım . ayakta durunca belım daha cok agrıyor sankı ,bırde kocam sıgara ıcmeye devam edıyor ona kızdım
Aaaa bizim evin halleriÜçüncü ödevi yapabilemiyorum kocam dursa köpeğim oyuncaklarını saçıyo köpeğim dursa kocam koltuk yastıklarını yere atıyo
Eline sağlıkGörev tamamdır
Günlük görev harici dışında yapılanlarla kamburum çıktı
Ev tabii ki dağınık... kırlentler havada uçuşuyor çünkü çocuklar kuduruyor
Aaaa bunlar da aynı benim çocuklarKavga ediyolardı aynayı elleyip dedimki getirin bezi silin aynayı hadi abinizinkide falan derken.... şimdi ben silcem ben silcem diye kavga ediyolar
Ananızı tebrik ediyorum
Bende gebe kalınca bıraktım eşim mutfakta yanımda içiyordu Kıızm da gelişim geriliği oldu erken doğum falan 1 hafta hastanede yattım eve geldim içti yine yanımda ama eliyle dumanı kapıyordubende ıcıyordum hamıle oldugumu ogrenınce bıraktım bugun 1 hafta oldu esıme de ıcmesın dıye aldırmadım haftasonu dısarı cıkma yasagıda vardı 3 gun ıcmedı p.tesı gunu yıne aldı . bana saygısı yok hıc ,
Ayyy bişey diyeceğim haddim değil akıl vermek ama bende ilk gebeliğimde buranın ünlü doktoruna gittim sabah 10 daki randevuma 3 te girdim insan zamanla sıkılıyor. O doktor da çok ilgili ama çok kalabalıktı ilk haftalar her hafta çağırıyordu. Zamanla sıkılıyor insan diyim.suan 6.haftadayım , saglık ocagında kan testı yaptırıp oyle gıttım gecen hafta , saglıklı demıstı
ınternetten baktım acık pembe ılk aylarda normal yazıyor ama ınsan gorunce korkuyor yınede .
doktoru bıdaha ararsam bana saydırır heralde :) o kadar yogunkı cok meshur bırı butun kadınlar ona gdıyor hastanede bıle onun muayene ucretı farklı . sureklı olmuyor dun 2 kere olmustu bugun daha yenı oldu
Evim hiç bu kadar düzensiz olmamıştı, yok olmuyor topluyorum aynı afakanlar basıyor bana
Hayır yaz tatilin de falan böyle olmuyordu arkadaş bu neydi ya
Yat ve kocanı takma. Dinlen en iyisi. Bol bol uyu. Uykun gelmiyor mu? Ben hamileyken çok gelirdi. Uyuklar dururdum. Birde ilk hamileliğimde iş yapınca çok yorullurdum sanki dünya iş yapmış gibi. Bol bol dinlen. Dr normal demiş. Stres mi yapıyosun acabatam içim rahatlamıştı bugun yıne acık pembe seklınde akıntı oldu
Ya öğlen 10 dk bahçeye saldım, eşim yemek almaya geldi onu indirin hadi bahçe de hava alın birde dedim.evden cikamayan çocuk sendromu bence negom
Bende çok uyurdum, ordan alışkanlık oldu hala uyumak istiyorumYat ve kocanı takma. Dinlen en iyisi. Bol bol uyu. Uykun gelmiyor mu? Ben hamileyken çok gelirdi. Uyuklar dururdum. Birde ilk hamileliğimde iş yapınca çok yorullurdum sanki dünya iş yapmış gibi. Bol bol dinlen. Dr normal demiş. Stres mi yapıyosun acaba
Ya öğlen 10 dk bahçeye saldım, eşim yemek almaya geldi onu indirin hadi bahçe de hava alın birde dedim.
Balkondan baktım, koşun boydan boya dedimrahat vermedim ki hadi çıkın hadi hadi diye çocuklara
Çok dağıtıyorlar bana da yazık ya
Bende çok uyurdum, ordan alışkanlık oldu hala uyumak istiyorum
Ayy yerim onu yaçok tatlı ya yaylaya çıkan buzağı gibi kosturmuslardir
olsun negom yarın on dk daha izin ver inmelerine:)
sana da yazık çok haklısın tabikiama işte çok küçükler:) benimki dün balkona çıktı o kadar mutlu oldu ki anlatamam sana:)
Ayy yerim onu yabalkona güneşlenmek için çıkıyoruz. Aslında bende inebilirim bahçeye, kp evde olmadığı zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?