Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tam bakıp çıkacakken şu mesajı gördüm bende 15 dk vereyim kendime toplayıp çıkayım.
Yazdığınız işler bize böyle vesile oluyor işte.
Hallettim geldim.
Bulaşık mk boşalttım
Bulaşıkları sudan geçirip bulaşık mk yerleştirdim
Elde yıkanacakları yıkadım
Bulaşık mk çalıştırıp çıktım
Koşa koşa yapınca hızlı yaptım ya yatacak zaman kaldı
Film zamanı

Sabahki işlerime ek olarak salonu sildim :) yoruldum ,çocuğu da uyuttum

Ama bu sayfa çok iyi oldu benim için,normalde iş yaparken kendimi yalnız hissediyorum,şimdi benim gibi birçok insan var diyorum,ev islerini yapmayı daha çok benimsedim,ev işlerinin sorumluluğunu daha çok aldım,diğer türlü iş yapınca eşime sinirleniyodum,o niye hiç bişi yapmiyo diye,hep niye kadınlar yapiyo diye,onlar işten gelince dinleniyo,biz niye dinlenmiyoruz falan filan soyleniyodum,şimdi o beklentim yok :)

Bende evi derli toplu tutamadım tutamiyorum kızın dersi var bilgisayardan giriyoruz oğlum ağlıyor bende basacam diye ama nasıl ağıt kızla mi ilgileniyim oğlanlanla mi şaşırdım 2 saat kaos ortamında ders yapıyoruz neyse bugünümüze de bin şükür :) diğer ödevleri yaptım yemek bulaşık evide süpürdum ama şimdi oyuncaklar yine heryerde

Eline sağlık. Doğru diyosun burda nefes alıyorum bende batmıyo gözüme işler

Çok şükür yanlız değilim herkezin ki dağınık
Sürekli hamile gibi bişey yemek isteyen ve koltuğa sığamıyomuşcasına koltuk minderlerini yere atan 30 yaşında bebek var evde çok normal buluyorum artık dağınıklığı Bence hiç birimiz yalnız değiliz salalım gitsin

Senin ki yine hamileymiş benim ki lohusa kadın resmen yarın dantelli çarşaf takımlarımı çıkarıp koltuğa sericem ne de olsa lohusa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…