Kalkayım da koşa koşa mutfağı toplayayım 15 dk süre verdim kendime
Annaştık başkanbence de kanka bundan sonra böyle açıklama yapıyoruz
Hallettim geldim.Tam bakıp çıkacakken şu mesajı gördüm bende 15 dk vereyim kendime toplayıp çıkayım.
Yazdığınız işler bize böyle vesile oluyor işte.
Ay guldurdun :)Kavga ediyolardı aynayı elleyip dedimki getirin bezi silin aynayı hadi abinizinkide falan derken.... şimdi ben silcem ben silcem diye kavga ediyolar♀
Ananızı tebrik ediyorum
Bence hep kocalardanEvim hiç bu kadar düzensiz olmamıştı, yok olmuyor topluyorum aynı afakanlar basıyor bana
Hayır yaz tatilin de falan böyle olmuyordu arkadaş bu neydi ya
Sabahki işlerime ek olarak salonu sildim :) yoruldum ,çocuğu da uyuttum
Ama bu sayfa çok iyi oldu benim için,normalde iş yaparken kendimi yalnız hissediyorum,şimdi benim gibi birçok insan var diyorum,ev islerini yapmayı daha çok benimsedim,ev işlerinin sorumluluğunu daha çok aldım,diğer türlü iş yapınca eşime sinirleniyodum,o niye hiç bişi yapmiyo diye,hep niye kadınlar yapiyo diye,onlar işten gelince dinleniyo,biz niye dinlenmiyoruz falan filan soyleniyodum,şimdi o beklentim yok :)
Çok şükür yanlız değilim herkezin ki dağınıkDün ve bugün yaptıklarımın kısacası özeti eve dip köşe girdim bi camları silmedim onun harici her yeri pakladım ama sorun bakalım evim toplu munoooo
Sürekli hamile gibi bişey yemek isteyen ve koltuğa sığamıyomuşcasına koltuk minderlerini yere atan 30 yaşında bebek var evde çok normal buluyorum artık dağınıklığıÇok şükür yanlız değilim herkezin ki dağınık
Dün ve bugün yaptıklarımın kısacası özeti eve dip köşe girdim bi camları silmedim onun harici her yeri pakladım ama sorun bakalım evim toplu munoooo
Senin ki yine hamileymiş benim ki lohusa kadın resmen yarın dantelli çarşaf takımlarımı çıkarıp koltuğa sericem ne de olsa lohusaSürekli hamile gibi bişey yemek isteyen ve koltuğa sığamıyomuşcasına koltuk minderlerini yere atan 30 yaşında bebek var evde çok normal buluyorum artık dağınıklığıBence hiç birimiz yalnız değiliz salalım gitsin
Bugün pes ettim ellemicem 3-5 gün yatcamYeter sen çok temizliyon evi
Ya ahahaj sesli güldümSenin ki yine hamileymiş benim ki lohusa kadın resmen yarın dantelli çarşaf takımlarımı çıkarıp koltuğa sericem ne de olsa lohusa
Ya 1,60 cm köşe koltuk var yatıyor yatmasa uzanıyor o ayakları sürekli ağzımın dibinde vallaha piçaklayacamYa ahahaj sesli güldüm
sesli güldüm :)) kızım neye güldün diyor gelde anlatSenin ki yine hamileymiş benim ki lohusa kadın resmen yarın dantelli çarşaf takımlarımı çıkarıp koltuğa sericem ne de olsa lohusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?