- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Lohusa de çarşaf de serecekmiş de.sesli güldüm :)) kızım neye güldün diyor gelde anlat
Çocukla zor. Gün içinde 84838 kez yukarı çıkıp aşağı iniyorumDublex ev daha zor tabi asagi yukari zor olur. Nyseki dublex evim yok o yonden sansliyim
Parka çıkarabiliyorduk, şimdi hep evdeler. Nereye saldıracaklarını şaşırıyorlar.Evim hiç bu kadar düzensiz olmamıştı, yok olmuyor topluyorum aynı afakanlar basıyor bana
Hayır yaz tatilin de falan böyle olmuyordu arkadaş bu neydi ya
Bende şıktayım girip giripbakiyorum nerede diyeGünayyydınnn ❤
Sabahın 6 sında ödev yazanNego can 9 puçuğa kadar yazmadıysa aşağıdakilerden hangisi ihtimaldir?
A) allah korusun başı tutmuştur hasta olmuştur
B) İşlerine başlamıştır erkenden o hızla buraya gelememiştir
Benimde evimde cam çok canım. Terasım komple cam balkon mesela. Alt katta iki balkon da cam balkon. Sadece alt katta boydn boya 4 cam var. Geçen spin mop ile sildim, Silva'nın cam bezini almıştım durulama kurulama gerektirmeyen onu denedim. Spin moptan da sihirli mop diye bir mop var mandallı ondan almıştım. Cam bezini taktım ona tablet mopla sildiğim camları sildim. Koca balkonun camlarını silmek 15 dakikamı aldı. Tavsiye ederimDün canım cıktı
Tüm evin camlarını sildim ki benim salon dikdörtgen ve iki tarafı boydan cam kollarım koptu
Evi supurdum
Wc temizledim
Bulaşık makinesi yerleştirdim çalıştı boşaltın yenilerini koydum
2 posta çamaşır yıkadım astım topladım
Markete gittim aldıklarını kapının önünde çamaşır suyuyla sildim
Banyo yaptım yerleri çamaşır suyuyla sildim
Aldıklarını yerleştirdim
Yemek yaptım ve yine bulaşık
Akşam bayılmışım hatırlamıyorum
Ya 1,60 cm köşe koltuk var yatıyor yatmasa uzanıyor o ayakları sürekli ağzımın dibinde vallaha piçaklayacam
Merhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
Bugün ödev düşünmedim, genel tekrar yapalım
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Çok geçmiş olsunMerhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Eline sağlık canımHallettim geldim.
Bulaşık mk boşalttım
Bulaşıkları sudan geçirip bulaşık mk yerleştirdim
Elde yıkanacakları yıkadım
Bulaşık mk çalıştırıp çıktım
Koşa koşa yapınca hızlı yaptım ya yatacak zaman kaldı
Film zamanı
Yalnız değilsin temizlik kankamızSabahki işlerime ek olarak salonu sildim :) yoruldum ,çocuğu da uyuttum
Ama bu sayfa çok iyi oldu benim için,normalde iş yaparken kendimi yalnız hissediyorum,şimdi benim gibi birçok insan var diyorum,ev islerini yapmayı daha çok benimsedim,ev işlerinin sorumluluğunu daha çok aldım,diğer türlü iş yapınca eşime sinirleniyodum,o niye hiç bişi yapmiyo diye,hep niye kadınlar yapiyo diye,onlar işten gelince dinleniyo,biz niye dinlenmiyoruz falan filan soyleniyodum,şimdi o beklentim yok :)
Allah kolaylık versin canım, küçük çocuk olunca ödev yaptırmak çok zor oluyorBende evi derli toplu tutamadım tutamiyorumkızın dersi var bilgisayardan giriyoruz oğlum ağlıyor bende basacam diye ama nasıl ağıt kızla mi ilgileniyim oğlanlanla mi şaşırdım 2 saat kaos ortamında ders yapıyoruz neyse bugünümüze de bin şükür :) diğer ödevleri yaptım yemek bulaşık evide süpürdum ama şimdi oyuncaklar yine heryerde
Evde değil kiBence hep kocalardan
Eline sağlık canımBulaşık makinesini boşalttım
Kurumuş çamaşırları topladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Halı örtüsünü çıkarıp yenisini taktım
Koltuğun altına birsürü oyuncak top falan kaçmış orayı temizledim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Lavaboyu yıkadım
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizledim içiyle birlikte
Tekli koltuğun başlarını sildim
Büfeyi boyamışlardı onu sildim
Duvarlardaki lekeleri sildim
Çamaşır ayırmıştım onları kaldırdım yerleştirdim
Bi sepet ayrılmış eşya vardı onları temizleyip yerleştırdım
Çamaşırlar yıkandı onları astım
Akşam yemekten sonra mutfağı topladım makinayı çalıştırdım
Şimdi de yatıyorum
İkisi deGünayyydınnn ❤
Sabahın 6 sında ödev yazanNego can 9 puçuğa kadar yazmadıysa aşağıdakilerden hangisi ihtimaldir?
A) allah korusun başı tutmuştur hasta olmuştur
B) İşlerine başlamıştır erkenden o hızla buraya gelememiştir
Eline sağlık canımDün canım cıktı
Tüm evin camlarını sildim ki benim salon dikdörtgen ve iki tarafı boydan cam kollarım koptu
Evi supurdum
Wc temizledim
Bulaşık makinesi yerleştirdim çalıştı boşaltın yenilerini koydum
2 posta çamaşır yıkadım astım topladım
Markete gittim aldıklarını kapının önünde çamaşır suyuyla sildim
Banyo yaptım yerleri çamaşır suyuyla sildim
Aldıklarını yerleştirdim
Yemek yaptım ve yine bulaşık
Akşam bayılmışım hatırlamıyorum
Eline sağlık canımGünaydin
Sabah bulaşık maknasini yerlstirdim
Kızına kahvaltı yaptırdım
Kendi kahvalrimi yaptim
Mutfağı toparladım
Salonu toparladım
Kuruyan camsirlari yerleştirdim
Şimdi kızı uyutuyorym
Uyuttuktan sonra ne yapsam ne yapsam acaba karar veremiyorum neyse yemeklerle ilgileniyim
Elinize sağlık canımGünaydın kızlaar
Bu ara yazamıyorum hiç çok özledim temizlik yapıp burada yaptıklarımı paylaşmayı.
Biz eşimle çocukların dolaplarını boşaltıp silip yerlerini değiştirdik. En büyük dolaba büyüğün kıyafetlerini,yanındaki tek kapaklı dolaba ortancanın kıyafetlerini küçük konsolada yeni doğacak bebeğimizin kıyafetlerini yerleştirdik
Bugün de odaya bir düzen getirelim diyoruz. Bizde durumlar böyle
Ev işlerini eşim yapıyor,yemekleri ikimiz.
Oturduğum yerden çokça çamaşır katlıyorum. Çocuklarla ilgilenelim derken akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum
Evdee
Yok canım teşhis koyulmadıgünaydın negom:) :)
geçmiş olsunmigren var mi sende peki
Yok canım fayda etmiyor öyle şeylerÇok geçmiş olsunacaba annem gibi başına tülbent mi dolayıp bağlasan işe yarıyor demişti
Çok geçmiş olsun. Migren veya astigmattır büyük olasılıkla ve Allah ikisini birden başa vermesin. Astigmat ilerlemez ama çok kitap okumaktan mıdır nedir son bir senedir ciddi göz ağrısı ile beraber baş ağrısı. Şubatta doktora gittim, gözlük verdi. İki gözlük aldım, başlarda iyiydi ama sonra sapları kulak arkasından başıma doğru sızlamayla başlayan bir baş ağrısı yapıyorlar. Takamıyorum şimdi gözlükçüye de gidemiyorum. Ben migren var diye sanıyordum astigmatmış. Öyle de olabilir. Uyuyunca geçmiyor maalesef ama migrende uyuyunca geçmiyor diye biliyorum. Şu dönem geçsin bir doktora görünMerhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?