Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bulaşık makinesini boşalttım
Kurumuş çamaşırları topladım
Kahvaltıdan sonra mutfağı topladım
Halı örtüsünü çıkarıp yenisini taktım
Koltuğun altına birsürü oyuncak top falan kaçmış orayı temizledim
Evi süpürdüm sildim toz aldım
Lavaboyu yıkadım
Çamaşır makinesinin deterjan gözünü temizledim içiyle birlikte
Tekli koltuğun başlarını sildim
Büfeyi boyamışlardı onu sildim
Duvarlardaki lekeleri sildim
Çamaşır ayırmıştım onları kaldırdım yerleştirdim
Bi sepet ayrılmış eşya vardı onları temizleyip yerleştırdım
Çamaşırlar yıkandı onları astım
Akşam yemekten sonra mutfağı topladım makinayı çalıştırdım
Şimdi de yatıyorum

Evim hiç bu kadar düzensiz olmamıştı, yok olmuyor topluyorum aynı afakanlar basıyor bana
Hayır yaz tatilin de falan böyle olmuyordu arkadaş bu neydi ya
Parka çıkarabiliyorduk, şimdi hep evdeler. Nereye saldıracaklarını şaşırıyorlar. Sürekli bir şeyler yiyorlar. Sürekli bir şey istiyorlar. Küçüğüme de bir haller oldu, meyvesini falan mama sandalyesinde yemiyor. Gezine gezine...

Son günlerde benim hit parçam. Hepinize tavsiye ederim hanımlar. Açıp açıp dellenin

Ve günaydın herkeseeee
Bende şıktayım girip giripbakiyorum nerede diye

Dün canım cıktı
Tüm evin camlarını sildim ki benim salon dikdörtgen ve iki tarafı boydan cam kollarım koptu
Evi supurdum
Wc temizledim
Bulaşık makinesi yerleştirdim çalıştı boşaltın yenilerini koydum
2 posta çamaşır yıkadım astım topladım
Markete gittim aldıklarını kapının önünde çamaşır suyuyla sildim
Banyo yaptım yerleri çamaşır suyuyla sildim
Aldıklarını yerleştirdim
Yemek yaptım ve yine bulaşık
Akşam bayılmışım hatırlamıyorum

Benimde evimde cam çok canım. Terasım komple cam balkon mesela. Alt katta iki balkon da cam balkon. Sadece alt katta boydn boya 4 cam var. Geçen spin mop ile sildim, Silva'nın cam bezini almıştım durulama kurulama gerektirmeyen onu denedim. Spin moptan da sihirli mop diye bir mop var mandallı ondan almıştım. Cam bezini taktım ona tablet mopla sildiğim camları sildim. Koca balkonun camlarını silmek 15 dakikamı aldı. Tavsiye ederim

Günaydin

Sabah bulaşık maknasini yerlstirdim
Kızına kahvaltı yaptırdım
Kendi kahvalrimi yaptim
Mutfağı toparladım
Salonu toparladım
Kuruyan camsirlari yerleştirdim
Şimdi kızı uyutuyorym

Uyuttuktan sonra ne yapsam ne yapsam acaba karar veremiyorum neyse yemeklerle ilgileniyim

Günaydın kızlaar
Bu ara yazamıyorum hiç çok özledim temizlik yapıp burada yaptıklarımı paylaşmayı.
Biz eşimle çocukların dolaplarını boşaltıp silip yerlerini değiştirdik. En büyük dolaba büyüğün kıyafetlerini,yanındaki tek kapaklı dolaba ortancanın kıyafetlerini küçük konsolada yeni doğacak bebeğimizin kıyafetlerini yerleştirdik
Bugün de odaya bir düzen getirelim diyoruz. Bizde durumlar böyle
Ev işlerini eşim yapıyor,yemekleri ikimiz.
Oturduğum yerden çokça çamaşır katlıyorum. Çocuklarla ilgilenelim derken akşam nasıl oluyor hiç anlamıyorum. Hepinizi kocaman öpüyorum

Merhabalar, baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum, ağrı kesici de etki etmiyor zaten artık çok da içmek istemiyorum.
Sabah şarjım yoktu, şarja taktım. Evi topladım kitap okudum, bitecek az kaldı aslında bitirip alıyım telefonu elime dedim.
Bugün ödev düşünmedim, genel tekrar yapalım

malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A

günaydın negom:) :)
geçmiş olsun migren var mi sende peki

Çok geçmiş olsun acaba annem gibi başına tülbent mi dolayıp bağlasan işe yarıyor demişti

Daha kahvaltı yapamadım, bırakın ev işi Krep yaptım, patates kızarttım, sofrayı kurarken büyüğüm uyandı. "Anne ben menemen istiyorum," dedi. Olmaz dedim ama sonuç pişiyor. Sakındığımdan değil, normalde yapsam yemez. Bon monomon sovmoyorom, der. Cinsi aynı bana çekmiş

Eline sağlık canım hangi filmi izledin?
Yalnız değilsin temizlik kankamız
Allah kolaylık versin canım, küçük çocuk olunca ödev yaptırmak çok zor oluyor
Bence hep kocalardan
Evde değil ki o varken daha rahatım, üçünü odaya kapatıyorum ben işime bakıyorum rahat rahat
Eline sağlık canım
İkisi de
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım bir dolap çekmece düzenleyebilirsin uyuttuktan sonra, birde kendine kahve yapıp keyif yaparsın
Elinize sağlık canım doğumdan sonra bol bol yazarsın yine yaptığın işleri
Evdee

Çok geçmiş olsun. Migren veya astigmattır büyük olasılıkla ve Allah ikisini birden başa vermesin. Astigmat ilerlemez ama çok kitap okumaktan mıdır nedir son bir senedir ciddi göz ağrısı ile beraber baş ağrısı. Şubatta doktora gittim, gözlük verdi. İki gözlük aldım, başlarda iyiydi ama sonra sapları kulak arkasından başıma doğru sızlamayla başlayan bir baş ağrısı yapıyorlar. Takamıyorum şimdi gözlükçüye de gidemiyorum. Ben migren var diye sanıyordum astigmatmış. Öyle de olabilir. Uyuyunca geçmiyor maalesef ama migrende uyuyunca geçmiyor diye biliyorum. Şu dönem geçsin bir doktora görün Nego

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…