palet ne ne kesti esin gecmisi okumadan sormus olabilirimBen hala ev süpürmedimeşimi ikna ettim paleti kesiyor fakat çok kısa oldu ya söyleyemiyorum da bu olmadı diye. Diz kapağımın altında oldu.
sorun neden delirdigimizi bilmiyor olmalariCanım çocukları kafaya takacağına, huni tak. Bak ben; millete huni takıp gezeceğim diye diye takmaya başladım. Arada geliyor, geçiriyorum kafaya açıyorum psikolojim bozuldu şarkısını bağıra bağıra söylüyorum. Büyük kızım arkadan back vokal yapıyor, küçüğü totoyu sallıyor. Doğal meditasyon.
Şaka yapmıyorum bak gerçekten şöyle cinnetlenme geldiği gibi çocuklara bağırmak yerine; psikolojim bozuldu diye şarkıya giriyorum büyük kızım da, tatile çıkmalıyım diye başlıyor. Ardından bu iş böyle giderse diyorum hep beraber vallahi ben fıttırırım diye finali yapıyoruzsorun neden delirdigimizi bilmiyor olmalari
dur acim bende sizin gibi bizde birlikte deliririzŞaka yapmıyorum bak gerçekten şöyle cünnetlenme geldiği gibi çocuklara bağırmak yerine; psikolojim bozuldu diye şarkıya giriyorum büyük kızım da, tatile çıkmalıyım diye başlıyor. Ardından bu iş böyle giderse diyorum hep beraber vallahi ben fıttırırım diye finali yapıyoruz
Aç dinle yemin ederim diline yapışıyor. Eskiden adam eve geldiğinde hoşgeldin diyordum. Şimdi kapı açıldığı gibi başlıyorum; psikolojim bozuldu tatile çıkmalıyımdur acim bende sizin gibi bizde birlikte deliririz
Çok güzel yazmışsın canım. Benim cocuklarda sürekli didişirler.şunu yaptı bunu yaptı söyle dedi .yok ben vurmadım.bende vurmamiştim bu liste böyle gidiyorBu yazdıklarının fazlası var eksiği yok bizim çocuklar da ve sabah 6 da uyanıyorlar o saatte başlıyorlar. Her sabah ve her sabah aynı şekil de güne başlıyoruz. 7 olmadan annne acıktık diyorlar, sinir tepeme çıkıyor. Ya hu millet daha uyuyor sizin zorunuz ne ki.
Önceden çok güzel oynarlardı, büyüdükçe anlaşamaz oldular, biri hiperaktif öbürü abiyi taklit ediyor.
Tertemiz deliriyoruz. Nasıl dayanıyorum peki. Dayanamıyorum ki söyleniyorum sürekli, ben söylenirken siz beni duymayın bu benim deşarj olma şeklim diyorum.
Kurallara rağmen beni çok zorluyorlar ama büyüyecekler ve geçecek. Büyüyünce gör sen daha beter oluyor diyenlere de kulak tıkıyorum, kötüyü çağırırsak tabi gelir, niye kötü olsunlar peh, büyüyünce çok efendi olacaklar diye düşünüyorum hep. Söz dua yerine geçermiş. Benim çocuklarımın bu tüketmeleri ilerde güzel bir şekil de dönecek bana.
İnan stresten sürekli başım ağrıyor, abartmıyorum akşam ağrıyla yatıp sabah öyle kalkıyorum ve bütün gün böyle, şimdi sol kaşımım üstü zonklamaya başladı bile
Bütün bunlarla beraber hayat bir bütün devam ediyor ve yaşıyorum. Kimse bu dünyaya gül bahçesinde yaşamaya gelmedi, bu dünya imtihan dünyası. Kimi çocuğuyla, kimi kocasıyla, kimi kaynanasıyla, kimi kendi ailesiyle, kimi hastalıkla, herkesin bir derdi mutlaka var. Dertsiz olan eyvah desin bence, imtihanı geçmek için sınav lazım
Geçmişte yazmadım kız. Balkonda palet vardı kesip mutfağa koyacaktım oturmak için ama hayalimde ki gibi olmadı.palet ne ne kesti esin gecmisi okumadan sormus olabilirim
Off biz 1 de giriyoruz 5 e kadar eba ya öğretmen yigiyor ödev kızım hiç bilgisayar bilmiyor bi yere yanlış tıklıyor testi bitir oluyor performans puanı düşüyor çok darlandim ben bu eba dan12 den berü ebadaydım 15 dk oldu kalkalı zor açılınca bekleme süresi oluyor uzun sürüyor.
Ortanca ebadayken büyükte yasin okudu uzaktanda onu dinledim düzelttim.
Şimdi bi maraton yapmalıyım ki 4 ten sonrada küçükle girelim ebaya
Gerçekten de kız çocuğu hayırlıysa çok iyi oluyor ,Kız iyidir iyiİlerisi çok hain planlarım var tabii
olsun bosver güzel olmustur yine deGeçmişte yazmadım kız. Balkonda palet vardı kesip mutfağa koyacaktım oturmak için ama hayalimde ki gibi olmadı.
Biz de tek paleti kesip üstüste koyduk ama kısa oldu. Bu fotoda da boyu iyi :/ bizim yaptığımız diz kapağımızın altında oldu. :/
KewinlikleGerçekten de kız çocuğu hayırlıysa çok iyi oluyor ,
daha cok gencsın senden bır yada ıkı tane beklıyoruz :)KewinlikleOğlum da olsun isterdim tabii ama hep kızlara daha düşkün olmuşumdur. ♥
Amin, Allah gönlüne göre verir inşaallahdaha cok gencsın senden bır yada ıkı tane beklıyoruz :)
bn ılkını erkek hayal edıyorum hep ınsallah gercek olur cok ısterım .
Zaten piskolojisi bozuk hissediyorum bunu bide böyle yığınla ödev olunca iyice bozuluyor piskolojisiAtaayemi zeynepyu öğretmenler bence birbiriyle yarışıyolar o yüzden bu kadar çok ödev veriyolar çıldiracayiiim ebadan gönderiyor toplu çıkarıyoruz yazıcıdan.
Bide wp dan gönderiyor milyonlarca fotokopi.
2 gündür yapmıyo mesela birikiyo gamsızlıklarına deli oluyorum
Eline sağlıkMerhaba
Mutfak camını sildim.
Mutfak perdesini makineye attım.
Kurutmadan çıkanları katlayıp kaldırdım.
Ocağı sildim
Yazınca gördüm ki çok az iş yapmışım. Ama ben cam silmişsem zaten çok iş yapmışımdır
Eline sağlıkBonus biraz geç dönmüşüm çünkü oyalana oyalana yaptım
Salonu topladım, süpürdüm
Koltuk halı örtülerini makineye attım
Toz aldım tv yi sildim
Yerleri sildim
Cam önü tozlarını aldım
Bulaşık makinesini boşalttım filtreyi yıkadım
Boş çalıştırdım
yarım saat sonra yeni maratona beklerim
Eline sağlıkTek seferde yapmak gündüz daha zor yaa o yüzden sabah yapmam lazım.
Kendi odam duruyodu onu topladım.
1 çekmece düzelttim içine sepet almıştım onu koydum falan.
Ayakkabılığı sildim hızlıca toparladım.
Küçük tuvaleti çamaşır suladım yıkadım baya maşrapayla klozete su dökerek.
Dolap var küçük onuda sildim düzelttim şimdi kuruladım çıktım.
Arada telefon çaldı konuştum kargo geldi va aha 1,5 saat oldu
evi sildim süpürdum sabah daha aksam olmadı bi daha gerekiyor
yerlere yediklerini dokmusler kizdim elime terlik aldim belki faydasi olur diye gulmeye basladilar simdi de butun panduflari almislar birbirlerine atiyolar annem yeni oyun buldu diye ben nerde hata yapiyorum
Oo aşktan diyorsunYanında iş yapmamı istemiyor.bura zaten temiz oranın nesi var.yanında oturayim istiyor
Akşam uykusuna alıştırılıyor da canım sabah uykusuna bir şey yapılmıyor, doğdular böyleydi hep, bebekken 8 gibi falan tekrar uyuturdum. Yıpratıcı bir durum açıkcası, mesela ben çıculsgı hadi sabah oldu diye kaldıramadım hiç, hep onlar uyanıyor erkenden.Çok güzel yazmışsın canım. Benim cocuklarda sürekli didişirler.şunu yaptı bunu yaptı söyle dedi .yok ben vurmadım.bende vurmamiştim bu liste böyle gidiyor
Ama çocukların erken uyanmasina şaşırdım. Benim çocuklar hiç erken kalkmaz lar. Küçükken de öylelerdi.belkide ben alistirdim bilmiyorum.ama düşünüyorum sabah 6 da kalkınca akşam nasıl oluyor.Alahım yardım etsin canım. Ama güzel tarafından bakabilirsin işlerin erkenden biter .yani en azından büyük bi kısmı
Eline sağlıkOturma odasının camını, penceresini, pencere önünü sildim de sildim.
Wc yıkadım
Sabunlukları doldurdum
Yemek yaptık yedik topladım
Masayı sildim
Birazdan da perdeyi asarız. Kapanış olur.
Buzdolabını da diğer gün temizlerim artık.
Yok canım ne cezası
Negom ben de işten geldim çöpü boşalttım yemeği yedik ( dünden kalma) hemen mutfağı toparladım deminden beri de geçmişi okuyorum bayağı uzun oluyor herkese iyi akşamlar dilerimEline sağlıkcam silmek yorucu kesinlikle
Eline sağlık
Eline sağlık
Oo aşktan diyorsun
Akşam uykusuna alıştırılıyor da canım sabah uykusuna bir şey yapılmıyor, doğdular böyleydi hep, bebekken 8 gibi falan tekrar uyuturdum. Yıpratıcı bir durum açıkcası, mesela ben çıculsgı hadi sabah oldu diye kaldıramadım hiç, hep onlar uyanıyor erkenden.
Eline sağlık
Yok canım ne cezasısağlık sorunu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?