Düzenli Evimiz & Hayatımız

sorun neden delirdigimizi bilmiyor olmalari

sorun neden delirdigimizi bilmiyor olmalari
Şaka yapmıyorum bak gerçekten şöyle cinnetlenme geldiği gibi çocuklara bağırmak yerine; psikolojim bozuldu diye şarkıya giriyorum büyük kızım da, tatile çıkmalıyım diye başlıyor. Ardından bu iş böyle giderse diyorum hep beraber vallahi ben fıttırırım diye finali yapıyoruz

dur acim bende sizin gibi bizde birlikte deliririz

dur acim bende sizin gibi bizde birlikte deliririz
Aç dinle yemin ederim diline yapışıyor. Eskiden adam eve geldiğinde hoşgeldin diyordum. Şimdi kapı açıldığı gibi başlıyorum; psikolojim bozuldu tatile çıkmalıyım

Çok güzel yazmışsın canım. Benim cocuklarda sürekli didişirler.şunu yaptı bunu yaptı söyle dedi .yok ben vurmadım.bende vurmamiştim bu liste böyle gidiyor
Ama çocukların erken uyanmasina şaşırdım. Benim çocuklar hiç erken kalkmaz lar. Küçükken de öylelerdi.belkide ben alistirdim bilmiyorum.ama düşünüyorum sabah 6 da kalkınca akşam nasıl oluyor.Alahım yardım etsin canım. Ama güzel tarafından bakabilirsin işlerin erkenden biter .yani en azından büyük bi kısmı

palet ne ne kesti esin gecmisi okumadan sormus olabilirim
Geçmişte yazmadım kız. Balkonda palet vardı kesip mutfağa koyacaktım oturmak için ama hayalimde ki gibi olmadı.
Biz de tek paleti kesip üstüste koyduk ama kısa oldu. Bu fotoda da boyu iyi :/ bizim yaptığımız diz kapağımızın altında oldu. :/

Eklentiler

• Screenshot_20200417_182304_com.opera.browser.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 10
Oturma odasının camını, penceresini, pencere önünü sildim de sildim.
Wc yıkadım
Sabunlukları doldurdum
Yemek yaptık yedik topladım
Masayı sildim
Birazdan da perdeyi asarız. Kapanış olur.
Buzdolabını da diğer gün temizlerim artık.

Off biz 1 de giriyoruz 5 e kadar eba ya öğretmen yigiyor ödev kızım hiç bilgisayar bilmiyor bi yere yanlış tıklıyor testi bitir oluyor performans puanı düşüyor çok darlandim ben bu eba dan

Son düzenleme:
olsun bosver güzel olmustur yine de

Ataayemi zeynepyu öğretmenler bence birbiriyle yarışıyolar o yüzden bu kadar çok ödev veriyolar çıldiracayiiim ebadan gönderiyor toplu çıkarıyoruz yazıcıdan.
Bide wp dan gönderiyor milyonlarca fotokopi.

2 gündür yapmıyo mesela birikiyo gamsızlıklarına deli oluyorum

daha cok gencsın senden bır yada ıkı tane beklıyoruz :)
bn ılkını erkek hayal edıyorum hep ınsallah gercek olur cok ısterım .
Amin, Allah gönlüne göre verir inşaallah Üç çocuk istiyordum ama bazı durumlardan dolayı düşünmüyorum doğrusu.

Zaten piskolojisi bozuk hissediyorum bunu bide böyle yığınla ödev olunca iyice bozuluyor piskolojisi bizim yazıcı yok ilk bir hafta tüm hepsini sorusuyla cevabiyla deftere geçirdi 10 sayfa falan oluyordu kolları koptu sonraki hafta soruları biz yazdık cevapları o yaptı oda olmadı sonra öğretmen insafa geldi sadece cevapları yazın dedi gerçekten çok bunaldık ama bunada şükür diyoruz

Eline sağlık cam silmek yorucu kesinlikle
Eline sağlık
Eline sağlık

Yanında iş yapmamı istemiyor.bura zaten temiz oranın nesi var.yanında oturayim istiyor
Oo aşktan diyorsun
Akşam uykusuna alıştırılıyor da canım sabah uykusuna bir şey yapılmıyor, doğdular böyleydi hep, bebekken 8 gibi falan tekrar uyuturdum. Yıpratıcı bir durum açıkcası, mesela ben çıculsgı hadi sabah oldu diye kaldıramadım hiç, hep onlar uyanıyor erkenden.
Eline sağlık
Nego ceza varmı ben bugün bişey yapamadım fenalardayım yine
Yok canım ne cezası sağlık sorunu mu?

Negom ben de işten geldim çöpü boşalttım yemeği yedik ( dünden kalma) hemen mutfağı toparladım deminden beri de geçmişi okuyorum bayağı uzun oluyor herkese iyi akşamlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…