Düzenli Evimiz & Hayatımız

Üç tane var ayse uzak dur oradan
Eline sağlık
Canım sabah 6 da uyanan çocuklar bana kalsa biraz daha uyurum deliksiz uyursam yetiyor aslında.
Benimkiler geç de yatsa 5 de 6 da kalktıkları için, geç yatmalarına izin vermiyorum
Bugün çok iş yapmadım
Yatakları topladım
Kızı doyurdum
mutfagi toparladim
Çamaşır astım
Nego bide senin ödevi yaptım bu kadarcik
Neyse kız uyudu şimdi
Çorba yapim bari
Eline sağlık

ıkı kız buyutmek zor mu :) babayı daha cok sevıyorlar dımı :)
Çocuktan çocuğa, durumdan duruma değişiyor ama bizimkiler için her durumda dedeler ve dayı birinci sırayı çeker. Çünkü onlarda kural, sınır yok. Dede ve dayı ne istese yapıyor. Pasta istiyor dede yolluyor, oyuncak istiyor alıyor. Abim yurtdışında geçen telefonda abimden oyuncak istemiş. Ben yemek yapıyordum duymadım. Bir mesaj, "İstediği oyuncağın linkini atsana," diye. Son zamanlarda bizim için alışılmadık durumlar söz konusu, o yüzden biraz daha hassas zamanlardan geçiyoruz.

Kızlar çok fena oluyor ya :)

Bonus biraz geç dönmüşüm çünkü oyalana oyalana yaptım
Salonu topladım, süpürdüm
Koltuk halı örtülerini makineye attım
Toz aldım tv yi sildim
Yerleri sildim
Cam önü tozlarını aldım
Bulaşık makinesini boşalttım filtreyi yıkadım
Boş çalıştırdım

yarım saat sonra yeni maratona beklerim

Gene çok iş yapmış

Tek seferde yapmak gündüz daha zor yaa o yüzden sabah yapmam lazım.

Kendi odam duruyodu onu topladım.
1 çekmece düzelttim içine sepet almıştım onu koydum falan.
Ayakkabılığı sildim hızlıca toparladım.
Küçük tuvaleti çamaşır suladım yıkadım baya maşrapayla klozete su dökerek.
Dolap var küçük onuda sildim düzelttim şimdi kuruladım çıktım.

Arada telefon çaldı konuştum kargo geldi va aha 1,5 saat oldu

E sen asıl çok iş yapmışın

evi sildim süpürdum sabah daha aksam olmadı bi daha gerekiyor
yerlere yediklerini dokmusler kizdim elime terlik aldim belki faydasi olur diye gulmeye basladilar simdi de butun panduflari almislar birbirlerine atiyolar annem yeni oyun buldu diye ben nerde hata yapiyorum

Yanında iş yapmamı istemiyor.bura zaten temiz oranın nesi var.yanında oturayim istiyor

Uzaktan davulun sesi hoş geliyo galibası ama çok tatlılar maşallah

Canım çocukları kafaya takacağına, huni tak. Bak ben; millete huni takıp gezeceğim diye diye takmaya başladım. Arada geliyor, geçiriyorum kafaya açıyorum psikolojim bozuldu şarkısını bağıra bağıra söylüyorum. Büyük kızım arkadan back vokal yapıyor, küçüğü totoyu sallıyor. Doğal meditasyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…