Sen evleneli ne kadar oldu? Çocuk düşünüyor musun?masallah canım ne guzel
Sen de mi bendensin
benım cok bellı olmuyor bazen belım cok agrıyor yerımden kalkamıyorum bazen karnım cok agrıyorTabiki ya alıştığımız bi düzen vardı.
Sağlık olsun napalım alışıcaz bunada baya alıştık zaten. Sen nasıl oldun?
10 ay olduSen evleneli ne kadar oldu? Çocuk düşünüyor musun?
Ya sağlıkla al kucağına. Gazsız, dertsiz, iştahlı, uyuyan, eli ayağı düzgün, sağlıklı olur inşaallah10 ay oldu
6 haftalık bnmkı suan yolda :)
aminn aminnn kocaman kocaman aminnYa sağlıkla al kucağına. Gazsız, dertsiz, iştahlı, uyuyan, eli ayağı düzgün, sağlıklı olur inşaallah ♥
Mutfağı süpürdüm oturdum iki dakika, büyüğüm gelip, "Anne oturuyorsun boş boş," diyecek kadar büyüdüaminn aminnn kocaman kocaman aminnsenın bebeler kız mı erkek mı kac yasındalar
Benim çocuklar erken uyur, doğdular 8 deyince ışıkları kapattık öyle de alıştılar. En geç 9 oluyor, çok nadir 10.
Ben 11 de yatarım hep bazen daha erken, uykumdan feragat etmem.
Manevi liste olarak kitabımı okurum, Esma çekerim, kahvemi içer kendime zaman ayırırım illa ki
Gebelerde şasirirdi yazdıklarını görüncegebelerin sayfasina girmisim yanlislikla oraya yaptiklarimi yazacaktim sildim son anda
su saate kadar
evi topladim
kahvaltiyi topladim
ocagi kenarlarini davlumbazi sildim
wc yikadim
cocuklarin nevresimleri degistirdim
kendi odami topladim
ütü yaptim biraz
camasir attim
yikananlari astim
supurdum sildim
tozlari aldim
cocuklari yikayip banyoyu temizlicem
Bugün çok iş yapmadım
Yatakları topladım
Kızı doyurdum
mutfagi toparladim
Çamaşır astım
Nego bide senin ödevi yaptım bu kadarcik
Neyse kız uyudu şimdi
Çorba yapim bari
ıkı kız buyutmek zor mu :) babayı daha cok sevıyorlar dımı :)Mutfağı süpürdüm oturdum iki dakika, büyüğüm gelip, "Anne oturuyorsun boş boş," diyecek kadar büyüdüZalımın kızı 5 yaşında, 6 yaşına az kaldı. Küçüğümde 22 aylık
Kaçta kaçta tam ihtiyacım olan ev bi günde aldı başını gidiyo
Kaçta kaçta tam ihtiyacım olan ev bi günde aldı başını gidiyo
Dün mutfağı toplamadan yattım ve hala toplamadımher yeri ovdun daha nere kaldı acaba
Dün mutfağı toplamadan yattım ve hala toplamadımçamaşır yıkancak bide salonu süpürcem malum var sabah kuşu çıkardım onun eserini de fotiliyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?