Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ocak taşlarında kurumuş, çıkmayan lekeleriniz varsa hanımlar; ben 50 derecelik fırında ısıtıp, fırını kapattıktan sonra üzerlerine domol fırın temizleyici sıkıyorum. Fırını da sonra temizlemek gerekiyor ama rutin oluşturuyor böylece. Tabii bayağıdır yapmıyordum, bayağı çitilemekle çıkmayan lekeler vardı üzerlerinde

Böyle bir saat bekletiyorum.

Son düzenleme:
Tabiki ya alıştığımız bi düzen vardı.
Sağlık olsun napalım alışıcaz bunada baya alıştık zaten. Sen nasıl oldun?
benım cok bellı olmuyor bazen belım cok agrıyor yerımden kalkamıyorum bazen karnım cok agrıyor
bırsey yedıgım zamanda mıde agrısı baslıyor ıdare edıyorum ıste

aminn aminnn kocaman kocaman aminn senın bebeler kız mı erkek mı kac yasındalar
Mutfağı süpürdüm oturdum iki dakika, büyüğüm gelip, "Anne oturuyorsun boş boş," diyecek kadar büyüdü Zalımın kızı 5 yaşında, 6 yaşına az kaldı. Küçüğümde 22 aylık

Nego 11 de yatıp 6 da kalkmak senin için zor olmuyor mu
Benimki 9.5. 10 10.5 civarı uyur ama 7 7.30 arası ayakta,böyle olunca o uyuduktan sonra hani bende kendime zaman ayirim yapamıyorum ,kitap filan okuyim,çok istiyorum ama benide uyku bastiriyo en geç 10 10.30

Gebelerde şasirirdi yazdıklarını görünce

12 den berü ebadaydım 15 dk oldu kalkalı zor açılınca bekleme süresi oluyor uzun sürüyor.

Ortanca ebadayken büyükte yasin okudu uzaktanda onu dinledim düzelttim.

Şimdi bi maraton yapmalıyım ki 4 ten sonrada küçükle girelim ebaya

Dün mutfağı toplamadan yattım ve hala toplamadım çamaşır yıkancak bide salonu süpürcem malum var sabah kuşu çıkardım onun eserini de fotiliyim size

Hemen başlıyoruz hadi o zaman.

Geç yatıp erken kalkan ben erken yatınca geç kalktı ve sabah işi yapamadı. O yüzden günün bereketi daha kaçmadan yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…