- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Hmm bi bakim oraya var mıYok yok duş gideri değil, duşakabinin teknesinin altına gider yapanlar oluyor.
Duşakabinin altına gizlemedilerse çok emim elle siliyorum çünkü sırf o yüzden her yanınıpawlover eminmisin kuzum gider olmadığına?
Vardır inşaallahHmm bi bakim oraya var mı
Duşakabinin altına gizlemedilerse çok emim elle siliyorum çünkü sırf o yüzden her yanını
Hmm bi bakim oraya var mı
Duşakabinin altına gizlemedilerse çok emim elle siliyorum çünkü sırf o yüzden her yanını
Vardır inşaallah ♥ Klozetli banyo, tuvalet muhakkak yıkanmak istiyor çünkü
Dur atim fotoKüvet var mı? Üçgen küvetse küvetin altında olabilir mi? Islak zeminde nasıl olmaz
Niye ayıp olsun, hepimizin gitti yer nihayetindeAy ayıp mı bilemedim ama eşim de oturarak yaptığı için çok bi pisliği olmuyo aslında ama yıkamak daha temizmiş gibi geliyo
Cıka baktırdım eşime yokNiye ayıp olsun, hepimizin gitti yer nihayetindeBen haftada bir yıkıyorum banyo tuvalet daha kolayıma geliyor da yıkamak, küçüğüm içine dalmaya meraklı Diğer zamanlarda siliyorum tabii.
kaldigin yerden devam miAz sonra maraton edecem gelen var mi.
Sen nerdesin hekaldigin yerden devam mi
ben arada giriyorum sayfaya millet bugun cosmus disari bakiyom millet cam siliyo hali yikiyo iceri kaciyorum koltuktayim kalkamadimSen nerdesin he
Kızlar haftaya ramazan malum, herkes şöyle menü listesi yazsa paylaşsa kendince, biz de kendimize göre günlük yemek listesi hazırlamış olsak hüsrl olmaz mı?
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
belki tuhaf olcak ama ben eşim ne isterse onu pişiriyorumKızlar haftaya ramazan malum, herkes şöyle menü listesi yazsa paylaşsa kendince, biz de kendimize göre günlük yemek listesi hazırlamış olsak hüsrl olmaz mı?
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
Psikolojik Deliii
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Amazing family
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
_Sitare_
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yok siz önceden bir kaç günlük liste yapmıyor musunuz, kafanızdan planlıyorsunuzdur illa ki, şimdiden yazsak dedimO gün yaptığımızı mı yazalım?
Niye tuhaf olsun canım keşke benimki de öyle istesebelki tuhaf olcak ama ben eşim ne isterse onu pişiriyorumliste işine katkıda bulunamicam
Yok siz önceden bir kaç günlük liste yapmıyor musunuz, kafanızdan planlıyorsunuzdur illa ki, şimdiden yazsak dedim
Niye tuhaf olsun canım keşke benimki de öyle istese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?