- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Ben oyle cok emdirmemeye calisiyrm. Zaten cok sutum yok ve ona guvenip hic bir sey yemek istemiyor. Istahi hic yok. Sabahtan aksama kadar emdirsem emer.O emdirmeklerden gına girdi bana, Allah kolaylık versin. Benim ki 22 aylık çok düşkün bu çocuk emmeye derken, düşkünlük nedie görmemişim. Bu aralar göğüslere yapışık geziyor.Af edersiniz, sığırların iki göğsünü aynı anda sağarlar ya benimki de ona bağladı. 10 saniye birinde, 10 saniye diğerinde. Gece de aynı. Uyku haliyle nasıl başarıyor bilmiyorum. İzin vermeyince de kızıyor. Yarım saatte bir mamma diye yapışıyor bacaklarıma. Ya mutfakta yemek yaparken, evi temizlerken, toplarken ayakta olmamı umursamıyor tşörtümü çekip kaldırmaya çalışıyor. Kendime artık sığır diyorum zaten, öyle de hissediyorum Allah hepimize yardım etsin.
Geçmiş olsun canımTüm gün baş ağrısıyla geçti kp görüntülü konuşurken bile canımı sıktı sinir herif neyse.
Yatakları topladım
Mutfağı topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Saat 3 e kadar yattım 4 ağrı kesici kesmedi ağrısını
Sonra evi süpürdüm sildim toz aldım ödevi yaptım
20 dk uyudum şiddetli baş ağrısına uyandım yine bir ağrı kesici içtim
Yemek yemedik falan derken hafifledi geçiyor galiba ama gıcıklığıma rol yapıyorum.
Ben bi ara eşime haftalık liste yaptırıyodum öyle olabilir aslında ama bu ara buzluktan takılıyorum genelde.Yok siz önceden bir kaç günlük liste yapmıyor musunuz, kafanızdan planlıyorsunuzdur illa ki, şimdiden yazsak dedim
Niye tuhaf olsun canım keşke benimki de öyle istese
Ne tatlisi yaptin?Bulaşık makinesini boşalttım
Bütün çarşafları değiştirdim
Kızımın battaniyesini makinaya attım
Buzdolabının üstünü boşaltıp temizledim
Battaniyeyi asıp çarşafları makinaya attım
Süpürge yaptım (ödevi de yapmışım bilmeden☺)
Koltuk örtüsünü değiştirdim
Halı örtüsünü serdim
Çamaşırları katladım yerleştirdim
Yemek yaptım kirlenenleri yerleştirdim
Tatlı yaptım☺
Yemekten sonra mutfağı topladım makinayı doldurdum
Çamaşırları astım
Çay içiyorum ☺
Yalancı magnolia yaptımNe tatlisi yaptin?
Bu ara surekli tatli yemek istiyorum
tatlı demeyın yaYalancı magnolia yaptımkrema yerine toz krem şanti kattim yani bide cici bebeyle yaptım canım ☺
Mide bulantısı mıtatlı demeyın yadurumum vahım benım
mıdem bulanıyormu agrıyormu kararsız kaldı galıba :)Mide bulantısı mı
Cok severim sutlu tatlilariYalancı magnolia yaptımkrema yerine toz krem şanti kattim yani bide cici bebeyle yaptım canım ☺
Benm tatliya midem bulanmazdi da baharatli herseye bulanirdi. Allah kolaylik versin. Ilk 3 ay cok zor. O zamanlari dusununce bile kotu oldumtatlı demeyın yadurumum vahım benım
bnm bulanmıyor agrıyor bırsey yıyınce degısık bırsey , mıde amelıyatı oldum ben ılk gunlerdekı halıme benzıyor sımdı yasadıgımBenm tatliya midem bulanmazdi da baharatli herseye bulanirdi. Allah kolaylik versin. Ilk 3 ay cok zor. O zamanlari dusununce bile kotu oldum
Kaç aylık? Benim büyüğüm de çok düşkündü. 21-22 aylık bıraktı. Yemiyor diye gündüz kestim önce yavaş yavaş. Ayağımda sallamayı bırakıp kendi kendine uyumayı öğrettiğimde de gece uyanmayı da bıraktı ve öyle tamamen kesildi. Ne yalan söyleyeyim yaşını doldurmadan bıraktı diye çok üzülmüş vicdan azabı çekmiştim. Bıraktırma gibi bir planım yoktu o zaman. Birde emmese de yiyen bir bebek değildi. Hiç unutmam emmeyi bırakmasının üçüncü günü emsin diye göğsümü açtı istemeyince nasıl zoruma gitti. Kardeşi daha düşkün ama oldum olası iştahlı. Allah'tan yiyen çocuk istedim de bu kadarı da fazla geldiBen oyle cok emdirmemeye calisiyrm. Zaten cok sutum yok ve ona guvenip hic bir sey yemek istemiyor. Istahi hic yok. Sabahtan aksama kadar emdirsem emer.
Bende sadece uyuyacagi zamanlarda emdirmeye calisiyorum.
1.5 yasinda. 2 yasina kadar emdirirsem yeter. Diger kizim hic emmedi. Bunuda ilk aylar zorla emdirdim. Simdi sadece emmek istiyor. Yemek yemek istemiyor. yemek yesin diye emdirme araligini actim bakalim insallah istahi acilir. Istahsiz cocuk cok zor. Surekli bir kasik bir sey yesin diye pesnde dolaniyormKaç aylık? Benim büyüğüm de çok düşkündü. 21-22 aylık bıraktı. Yemiyor diye gündüz kestim önce yavaş yavaş. Ayağımda sallamayı bırakıp kendi kendine uyumayı öğrettiğimde de gece uyanmayı da bıraktı ve öyle tamamen kesildi. Ne yalan söyleyeyim yaşını doldurmadan bıraktı diye çok üzülmüş vicdan azabı çekmiştim. Bıraktırma gibi bir planım yoktu o zaman. Birde emmese de yiyen bir bebek değildi. Hiç unutmam emmeyi bırakmasının üçüncü günü emsin diye göğsümü açtı istemeyince nasıl zoruma gitti. Kardeşi daha düşkün ama oldum olası iştahlı. Allah'tan yiyen çocuk istedim de bu kadarı da fazla geldi
Oo zaten ameliyat olmussun miden hassastir. Allah yardimcin olsunbnm bulanmıyor agrıyor bırsey yıyınce degısık bırsey , mıde amelıyatı oldum ben ılk gunlerdekı halıme benzıyor sımdı yasadıgım
Gerci herkes simdiye evini piril piril etmistir. Bir ben pis kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?