- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Ben bir ara haftalik yemek listesi yapiyordum. Ufak tefek degisiklikler disinda listeye uyuyordum. Bu ara kafama gore takiliyorum ama yine yaparsam atarim burayadaKızlar haftaya ramazan malum, herkes şöyle menü listesi yazsa paylaşsa kendince, biz de kendimize göre günlük yemek listesi hazırlamış olsak hüsrl olmaz mı?
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Tamam canımBen bir ara haftalik yemek listesi yapiyordum. Ufak tefek degisiklikler disinda listeye uyuyordum. Bu ara kafama gore takiliyorum ama yine yaparsam atarim burayada
O emdirmeklerden gına girdi bana, Allah kolaylık versin. Benim ki 22 aylık çok düşkün bu çocuk emmeye derken, düşkünlük nedie görmemişim. Bu aralar göğüslere yapışık geziyor.Kizimi emdiriyorum. 19.00 da baslayacagim islere.
Benim küçük de öyleydi, önce gece azalttım, gündüz de süt bitmiş meme de birikiyor bekleyelim diye diye kademeli azalttım ki cidden senin ki gibi bağımlıydı. Meme dinlensin çok yorulmuş diyordum birde.O emdirmeklerden gına girdi bana, Allah kolaylık versin. Benim ki 22 aylık çok düşkün bu çocuk emmeye derken, düşkünlük nedie görmemişim. Bu aralar göğüslere yapışık geziyor.Af edersiniz, sığırların iki göğsünü aynı anda sağarlar ya benimki de ona bağladı. 10 saniye birinde, 10 saniye diğerinde. Gece de aynı. Uyku haliyle nasıl başarıyor bilmiyorum. İzin vermeyince de kızıyor. Yarım saatte bir mamma diye yapışıyor bacaklarıma. Ya mutfakta yemek yaparken, evi temizlerken, toplarken ayakta olmamı umursamıyor tşörtümü çekip kaldırmaya çalışıyor. Kendime artık sığır diyorum zaten, öyle de hissediyorum Allah hepimize yardım etsin.
Bizim Ramazan menümüz belli.Kızlar haftaya ramazan malum, herkes şöyle menü listesi yazsa paylaşsa kendince, biz de kendimize göre günlük yemek listesi hazırlamış olsak hüsrl olmaz mı?
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Anlamıyor, anlıyor da işine gelmiyor. Af edersin birini emerken diğerine de dokunacak illa. Yapma annecim acıyor diyorum, çığlık atıp emmeye devam ediyor. Yok öyle bir çığlık ama iki saniye de kulaklarım pert. İkizler burcu. Yiğenimi çok güldüm, başıma geldi. Huyları aynı.Benim küçük de öyleydi, önce gece azalttım, gündüz de süt bitmiş meme de birikiyor bekleyelim diye diye kademeli azalttım ki cidden senin ki gibi bağımlıydı. Meme dinlensin çok yorulmuş diyordum birde.
Yaa ne güzelmişBizim Ramazan menümüz belli.
Çorba-Salata.
Çocuklara ayrı yemek pişecek orası başka ama biz evlendiğimizden beri böyle.
Eşim ilk Ramazanda çorba-salata yeter dediğinde dalga geçiyor sanmıştım. Ciddiymiş. Ben de ona uydum alıştım öyle.
Anlıyorum canım seni, zamanla azaltır umarım. Kolay değil insanın iliği kemiği kuruyor sankiAnlamıyor, anlıyor da işine gelmiyor. Af edersin birini emerken diğerine de dokunacak illa. Yapma annecim acıyor diyorum, çığlık atıp emmeye devam ediyor. Yok öyle bir çığlık ama iki saniye de kulaklarım pert. İkizler burcu. Yiğenimi çok güldüm, başıma geldi. Huyları aynı.
Bizimki de çok düşkündür boğazına ama Ramazan'da böyle yiyor. Mesela akşama bir tepsi izmir köfte yapmıştım, yarısını eşim yemiş. Bir yarısından fazlasını küçük kızım yedi. Çok iştahlı bir şey. Ben garibime de 3 tanecik köfte kaldıYaa ne güzelmişbana da yeter çorba salata ama eşime yetmez, onlar sahur da bile pilav falan yiyor da ben eşime bıraktırdım şükür, ben sahur da yemek kokusu alsam tek lokma yiyemem daha kusura bakma dedim, kahvaltılık hazırlıyorum ona bende hurma yoğurt yiyorum sahur da 4 yıldır
Aynen öyle kurudum valla. Yaşına gelince bıraktırırım belki azaltmazsa.Anlıyorum canım seni, zamanla azaltır umarım. Kolay değil insanın iliği kemiği kuruyor sanki
Ayyy yazık sana ya o kadar pişir yemeBizimki de çok düşkündür boğazına ama Ramazan'da böyle yiyor. Mesela akşama bir tepsi izmir köfte yapmıştım, yarısını eşim yemiş. Bir yarısından fazlasını küçük kızım yedi. Çok iştahlı bir şey. Ben garibime de 3 tanecik köfte kaldıNego Bunu da ben yiyeyim bari dedim, köfte yemez büyüğüm geldi üçünü de o yedi. Ben de pilav yemez diye makarna haşlıyordum, makarna bana kaldı.
Ooo eline sağlık canımBulaşık makinesi boşaltıldı
Bulaşıklar sudan geçirilip makineye yerleştirildi, makine çalıştırıldı
Elde yıkanacak bulaşıklar elde yıkandı
Katı sabundan yapılan sıvı sabun kaplara koyuldu
Dağınıklık toplandı
Ev süpürüldü (koltuklar ayrıntılı süpürüldü)
Yerler silindi
Banyo paspası değiştirildi
Buzdolabı boşaltıldı silindi yerleştirildi(en çook bunda yoruldum)
Yemek hazırlandı yenildi toplandı
Ocak silindi
Tezgah masa silindi
Ütü yapıldı
Yoruldum daha tek iş dahi yapmam. Film zamanı
Bahtsızım bahtsız. Dünyaya gelmek bile istememişim. 9 ay 26 günlük doğmuşum. Doktor en sonunda, "Hanım bu bebeğin gelmeye niyeti yok, biz alacağız," demiş. Normal yolla doğmam için uğraşmışlar, doğmamışım. Sezaryen ile doğurtmuşlar.Ayyy yazık sana ya o kadar pişir yeme
Negom bugün mutfağı banyoları temizledim18 nisan ödevi
Koltukların arasını süpürmek (bol kırıntı dolar oralara malum )
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
K klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?