Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hi anladim. Senin onceki rahatsizliklarin hamilelikle beraber dahada kotu yapti sana. Allahim sifa versin. Hamilelik zaten mesakkatli bir surec.
Ailenle ilgilide oyle dusunme hic belli olmaz. hayirlisi olsun insallah.
tesekkur ederım Amin inşallah bian önce hem hastalıklarım hemde sıkıntılarım son bulur

Bel ağrısı çok zor, bel fıtığı yüzünden sol bacağımın ağrısı geceleri perişan ediyor beni.
Hele bütün gün ayakta durduysam gece uyuyamam yorgunluktan.
Sanada Allah şifa versin canım
Aile meselelerinde de hakkınızda hayırlısı olsun, umarım herşey gönlünce olur..

cok zor gercekten yasamaan bel agrısının zorlugunu bılemez gece yatamıyorsun gunduz ne oturmaya gelıyor ne ayakta durmaya hemen agrı yapıyor bn ayakda duramıyorum cok fazla oturdugumda ıse devamlı pozısyon degıstırmek zorundayım cunku uyusuyorum . Allah zor da darda olan herkese şifa versin inşallah .
Aile meselelerı bı sekılde cozuluyor ama ınsanın kalbı kırılıyor eskısı gıbı olmuyor bazı seyler mesafe gırınce ..

Açken olağanüstü menüler çıkarıyorum. Alakasız saçma sapan. Tamamen açlıktan gözü dönmüş menüler. Günü birlik. Orucun ilk günü paylaşmaya başlarım. Açken buluyom.
Açken menüler de çok uçuk oluyor terlikciim
Acıkınca kebaplar börekler baklavalar
Ezan saati yaklaşınca çorba-salata
Hayaller hayatlar

Herşeye üşenen terlik Ramazan'da yemek yaparken bir süper Mario bir atom karince oluyor
Yapmaya üşenmem de bulaşık kısmı yoruyor beni yaw
Yoksa pideler kebaplar hiçbirini es geçmem
Yalnız yapmaktan ziyade yeme potansiyelim yüksek ona da bi çözüm bulmak lazım

Ahanda buraya yazıyorum bir daha eş ailesine sinirlenirsem 2 olsun dövün beni. Sabah kp sinir etti baş ağrım geçmedi diye 5 ağrı kesici içtim. Sanırım zehirlendim aniden mide ağrısı girdi sonrası felaket daha yeni kendime geldim. Rezil köpekler yüzünden düştüğüm duruma bak

bosver dusundukce sinir basar insani. ayran ic bol bol ya

5 ilaç içilir mi musluk ya 2 tane anlarımda yazık bak kötü olmuşsun yapma sakın bi daha
Kafam zonkluyordu dayanamadım kız bir yandan çığlık çığlığa durmadı falan dayanamadım yani. :/ bir daha yapmam ya baktım konuşuyorlar gidip temizlik yapıcam

Geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamazsın bas ağrısı berbat hele bebekle sen enerjini kızına ver boşver eş ailesini şu sıkıntıları çekmeye bile değmezler

Geçmiş olsun canım inşallah bidaha yaşamazsın bas ağrısı berbat hele bebekle sen enerjini kızına ver boşver eş ailesini şu sıkıntıları çekmeye bile değmezler
Aynen öyle ne yaparsam kendime yapıyorum işte kimseye bir şey olduğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…