Düzenli Evimiz & Hayatımız

sen benim gözümde herşeyden muafsin zaten
ay farki var diye üçüz değil sanma bence üçüz sayılır Allah kolaylık versin canım

şimdi kaç yaşında seninkiler:)
Büyüdüler şükür, şu an daha rahatız ☺
İkizlerim 10, kızım 9 yaşında canım

Benim kız da 20 aylık sadece çizgi film izler oyuncakları dağıtır oynamaz

Ne zaman oyun oynar bu canavarlar. Sürekli ben oynuyorum oyuncaklarla.
3 ten sonra baslarlar tam anlamiyla. hepsi bir olmaz heralde. ben de kizima oyuncak bakarken kendimden geciyorum

sen artık başkan yardımcısının yardımcısısın musluk artık gözler senin üstünde
ellerine sağlık
Yardımının yardımcısıyım tabi bugüne bugün
3 ten sonra baslarlar tam anlamiyla. hepsi bir olmaz heralde. ben de kizima oyuncak bakarken kendimden geciyorum
Almıyoruz artık çünkü oynamıyor. Geçen bebekleriyle çay içtim baktım tınlamıyor beni oynamadım aman bir çığlık bir ağlama tutturdu sanırsın dövdüler istiyor ki hep ben oynayayım o da yan gözle baksın

ahahah ayni benim velet
o gezsin dolassin ama ben oturuyum oyuncakla oynaym istemezse gelsin dagitsin oynama desim
30 aylık olacak yakında:) çok az da olsa oynuyo artık musluk:)

valla sen gelirken bi Domestos kokusu sarmaya başladı zaten artık çok yakında terligi kaydirir başkan yardımcısı olursun belki de ama terlik nasil intikam alır bilemedim

Ctesi
-halılar silkelendi.
-mutfak+salon+giriş+koridor+küçük oda+çocuk odası süpürüldü ve silindi (koltuk arkaları dahil).
-Mutfak camı ve salonun 2 camı silindi.
-1 makine bulaşık yıkandı yerleştirildi.
-3 makine çamaşır yıkandı+kurutuldu+katlandı+yerleştirildi.

Pazar
-ekmek yapıldı.
-ıspanak kavruldu ve börek yapıldı.
-bayat ekmeklerden ekmek kadayıfı tatlısı yapıldı.
-mutfak toparlandı. 1 makine bulaşık yıkandı.

Terlik üzerime ilk önce cif döker sonra teller bence. terliksuu

Hepiniz benimkide oynamıyor oyuncakla diyince çok sevindim :) sürekli aklımdaydı oynasin diye oyuncak alıyoruz ,o cam a vuruyor en sevdiği çay bardağı kırmak

bu oyuncak için ağlayıp bütün gün oyuncakla oynayan çocuklar nerde acaba

günaydın negom benimki mazgal gibi havalandirmaya bakiyo. ama ben de silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…