Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşim gücüm çok ama canımı darlamıycam, çocuklarla kurabiye yapsam 23 Nisan için süs yapsak mükemmel olur. Yemek olarak karnıyarık yaparım, buzluk sağolsun.
Boşver yaa ben saldım buaralar
Yaş pasta yapıcaz çocuklarla birazdan
Akşama da kuru fasulye yaparım herhalde galiba sanırsam
Buzlukta patlıcan var benimde, yarın yapayım bi karnıyarık

Aynen ikisi de birbirini deli gibi kıskanıyor. Küçüğünün bir çığlık huyu var, Allah düşmanıma vermesin. Valla bunalmayan gördü bu gözler

anasi gamsizsa biraz ne deyim ya Allah sans versin. evladın bebekliği bile şans

çok tiz demi çocuk sesleri

Yaa geçmiş olsun sıcak tut kendini

ne kadar güzel ya :) biz de oyuncakla oynatmak isteyince oyuncaklar sakliyo firlatiyo agliyo
gerçi şimdi az da olsa oynuyo çok şükür

dikkati güçlendirme seti aldigimizdan beri biraz daha iyi:)
kreşte oynuyomus sorunsuz. ama oraya da oyuncak günleri oyuncak goturmemek için ağlıyo

geçmiş olsun bonusum nane limon gibi bişey midene iyi gelir mi acaba.

ayağına sıcak su koy baytaniyeyle yat biraz iyice ısınınca geçer agrin diye düşünüyorum inşallah geçer

İşim gücüm çok ama canımı darlamıycam, çocuklarla kurabiye yapsam 23 Nisan için süs yapsak mükemmel olur. Yemek olarak karnıyarık yaparım, buzluk sağolsun.

sen nasıl bişey düşünüyosun negom:)

acaba kurabiyeleri adam şeklinde ya da Gülen yüzler olarak mi yapsaniz

Bırak ne darlıycan bişey kalmadı zaten yaptın sabahtan
Yemek düşünüyorum bende.

ben zeytinyağlı fasulye yapcam, çorba yapcam, dünden az enginar var pilav var.

ama sen kotuysen yoğurtlu makarna da yapsan olur bence

Canları isterse oynuyorlar, istemzse oynamiyorlar şekerim, keyifleri neye yeterse
Oğlum aşırı düzenli, bende ondan çekiyorum, 2 yaşındayken üst üste koyduğu blokları devirdik diye 2 saat ağlardı. 3 yaşında neler çektim bozduğum oyuncaklardan, Kamyonlarını arabalarını sıraya dizer, sırasını bozdun mu tekrar düzeltsende kabul etmez.
Hala da öyle. Saat gibi kendine ait özel eşyaları biryerde düzenli tutar, asla eşyasını kaybetmez, temizlik yaparken de yerlerini değiştirirsem kızıyor birde böylesi var işte

Hayalimdeki cocuk

Kız pencereye yetişemiyorum boyum yetmiyo eşime yaptırdım Bugün biraz daha iyiym İlaç içiyorum kaç gündür ancak toparladım yine yorgunluğum var biraz ama dünkü kadar değil

evi süpürdüm tüm odaları Ve balkonu
ocağı sildim
Sabah bulaşık makinesini boşaltmıştım
Kahvaltı masasını eşim topladı
Wc camını da eşime sildirdim
Wc lavabosu ve klozeti çamaşır suyuyla kalkar kalkmaz yıkadım
Bu kadar bu günlük. yemek Kaldı kızartma yapcam

başak burcu mu oğlan kayınpedermin çocukluğu canlandi gözümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…