- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, Allah şifa versinBırak ne darlıycanbişey kalmadı zaten yaptın sabahtan
Yemek düşünüyorum bende.
Boşver yaa ben saldım buaralarİşim gücüm çok ama canımı darlamıycam, çocuklarla kurabiye yapsam 23 Nisan için süs yapsak mükemmel olur. Yemek olarak karnıyarık yaparım, buzluk sağolsun.
Aynen ikisi de birbirini deli gibi kıskanıyor. Küçüğünün bir çığlık huyu var, Allah düşmanıma vermesin.Valla bunalmayan gördü bu gözler
Yaa geçmiş olsun sıcak tut kendiniDün hiç bişey yapmadım bulaşık bile duruyor akşamdan.
Hava güzeldi balkonun tadını çıkarayım hafta içi sıcaklık düşücek dedim. Kim kimin tadını çıkardı bilmiyorum artık.
Üşüttüm tabi. Akşam sıcak suyla yattım durdum mide bulantısı karın ağrısı bide aylık zıkkım üçü birleşti.
Bugün ergen kızlar gibi sancım var canım dar.
Kesinlikle canım ne yapacağını bilerek güne başlamak daha faydalı oluyor
Eline sağlık
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Günaydın canım
Benimkiler, oyuncak almıyoruz diye ağlıyorlar hatta
Kolay gelsin o zaman
Komşum kv sıkıntı yok
Dün hiç bişey yapmadım bulaşık bile duruyor akşamdan.
Hava güzeldi balkonun tadını çıkarayım hafta içi sıcaklık düşücek dedim. Kim kimin tadını çıkardı bilmiyorum artık.
Üşüttüm tabi. Akşam sıcak suyla yattım durdum mide bulantısı karın ağrısı bide aylık zıkkım üçü birleşti.
Bugün ergen kızlar gibi sancım var canım dar.
Hafifçecikmiş o yubarlanabilir. Bende puf puf halı gibiyim.
İşim gücüm çok ama canımı darlamıycam, çocuklarla kurabiye yapsam 23 Nisan için süs yapsak mükemmel olur. Yemek olarak karnıyarık yaparım, buzluk sağolsun.
Bırak ne darlıycanbişey kalmadı zaten yaptın sabahtan
Yemek düşünüyorum bende.
Canları isterse oynuyorlar, istemzse oynamiyorlar şekerim, keyifleri neye yetersene kadar güzel ya :) biz de oyuncakla oynatmak isteyince oyuncaklar sakliyo firlatiyo agliyo
gerçi şimdi az da olsa oynuyo çok şükür
dikkati güçlendirme seti aldigimizdan beri biraz daha iyi:)
kreşte oynuyomus sorunsuz. ama oraya da oyuncak günleri oyuncak goturmemek için ağlıyo
Hayalimdeki cocukCanları isterse oynuyorlar, istemzse oynamiyorlar şekerim, keyifleri neye yeterse
Oğlum aşırı düzenli, bende ondan çekiyorum, 2 yaşındayken üst üste koyduğu blokları devirdik diye 2 saat ağlardı. 3 yaşında neler çektim bozduğum oyuncaklardan, Kamyonlarını arabalarını sıraya dizer, sırasını bozdun mu tekrar düzeltsende kabul etmez.
Hala da öyle. Saat gibi kendine ait özel eşyaları biryerde düzenli tutar, asla eşyasını kaybetmez, temizlik yaparken de yerlerini değiştirirsem kızıyorbirde böylesi var işte
O çığlıkları duymamak için müzik dinliyorum süreklianasi gamsizsa birazne deyim ya Allah sans versin. evladın bebekliği bile şans
çok tiz demi çocuk sesleri
O çığlıkları duymamak için müzik dinliyorum sürekli
Ben Türkçe dinleyen bir tip değilim zaten ama metal ve rock lisedeyken dinlerdim. Bana bass olsun yeterne tarz dinliyosun metal rock falan mi
Ben Türkçe dinleyen bir tip değilim zaten ama metal ve rock lisedeyken dinlerdim. Bana bass olsun yeter
Kız pencereye yetişemiyorum boyum yetmiyo eşime yaptırdımYaaa öyle evim işini bırakıp keyif yapar mısın sen
Şaka bir yana çok geçmiş olsun, hepsi combo yapmış
Bende aynı canım yemek içmek, sil süpür, çocuklar, ödevler falan fistan
Hala mı geçmediilaç alman lazım
Canları isterse oynuyorlar, istemzse oynamiyorlar şekerim, keyifleri neye yeterse
Oğlum aşırı düzenli, bende ondan çekiyorum, 2 yaşındayken üst üste koyduğu blokları devirdik diye 2 saat ağlardı. 3 yaşında neler çektim bozduğum oyuncaklardan, Kamyonlarını arabalarını sıraya dizer, sırasını bozdun mu tekrar düzeltsende kabul etmez.
Hala da öyle. Saat gibi kendine ait özel eşyaları biryerde düzenli tutar, asla eşyasını kaybetmez, temizlik yaparken de yerlerini değiştirirsem kızıyorbirde böylesi var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?