- 21 Şubat 2020
- 449
- 2.376
- 28
Cıkss ikizler burcubaşak burcu mu oğlankayınpedermin çocukluğu canlandi gözümde
Saldım dediğim de bile iş yapıyorum, ruhum köle izaura benimBoşver yaa ben saldım buaralar
Yaş pasta yapıcaz çocuklarla birazdan
Akşama da kuru fasulye yaparım herhalde galiba sanırsam
Buzlukta patlıcan var benimde, yarın yapayım bi karnıyarık
Benimki ana okulun da oyuncak günü iptal oldu da aylarca her gün sordu bugün götürebilirmiyim oyuncak diyene kadar güzel ya :) biz de oyuncakla oynatmak isteyince oyuncaklar sakliyo firlatiyo agliyo
gerçi şimdi az da olsa oynuyo çok şükür
dikkati güçlendirme seti aldigimizdan beri biraz daha iyi:)
kreşte oynuyomus sorunsuz. ama oraya da oyuncak günleri oyuncak goturmemek için ağlıyo
Atarım canım foto, renkli fon kartonlardan buner kesip 23 Nisan kutlu olsun yazarım, kelebek şablonu çıkardım renkli kelebekler, bayrak olur tabi ki. Çocuklar da resim yapar belki.sen nasıl bişey düşünüyosun negom:)
acaba kurabiyeleri adam şeklinde ya da Gülen yüzler olarak mi yapsaniz
Hayalim de ki çocuk, baş vuruyu nereye yapıyoruzCanları isterse oynuyorlar, istemzse oynamiyorlar şekerim, keyifleri neye yeterse
Oğlum aşırı düzenli, bende ondan çekiyorum, 2 yaşındayken üst üste koyduğu blokları devirdik diye 2 saat ağlardı. 3 yaşında neler çektim bozduğum oyuncaklardan, Kamyonlarını arabalarını sıraya dizer, sırasını bozdun mu tekrar düzeltsende kabul etmez.
Hala da öyle. Saat gibi kendine ait özel eşyaları biryerde düzenli tutar, asla eşyasını kaybetmez, temizlik yaparken de yerlerini değiştirirsem kızıyorbirde böylesi var işte
Eline sağlık canımGunaydin kizlar
Sabah pizza hamuru yaptim. O mayalanirken dunden kalan bulasikalri yikadim.
Pizza yaptim.
Kahvalti yaptik
Uzandim bu aralar ustumde bir halsizlik var.
Havalardan sanirim.
Aa aynı bensin senO çığlıkları duymamak için müzik dinliyorum sürekli
Aa iyi ol daKız pencereye yetişemiyorum boyum yetmiyo eşime yaptırdımBugün biraz daha iyiym İlaç içiyorum kaç gündür ancak toparladım yine yorgunluğum var biraz ama dünkü kadar değil
evi süpürdüm tüm odaları Ve balkonu
ocağı sildim
Sabah bulaşık makinesini boşaltmıştım
Kahvaltı masasını eşim topladı
Wc camını da eşime sildirdim
Wc lavabosu ve klozeti çamaşır suyuyla kalkar kalkmaz yıkadım
Bu kadar bu günlük. yemek Kaldı kızartma yapcam ☺
Kocam başak der susarımbaşak burcu mu oğlankayınpedermin çocukluğu canlandi gözümde
Cıkss ikizler burcu
Neden ama ya neden kasıtlı dağınık bırakmakahahaha ilk kez derli toplu ikizler duyuyorum benben de ikizlerim bu arada:) ama derli toplu olsam da bi yerleri kasıtlı dağınık bıraktığım cok olurx
Saldım dediğim de bile iş yapıyorum, ruhum köle izaura benim
Benimki ana okulun da oyuncak günü iptal oldu da aylarca her gün sordu bugün götürebilirmiyim oyuncak diye
Oyuncakla oynamayan çocuk olduğunu da sayenizde öğrenmiş oldum
Atarım canım foto, renkli fon kartonlardan buner kesip 23 Nisan kutlu olsun yazarım, kelebek şablonu çıkardım renkli kelebekler, bayrak olur tabi ki. Çocuklar da resim yapar belki.
Yok ya normal limonlu kurabiye yapıcaz, bir muzlu bir çilekli puding yaptık, ikisi de ayrı istedi
Hayalim de ki çocuk, baş vuruyu nereye yapıyoruz
Eline sağlık canımbahardan olabilir
Aa aynı bensin senkulaklıkla müzik dinlerdim şimdi tıkaç tıkıyorum daha sessiz bir çözüm tavsiye ederim
Aa iyi ol da
Eline sağlık canım
Kocam başak der susarım
Neden ama ya neden kasıtlı dağınık bırakmak
En dağınık başak benim kocam galibaseni anlıyorum der susarim
kafam daginiksa her yerin toplu olmasi beni rahatsız ediyo negomişaret birakiyom hanselle gratelin yere ekmek attığı gibi
En dağınık başak benim kocam galiba
Bak tam tersi o ev toplu olacak ki benim kafa dağınıklığım da bitsin
Benim esimde ikizler. O da kendi alaninda cok duzenlidir masallah. Herseyinin yeri bellidirCıkss ikizler burcu
Bonus cok gecmis olsun.
yatak odasinin camini sildim perdeyi yikadim
bazanin altini duzenledim
gardrobu sildim yerlestirdim
esimle kavga ettimay musluk ya seni andim bugun musluk hakliymis sokacan bicagi dedim ama sesli demisim gecen de terlik dedim ya musluk hakliymis da diyince adam delirdim sandi gelmis bana teselli veriyo
Yorgunumselam kızlaarnabersiniiiz?
Hastaneye gittim geldim. Dün hiç bişey yapmamıştım bugün ev süpürürüm diyodum ama başım öyle çok ağrıyo ki kalkamadım bi türlü
Dinlen bari yemekten sonra hırpalama çok kendiniYorgunumsofra kurucam şimdi.
Geçmiş olsun canım
Dinlen bari yemekten sonra hırpalama çok kendini
Geçmiş olsun canım neyin varselam kızlaarnabersiniiiz?
Hastaneye gittim geldim. Dün hiç bişey yapmamıştım bugün ev süpürürüm diyodum ama başım öyle çok ağrıyo ki kalkamadım bi türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?