Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben de silicem hali onceden isinma yapiyorum oyle lekeler var ki reklamlarda ozellikle vişne suyu dokerler ya onun gibi cocuklarin ozellikle yaptiklarini dusunuyorum

yeni ilaç verdiler mi ilacını alabildin mi paw im
herşey yolunda mıymış

sen de yat dinlen hastanenin h si bile yoruyo insanı
Kan sonuçlarını mail at demişti şimdi attım yollar galiba reçete müsait olunca. Kan sonuçlarım ilaç kullanmamama rağmen şaşırtıcı derecede güzel gözüküyo o zaman bu başım neden ağrıyo ben de anlamadım
Geçmiş olsun canım neyin var
Hipofiz bezimde adenom var da ilacım bitmişti eczanelerde de bulamıyodum o yüzden gitmiştim, teşekkür ederiim

yaaa ne kadar güzel

canım uzun süredir herkes yoğun stres altında ne dışarı çıkabiliyoruz ne birileriyle görüşüyoruz. güne ışığı da yok:) strestendir bence

yaaa ne kadar güzel

canım uzun süredir herkes yoğun stres altında ne dışarı çıkabiliyoruz ne birileriyle görüşüyoruz. güne ışığı da yok:) strestendir bence
Galiba öyle ama ilk kez prolaktinimi böyle güzel gördüm ilaçsız çok sevinçliyim

Başvuru süresi doldu kusura bakma
ahahaha ilk kez derli toplu ikizler duyuyorum ben ben de ikizlerim bu arada:) ama derli toplu olsam da bi yerleri kasıtlı dağınık bıraktığım cok olurx
İkizi olan kızım da tam tersi dağınık, aradığını bulamaz asla hangisi gerçek ikizler anlayamıyorum

Başvuru süresi doldu kusura bakma

İkizi olan kızım da tam tersi dağınık, aradığını bulamaz asla hangisi gerçek ikizler anlayamıyorum

çok iyi ya masallah diyelim

benim de annem çok sikayet ederdi daginigim diye ama ben çok sistemli koyardim onlara dağınık gelirdi
elimi attığımı bulurum anında bide erkek kardeşlerim olduğu için tabi bana yatıp kalkıp sukrediyodu
ikizler ne burcu ki:)

beslenme de etkili mi acaba paw :)

maşallah diyelim nazar değmesin
prolaktin mi yuksekti sende
Olabilir bu ara çık dikkat etmiyorum öğün atlıyorum bazen.
aynen adenom prolaktinimi yükseltiyodu ama uzuuuun zamandır ilaç kullanmamama rağmen sınıra yakın bile değil

Olabilir bu ara çık dikkat etmiyorum öğün atlıyorum bazen.
aynen adenom prolaktinimi yükseltiyodu ama uzuuuun zamandır ilaç kullanmamama rağmen sınıra yakın bile değil

maşallah totonu kası paw
hep böyle güzel gider umarim

Sabah kahvaltıdan önce pazara gittim geldim
Kahvaltı hazırladım
Çamaşır serdim
Mutfağın camlarını sildim
Aldıklarımı yîkadım
Mutfağı süpürdüm
Çöpü attım pazara giderken
Kızımın nevresimleri ni mak.attım
Duş aldım
Tekrar cam.serdim
Kızımı yîkadım
Kızımın saçları aşırı dokulmeye başladı saćlarını kuruttuktann sonra odasını süpürdüm
Kendi saçlarımı kururtunca kendi odamda süpürdüm
Yemek yedik bul.hallettim kaç tane tencere yîkadım
Şimdide meyve ve cips keyfi yapacagiz

Her tür dinliyorum, yeter ki kulağıma hitap etsin. ♥ Yalnız elektronik gitar girdiği an alt dudak dişlenip, kafa sallanmaya başlandı

bu yazılı olmayan bi kural o kafa sallanacak

benim oğlan ağlıyo hayır kapat müzik istemiyorum diye
benim yerime de dinle

bu yazılı olmayan bi kural o kafa sallanacak

benim oğlan ağlıyo hayır kapat müzik istemiyorum diye
benim yerime de dinle
Biz onların baby sharklarına bilmem nelerini çekiyoruz ya Allah Allah triplere bak Yengem bir gün, "Ben senden ilk evlendiğimde çok korkuyordum," dedi. Bende tip böyle oldu tabii. Yav 14-15 yaşında bebeydim neyimden korkuyordun, diye sorunca. Saçını tepeden kabartıyordun, gözünün birini kapatan bir perçemin vardı, gözlerini simsiyah yapıyordun satanist mi acaba demiştim, deyince Yav kendi halinde metalciydim güya işte ne satanisti bacım demiştim

ahahaa tam metalcisin sen yani çekirdekten yetişme

benim sıpa çocuk şarkısı da dinlemez müziğe karşı değil ama çok çabuk sıkılıyo babasına çekmiş zevksiz

ahahaa tam metalcisin sen yani çekirdekten yetişme

benim sıpa çocuk şarkısı da dinlemez müziğe karşı değil ama çok çabuk sıkılıyo babasına çekmiş zevksiz
Bence ergenliğin getirdiği bir isyan türüydü ya gözlerimi kapatacak kadar da perçem bırakmazdım, ergenliğim perçemle, kahkülle geçti ama hep tam kıvamında olmuştur. Büyük olasılıkla uzamışlar kestirememişim garibimin de aklında öyle kalmışım. Hep simsiyah göz makyajı yapardım evet Ah garip anam neler çekti benden Bak bence biz analarımıza çektirdiğimizi çekiyoruz, demedi deme. Annem bana hep, Allah sana senin gibi evlat versin, derdi. Benden beteri çıktı

ben hep parmakla gösterilen örnek çocuk oldum yahu anam babam şok oldu benden çıkanı görünce ama kocamın ergenliği baya sıkıntılı olmuş sanırım

hiç sözlerinden cikmazdim. sorumluluklarim neyse itiraz etmeden yerine getirirdim

ergenliği daha çok korkutuyo beni zaten

ben de silicem hali onceden isinma yapiyorum oyle lekeler var ki reklamlarda ozellikle vişne suyu dokerler ya onun gibi cocuklarin ozellikle yaptiklarini dusunuyorum
Benim de halı öyleydi bezle sildim sildim çıkmadı halı yıkama fırçasıyla fırçaladım anca öyle çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…