ben de silicem hali onceden isinma yapiyorumEvi topladım
Bulaşık makinesini yerleştirdim
Mutfağı topladım
Yatakları topladım
Süpürdüm sildim toz aldım
Oturma odasının halısını sildim pertim çıktı. Yatarken canım bazlama çekti. Kalktım mayaladım.
Kan sonuçlarını mail at demişti şimdi attım yollar galiba reçete müsait olunca. Kan sonuçlarım ilaç kullanmamama rağmen şaşırtıcı derecede güzel gözüküyo o zaman bu başım neden ağrıyo ben de anlamadımyeni ilaç verdiler mi ilacını alabildin mi paw im
herşey yolunda mıymış
sen de yat dinlen hastanenin h si bile yoruyo insanı
Hipofiz bezimde adenom var da ilacım bitmişti eczanelerde de bulamıyodum o yüzden gitmiştim, teşekkür ederiimGeçmiş olsun canım neyin var
Kan sonuçlarını mail at demişti şimdi attım yollar galiba reçete müsait olunca. Kan sonuçlarım ilaç kullanmamama rağmen şaşırtıcı derecede güzel gözüküyo o zaman bu başım neden ağrıyo ben de anlamadım
Hipofiz bezimde adenom var da ilacım bitmişti eczanelerde de bulamıyodum o yüzden gitmiştim, teşekkür ederiim
Galiba öyle ama ilk kez prolaktinimi böyle güzel gördüm ilaçsız çok sevinçliyimyaaa ne kadar güzel
canım uzun süredir herkes yoğun stres altında ne dışarı çıkabiliyoruz ne birileriyle görüşüyoruz. güne ışığı da yok:) strestendir bence
Galiba öyle ama ilk kez prolaktinimi böyle güzel gördüm ilaçsız çok sevinçliyim
Başvuru süresi doldu kusura bakmaSaldım dediğim de bile iş yapıyorum, ruhum köle izaura benim
Benimki ana okulun da oyuncak günü iptal oldu da aylarca her gün sordu bugün götürebilirmiyim oyuncak diye
Oyuncakla oynamayan çocuk olduğunu da sayenizde öğrenmiş oldum
Atarım canım foto, renkli fon kartonlardan buner kesip 23 Nisan kutlu olsun yazarım, kelebek şablonu çıkardım renkli kelebekler, bayrak olur tabi ki. Çocuklar da resim yapar belki.
Yok ya normal limonlu kurabiye yapıcaz, bir muzlu bir çilekli puding yaptık, ikisi de ayrı istedi
Hayalim de ki çocuk, baş vuruyu nereye yapıyoruz
İkizi olan kızım da tam tersi dağınık, aradığını bulamaz aslaahahaha ilk kez derli toplu ikizler duyuyorum benben de ikizlerim bu arada:) ama derli toplu olsam da bi yerleri kasıtlı dağınık bıraktığım cok olurx
Başvuru süresi doldu kusura bakma
İkizi olan kızım da tam tersi dağınık, aradığını bulamaz aslahangisi gerçek ikizler anlayamıyorum
Olabilir bu ara çık dikkat etmiyorum öğün atlıyorum bazen.beslenme de etkili mi acaba paw :)
maşallah diyelim nazar değmesin
prolaktin mi yuksekti sende
Olabilir bu ara çık dikkat etmiyorum öğün atlıyorum bazen.
aynen adenom prolaktinimi yükseltiyodu ama uzuuuun zamandır ilaç kullanmamama rağmen sınıra yakın bile değil
Sabah kahvaltıdan önce pazara gittim geldim20 nisan ödevi
Banyo, wc de ki küçük pencerenin tozunu almak. Çünkü neden olmasın
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
@_Sitare_
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
Öyle de çok sessiz olmaz mı ya? Ben takıyorum kulaklıkları işlere girişiyorum bir yandanAa aynı bensin senkulaklıkla müzik dinlerdim şimdi tıkaç tıkıyorum daha sessiz bir çözüm tavsiye ederim
Her tür dinliyorum, yeter ki kulağıma hitap etsin.ben de bu aralar şunu dinliyorum
çok seviyorum nedense
Her tür dinliyorum, yeter ki kulağıma hitap etsin. ♥ Yalnız elektronik gitar girdiği an alt dudak dişlenip, kafa sallanmaya başlandı
Biz onların baby sharklarına bilmem nelerini çekiyoruz ya Allah Allahbu yazılı olmayan bi kuralo kafa sallanacak
benim oğlan ağlıyo hayır kapat müzik istemiyorum diye
benim yerime de dinle
Biz onların baby sharklarına bilmem nelerini çekiyoruz ya Allah Allahtriplere bak Yengem bir gün, "Ben senden ilk evlendiğimde çok korkuyordum," dedi. Bende tip böyle oldu tabii. Yav 14-15 yaşında bebeydim neyimden korkuyordun, diye sorunca. Saçını tepeden kabartıyordun, gözünün birini kapatan bir perçemin vardı, gözlerini simsiyah yapıyordun satanist mi acaba demiştim, deyince Yav kendi halinde metalciydim güya işte ne satanisti bacım demiştim
Bence ergenliğin getirdiği bir isyan türüydü yaahahaa tam metalcisin sen yani çekirdekten yetişme
benim sıpa çocuk şarkısı da dinlemezmüziğe karşı değil ama çok çabuk sıkılıyo babasına çekmiş zevksiz
Bence ergenliğin getirdiği bir isyan türüydü yagözlerimi kapatacak kadar da perçem bırakmazdım, ergenliğim perçemle, kahkülle geçti ama hep tam kıvamında olmuştur. Büyük olasılıkla uzamışlar kestirememişim garibimin de aklında öyle kalmışım. Hep simsiyah göz makyajı yapardım evet Ah garip anam neler çekti benden Bak bence biz analarımıza çektirdiğimizi çekiyoruz, demedi deme. Annem bana hep, Allah sana senin gibi evlat versin, derdi. Benden beteri çıktı
Benim de halı öyleydi bezle sildim sildim çıkmadı halı yıkama fırçasıyla fırçaladım anca öyle çıktı.ben de silicem hali onceden isinma yapiyorumoyle lekeler var ki reklamlarda ozellikle vişne suyu dokerler ya onun gibi cocuklarin ozellikle yaptiklarini dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?