Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne kadar döküldü? Sandalyeye bir damla düşmüştü dedim silersem bulaşıcak kurusunda öyle aliyim kabuk gibi.

Kuruyunca kumaşla birlikte geldi

hamurun yarısı kadar dökülmüş ama arkadaş silmiş bonusum. bulaşık makinesi parlaticisiyla silmis tam çıkmamış leke kalmış

Sabah yaptım krep krep.
B. Makinesini çalıştırdım.
Elde yıkanacak tencere, tavalar ve plastik kaplar vardı onları yıkadım, suyu akınca kurulayıp kaldırdım.
Salonu topladım.
Salon ve mutfağı süpürdüm.
Mutfağı sildim.
Balkon mu, oturma odası mı belli olmayan balkonu süpür sildim. Tozunu aldım, camların önünü sildim.
B. Makinesini boşalttım.
Tuvaleti bir elden geçirdim.
Eşim 14-15 arası marketten aldıklarını getirdi yerleştirdim.
Bir poşette sıvı sabun patlamıştı, içindekileri yıkadım.
Sıvı sabun dolu poşeti atacakken, hadi ziyan olmasın dedim; soğan, patates kovamı, çekmeceye asılı küçük çöp kovamı yıkadım. Kuruladım ve soğan ile patatesleri kovalara koydum.
Su sebilini sildim.
Kızımı emzirdiğim aralarda ya çocukların odasına ördüğüm paspasa devam ettim ya Call of dutty oynadım ya da buraya takıldım.
Akşam yemeği, topla, makineye koy.
Ütülenecek iki pantolon, bir gömlek vardı ütüledim.
Küçüğüm koltuğa sabitledi, oturuyorum

Not: Aman Allah'ım holü de süpürdüm onu da ekleyelim please. Eklemezsem ölürüm. Bana biden de sipariş gelmişti bir ara onları da yerleştirmiştim. Holü süpürmek önemli.

Yok canım ne cezası, maksat ev işlerini bir şekilde yapmak, ödevi motivasyon için veriyorum ben
Kafayı iyice tırlattım sanırım. Buna cevap attım sanıyorum, atmamışım İyi oluyor ödevler ya, ertelediğin bir şey varsa yapıyorsun da benim bir tam düzene sokmam lazım her yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…