- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ne kadar döküldü? Sandalyeye bir damla düşmüştü dedim silersem bulaşıcak kurusunda öyle aliyim kabuk gibi.
Kuruyunca kumaşla birlikte geldi
Komşu geldi kaldı bütün islerim yarına yaparukterliksuu canom şarjım yoktu o ara yoksa tek bırakmazdım seni
Komşu geldi kaldı bütün islerim yarına yaparuk
Allah tan en sonn2014 te görülmüş
Napim gi gelmiş kovamadim. Yazık tek gurbette. Bebesi kabız olmuş onu hallettikCorona da komsuyla mi oturuyon kız terlik
nego şimdi atacak işte yardimciliktanhemen duzenle mesajini sil komşu kısmını cama kuşlar geldi yaz
Napim gi gelmiş kovamadim. Yazık tek gurbette. Bebesi kabız olmuş onu hallettik
Üç tane nasıl yedi gi ha haBazlama yaptım buzdolabına atayım diye zaten 9 tane çıktı 3ü kocam 1 ben yedim :/
Daha iki aylık bebesi eli ayağına dolanmış geldi geri ceviremedimoyyy kiyamam yageçmiş olsun.
zaten iyi insanlar yüksek makamda cok kalamaz terlik
Daha iki aylık bebesi eli ayağına dolanmış geldi geri ceviremedim
hamurun yarısı kadar dökülmüş ama arkadaş silmiş bonusum. bulaşık makinesi parlaticisiyla silmis tam çıkmamış leke kalmış
Kakaolu olabilir tabi ya kustukça silecek ıyy iğrenç halı silmek
Altın galpli terlikDaha iki aylık bebesi eli ayağına dolanmış geldi geri ceviremedim
Kafayı iyice tırlattım sanırım. Buna cevap attım sanıyorum, atmamışımYok canım ne cezası, maksat ev işlerini bir şekilde yapmak, ödevi motivasyon için veriyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?