benim de hala isim var canım:) çocuğun uyanmasını bekliyorum:) birazdan uyanir. sen basla ben de cocuk uyaninca yaparimbonus dörde kadar maraton yapcakti.
kahvedaslarim
bonusum sen gold mu seviyorsun klasik mi:)
gelinle maratona cikarsiniz siz deHangi 4 hangi bonus o oğlanın odayı topladım tozunu alıyodum hem onun hem babasının pc masanın üstü fenaydı bi silim derken dolaplara girdim
Bisssürü geri dönüşüm kağıt kitap çıkardım söylendi durdu eşşek kafalı yanarım gelecekteki gelinime
gelinle maratona cikarsiniz siz de
ben muhtemelen evlerine temizlige giderim gelinlerle kendimde o pptansiyeli göruyorumAğırdan satarım kendimi çıkmam onunla
acaip devrik cümle olmus duzeltilmis gibi okuyunben muhtemelen evlerine temizlige giderim gelinlerle kendimde o pptansiyeli göruyorum
ben muhtemelen evlerine temizlige giderim gelinlerle kendimde o pptansiyeli göruyorum
İşteyim
acaip devrik cümle olmus duzeltilmis gibi okuyun
Hangi 4 hangi bonus o oğlanın odayı topladım tozunu alıyodum hem onun hem babasının pc masanın üstü fenaydı bi silim derken dolaplara girdim
Bisssürü geri dönüşüm kağıt kitap çıkardım söylendi durdu eşşek kafalı yanarım gelecekteki gelinime
Şu an klasik içiyorum ama gold seviyorum yımşak oluyor
Sizin orda yasak yok sanırımBugün yapmam gerekenler
Ütü yapmak
Evi güzelce süpürmek, silmek, toz almak
Ramazan süsü asmak
Çörek yapmak
Çıkabilirsem ip almak için dışarı çıkmak
Çamaşır asmak
Wc, banyo temizlemek
Bütün çöpleri değişmek
Umarım yapabilirim
Kv dene acayip sinir oldum nasıl bir kisilik insanın bı kasık suda bogası geliyorozellikle acip sormadim ogluyla konusuyodu ayseyle de konusim (huzursuz edim)ver demis. naptin biseyler dedi oglu zayifmis oruc tutarsa hastanelik olurmusbende kete yaptim biraz yeter ona dedim buzluga koyma heba olur dedi. ki biz her gittigimizde dolaptan isitir sen yapiodun dedim bana bakma ben ustayim dedi migren sebebi
Yasak olmasa şimdiye kadar çıkmış olurdum sanırım. İnsanlar ihtiyaç için markete gidiyor, ben daha onun için bile gitmedimSizin orda yasak yok sanırımbiz evde tıkılı kaldık gerci 35 gundur bu haldeyız
Bu arada 13 marttan beri evdeyim ben, eşim zaten her gün işe gidiyor. Sağlık personeli.Sizin orda yasak yok sanırımbiz evde tıkılı kaldık gerci 35 gundur bu haldeyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?