kk birinci noteri allah yüzümüze baktı da istediğimiz meblağda kredi çıkmadı diye ev işini ertelemişiz.vallahi tezeği avuçlan yediydik
Erteledik şimdilik.önümüzü göremiyoz durumlar çok vahim burda da.burayı ayakta tutan turizm,bu sene öldü bu gitti zaten.otellerin ne zaman açılacağı belli değil.eşim dönmekten bahsediyo ara ara.hayırlısı diyoz bakalım.senelerce dönmeyi isteyen bendim.eşim hiç istemedi.şimdi döner miyiz diye bi korku endişe de yok değil hani.sanırım ulaşılmaz olan hep cazip geliyo, insanoğlu işte
Severim bu kadınıda meditasyonda istemsiz bi gülme geliyo banayeni ay meditasyonu ayda ramazan ayı
Kız herifi niye öldürüyon lazım olırbenimki uyursa öldürürümbütün gün uyuma kapasitesi var o yüzden göze alıp istediği kadar uyumuyo. ama dediğin gibi de kurt kayniyo iki ucu çoklu denklem malı çöz çözebilirsen
hadi ya 9 gün de epey varmış. kocayı falan geç de çalışırken de zor olurayrı mi yatiyonuz bizimki de oğlan yatakta uyurken sürekli babasına tekme attığı için gidiyo
peki normal miymis kanamanin bu kadar uzamasi ilacin yan etkisi miymis.
Valla burda önlemler çok sıkı.vaka sayısı o yüzden çok az şükür.yarından itibaren maskesiz gezene ceza başlıyo.hep kasap yüzündenseni tersine tersine iteliyo malim.
Allah hayırlı kapılar açsın inşallah
ama o kadar çok dikkat ediliyosa cabuk toparlanır diye düşündüm ben. inşallah çabuk durulur ortalik
herşey üst üste geliyo geldi mibu sene kesin mi turizmden ümit olmadığı. Avrupaya giden turist Türkiye ve Kıbrıs'a gelecek gibi bi his var bende
ama bu pimpirikli zengin kesim gelicek gelirse.
Kız herifi niye öldürüyon lazım olıröldürsem ben öldürürdüm bu zamana kadar
Şimdi bende kist var ya kuzum önce adet söktürücü kullanıp,adet olunca da doğum kontrol hapına başlayınca bende böyle etki yapıyo.bikaç sene önce de aynısı olmuştu.hap 21 günlük.bitene kadar böyle kanama olcak.hapa alışma sürecinde oluyomuş.hap bitince bi üç günlük boşluk var o ara yaptık yaptıksonra gene adet olcam yani diğer adetime kadar bu halde devam
Uyursa yakarımo üç günde kasap uyuyo deme
Valla burda önlemler çok sıkı.vaka sayısı o yüzden çok az şükür.yarından itibaren maskesiz gezene ceza başlıyo.
Kimi eylülde açılır diyo ,kimi haziran sonu diyo oteller için.adanın kodomanları otelleri doldurursa belki bi şans kurtarırız ucundaninşallah dediğin gibi olur
Uyursa yakarım
13 gün sonra belli olucak herifi yakıp yakmicağım.iki hafta sonra kıbrısta bi kadın kasap kocasını ateşe verdi diye haber duyarsanız bilin ki benim
Aa ben o yönden düşünmediydim bakkız önceki mesajda elim kaydi bitirmeden yolladim mesaji
kurtarır bencegözler buralara cevrilecek gibi herkes çökerken bizim ülkeler yukarı tırmanışa geçti baksana
şahsen kodoman olsam tak diye kendi solunum cihazıni yapıp, sıkı önlemleri alabilen yerlere giderimbence çok avantajlı bu süreci degerlendirebilirsek
Yanıyosun fuad abeeeykocasının mesleğini demeseler bile anlarım senin olduğunu malim
Foruma anca girdimm bunu yapmadım ama neler yapmışım bir bakalım :)23 nisan ödevi
Buzdolabının üstünü silmek, ben silicem siz de mahrum kalmayın, çabuk tozlanıyor
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@Psikolojik Deliii
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@Coolpeople
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@_Sitare_
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
Aa ben o yönden düşünmediydim bakaccık da biz krizi fırsata çevirek di mi
Bugun bunu da yaptım :)17 nisan ödevi
Ocağı temizlemek, ayrıntılı bir şekilde (gözleri, teli vs)
21 nisan ödevi
Banyo temizlemek
Şu ikisini hafta içi yapamamıştım yarın yapayım :)22 nisan ödevi
Ütü yapmak
Bizim sobanın ateşi kül oldu be bacım.bizde anca eski usül patates közlerler artıkyakiyosun maliiiiii
Bizim sobanın ateşi kül oldu be bacım.bizde anca eski usül patates közlerler artık
Bana daBu aralar yapmıyoruz, dolunaydan sonra başlarız yapmaya haber ederim sana
Ule iki dakkada olayı bağladın oraya gene helal olsun sanaolsun demek sen içli içli yanip ağır ağır yakiyon
adami kül etmez pisirirsin afiyetle de yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?