Düzenli Evimiz & Hayatımız

hep kasap yüzünden seni tersine tersine iteliyo malim.

Allah hayırlı kapılar açsın inşallah
ama o kadar çok dikkat ediliyosa cabuk toparlanır diye düşündüm ben. inşallah çabuk durulur ortalik

herşey üst üste geliyo geldi mi bu sene kesin mi turizmden ümit olmadığı. Avrupaya giden turist Türkiye ve Kıbrıs'a gelecek gibi bi his var bende

ama bu pimpirikli zengin kesim gelicek gelirse.

Kız herifi niye öldürüyon lazım olır öldürsem ben öldürürdüm bu zamana kadar
Şimdi bende kist var ya kuzum önce adet söktürücü kullanıp,adet olunca da doğum kontrol hapına başlayınca bende böyle etki yapıyo.bikaç sene önce de aynısı olmuştu.hap 21 günlük.bitene kadar böyle kanama olcak.hapa alışma sürecinde oluyomuş.hap bitince bi üç günlük boşluk var o ara yaptık yaptık sonra gene adet olcam yani diğer adetime kadar bu halde devam

Valla burda önlemler çok sıkı.vaka sayısı o yüzden çok az şükür.yarından itibaren maskesiz gezene ceza başlıyo.
Kimi eylülde açılır diyo ,kimi haziran sonu diyo oteller için.adanın kodomanları otelleri doldurursa belki bi şans kurtarırız ucundaninşallah dediğin gibi olur

o üç günde kasap uyuyo deme

uyumasın ya ayı gibi uyunur mu bütün gün ağzı açık ağzına kürekle vururum onun

bu alışma süreci geçince normale dönüyo mu peki malim. hep mi böyle döngü başka bi çözümü yok muymus kistin

kız önceki mesajda elim kaydi bitirmeden yolladim mesaji

kurtarır bence gözler buralara cevrilecek gibi herkes çökerken bizim ülkeler yukarı tırmanışa geçti baksana
şahsen kodoman olsam tak diye kendi solunum cihazıni yapıp, sıkı önlemleri alabilen yerlere giderim bence çok avantajlı bu süreci degerlendirebilirsek

Uyursa yakarım
13 gün sonra belli olucak herifi yakıp yakmicağım.iki hafta sonra kıbrısta bi kadın kasap kocasını ateşe verdi diye haber duyarsanız bilin ki benim

kocasının mesleğini demeseler bile anlarım senin olduğunu malim

Aa ben o yönden düşünmediydim bak accık da biz krizi fırsata çevirek di mi

Foruma anca girdimm bunu yapmadım ama neler yapmışım bir bakalım :)
  • Şeker-Çay-Baharat vs tezgah üstü kavanozlarımın içini boşaltıp yıkadım kuruladım doldurdum
  • Yağdanlıklar yıkandı doldu
  • Tezgah ve mutfak fayansları yağ çözle silindi
  • Biten erzaklar tamamlandı
  • Çaydanlık temizlendi
  • Bulaşık makinası doldu boşaldı
  • Mutfakta karışık iki dolap temizlendi düzenlendi
  • Fırının silikon eldivenleri temizlendi
  • Temizlik bezleri birikmişti yıkandı asıldı toplandı
  • Çamaşırlar katlandı ütülenecekler ayrıldı

Aa ben o yönden düşünmediydim bak accık da biz krizi fırsata çevirek di mi

aynen sakın olumsuz düşünme bizim ülke krizde büyüyo resmen
sağlık sistemi çok iyi durumda, sosyal devlet, önlemler çok iyi, herşey yeterli ve kontrol altında daha ne olsun
zaten her köşe cennet gibi

güzel düşün sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…