Evet bizim sokağa çıkma yasağı yoğunluğuna bi de ramazan alışverişi eklendi resmen felç geçirdk bugün
Bende yakup diyorum
Ya eşim unutmuş, poşetleri boşaltıyordum kahvem nerdeee dedim, ya neyi unuttum diye düşündüm durdum dedi, ben onun hayalini kurdum dedim, gider alırım dedi, kafes temizletmek daha cazip geldi gitmesinden
Bizde mart başından beri var kız.herkes evlerinde.bi tek markete ve eczaneye izin var, o da fişini göstericeksin.onun dışında izin kağıdı olmadan dışarı çıkamıyosun.komşuya bile gidemiyon polis yakalıyo dooru nezareteOy kuzum çok mu yoruldun sizdemi sokağa çıkmıyonuz
Ce eebi malii gördüm sanki
Napim kuzum ya sabah erken kalkıyom diyom şöyle ağız tadıyla pcden girem siteye diye,neskafemi de yapıyom,daha ilk yudumda herif hortluyo peşime.kokusınu mu alıyo kahvenin nedirhiç bu kadan güzel ce eee diyen kasap karısı görmedimdi bilüyün mü
napiyon kız malim görüşemiyoruz da özlüyom seni hep
Napim kuzum ya sabah erken kalkıyom diyom şöyle ağız tadıyla pcden girem siteye diye,neskafemi de yapıyom,daha ilk yudumda herif hortluyo peşime.kokusınu mu alıyo kahvenin nedirsonra başlıyo hatun kahve içek hatun kahvaltı yapak,gel şunun yerini değişek, bi bakıyom iş saati gelmiş.bi rahat yok akşamları da sızıyorum erkenden
Sen napıyon evde hayat nasıl hayat eve sığıyo mu Burak özçivit öyle diyodu ya
kız normal gelememen malim. market isi yeterince yorucu zaten
eşin kesin yatakta yokluğunu hissediyodur kunduz
sizin burdan ev alma durumu ertlendi mi malim. gelceniz mi Türkiyeye yoksa vazmi geçtiniz
ben de napam hayat eve sıgiyo da kocam eve sığmıyo malimonu sığdırmaya calisiyom. yakinda iki kanadini bi bacağını kirip eve uygun hale getircem yakında
oglan dillendi aksama kadar vir vir vir edip duruyoişe kosarak gidecem sanırım malim
Kırmak mı hep M Musluk Suyu öğretiyo size bunları dimi şiddete meylettiniz.
Halbuki sinsice uyutmayı yada zehirlemeyi düşünebilirdik
Herifle kardeş olduk biz kız.o çekyata sızıyo ben yatakta yatıyom.zati hormonlarım haplardan arap saçına döndü ilaçlardan.9 gündür kanamam var,resmen kepenk indirmişim esnaf kan ağlıyo,benim kriz kasapı vurdu anlicağınkız normal gelememen malim. market isi yeterince yorucu zaten
eşin kesin yatakta yokluğunu hissediyodur kunduz
sizin burdan ev alma durumu ertlendi mi malim. gelceniz mi Türkiyeye yoksa vazmi geçtiniz
ben de napam hayat eve sıgiyo da kocam eve sığmıyo malimonu sığdırmaya calisiyom. yakinda iki kanadini bi bacağını kirip eve uygun hale getircem yakında
oglan dillendi aksama kadar vir vir vir edip duruyoişe kosarak gidecem sanırım malim
yaşarsa yapacak is bulurum ben ona
ölüsü işe yaramaz ki bonus
bana canlı ve orta derecede hasarlı lazım
tamamdırayseMsb tamam o iş başlayalım ilk fırsatta
Herifle kardeş olduk biz kız.o çekyata sızıyo ben yatakta yatıyom.zati hormonlarım haplardan arap saçına döndü ilaçlardan.9 gündür kanamam var,resmen kepenk indirmişim esnaf kan ağlıyo,benim kriz kasapı vurdu anlicağın
Sen dediğin gibi herifin kolunu bacağını kır madem odanın en güzel duvarı hangisiyse oraya asvalla normal zaman olsa ah bi evde olsam izin yapsam yatsam derler,ama yasak olunca kurt kaynıyo dötlerinde
Her zehirlenen ölmez ki dozu ayarlıycan işte.
Bir miktar zarar görsün ortak isteğimiz
benim elimin ayarı biraz şey bonus ya
sen ayarlarsan olur
seninki de seedilecek mi lazım mı ayar
Lazım olmaz mı he heyy önce onda denemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?