Düzenli Evimiz & Hayatımız

bir kafes uğruna ya rab ne yakuplardan vazgeçiliyor

iyi yapmışsın canım boşver türk kahvesiyle idare edersin

Oy kuzum çok mu yoruldun sizdemi sokağa çıkmıyonuz
Bizde mart başından beri var kız.herkes evlerinde.bi tek markete ve eczaneye izin var, o da fişini göstericeksin.onun dışında izin kağıdı olmadan dışarı çıkamıyosun.komşuya bile gidemiyon polis yakalıyo dooru nezarete akşam 9dan sabaha kadar da tam ohal var,izin kağıdı bile kurtaramıyo seni

hiç bu kadan güzel ce eee diyen kasap karısı görmedimdi bilüyün mü

napiyon kız malim görüşemiyoruz da özlüyom seni hep
Napim kuzum ya sabah erken kalkıyom diyom şöyle ağız tadıyla pcden girem siteye diye,neskafemi de yapıyom,daha ilk yudumda herif hortluyo peşime.kokusınu mu alıyo kahvenin nedir sonra başlıyo hatun kahve içek hatun kahvaltı yapak,gel şunun yerini değişek, bi bakıyom iş saati gelmiş.bi rahat yokakşamları da sızıyorum erkenden
Sen napıyon evde hayat nasıl hayat eve sığıyo mu Burak özçivit öyle diyodu ya

kız normal gelememen malim. market isi yeterince yorucu zaten
eşin kesin yatakta yokluğunu hissediyodur kunduz

sizin burdan ev alma durumu ertlendi mi malim. gelceniz mi Türkiyeye yoksa vazmi geçtiniz

ben de napam hayat eve sıgiyo da kocam eve sığmıyo malim onu sığdırmaya calisiyom. yakinda iki kanadini bi bacağını kirip eve uygun hale getircem yakında

oglan dillendi aksama kadar vir vir vir edip duruyo işe kosarak gidecem sanırım malim

Kırmak mı hep M Musluk Suyu öğretiyo size bunları dimi şiddete meylettiniz.

Halbuki sinsice uyutmayı yada zehirlemeyi düşünebilirdik

Kırmak mı hep M Musluk Suyu öğretiyo size bunları dimi şiddete meylettiniz.

Halbuki sinsice uyutmayı yada zehirlemeyi düşünebilirdik

yaşarsa yapacak is bulurum ben ona

ölüsü işe yaramaz ki bonus

bana canlı ve orta derecede hasarlı lazım

Herifle kardeş olduk biz kız.o çekyata sızıyo ben yatakta yatıyom.zati hormonlarım haplardan arap saçına döndü ilaçlardan.9 gündür kanamam var,resmen kepenk indirmişim esnaf kan ağlıyo,benim kriz kasapı vurdu anlicağın
Sen dediğin gibi herifin kolunu bacağını kır madem odanın en güzel duvarı hangisiyse oraya as valla normal zaman olsa ah bi evde olsam izin yapsam yatsam derler,ama yasak olunca kurt kaynıyo dötlerinde

benimki uyursa öldürürüm bütün gün uyuma kapasitesi var o yüzden göze alıp istediği kadar uyumuyo. ama dediğin gibi de kurt kayniyo iki ucu çoklu denklem malı çöz çözebilirsen

hadi ya 9 gün de epey varmış. kocayı falan geç de çalışırken de zor olur ayrı mi yatiyonuz bizimki de oğlan yatakta uyurken sürekli babasına tekme attığı için gidiyo
peki normal miymis kanamanin bu kadar uzamasi ilacin yan etkisi miymis.

kk birinci noteri allah yüzümüze baktı da istediğimiz meblağda kredi çıkmadı diye ev işini ertelemişiz.vallahi tezeği avuçlan yediydik
Erteledik şimdilik.önümüzü göremiyoz durumlar çok vahim burda da.burayı ayakta tutan turizm,bu sene öldü bu gitti zaten.otellerin ne zaman açılacağı belli değil.eşim dönmekten bahsediyo ara ara.hayırlısı diyoz bakalım.senelerce dönmeyi isteyen bendim.eşim hiç istemedi.şimdi döner miyiz diye bi korku endişe de yok değil hani.sanırım ulaşılmaz olan hep cazip geliyo, insanoğlu işte

Lazım olmaz mı he heyy önce onda denemeli.

siparişi çok kişilik verelim o zaman. bu böyle baya yayılacak gibi bonusum corona bitene kadar sağlam adam kalmaz deyim ben sana.

başkasının aklına gelmeden gidip alak. bize kalmaz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…