ben de güldüm ayio olur diye emoji koyamadim picaklar falanKız güldüm ama üzüldüm de allah kolaylık versin bezle uğraşmal zor. Yediklerinide bi düşün bazı meyve falanda yapar
Bende yakup diyorumben de çok severim yakup
Ya eşim unutmuş, poşetleri boşaltıyordum kahvem nerdeee dedim, ya neyi unuttum diye düşündüm durdum dedi, ben onun hayalini kurdum dedim, gider alırım dedi, kafes temizletmek daha cazip geldi gitmesindenkahvedaslarim
bonusum sen gold mu seviyorsun klasik mi:)
Annemin evindeyken eski usül döküm peteklerden vardı önünde de koltuk vardı koltuğun tepesine yastık atıp yatıyodumpeteğin üzerine nasıl yatiyorsunuz
Amin anlasa direk çıkartıcam bezi ama daha anlamıyor. Gül gül ben ağladım bir miktar kendime geldim. Beni çocuk değil beyinsiz kocam yoruyor mal.Kız güldüm ama üzüldüm de allah kolaylık versin bezle uğraşmal zor. Yediklerinide bi düşün bazı meyve falanda yapar
Bu aralar yapmıyoruz, dolunaydan sonra başlarız yapmaya haber ederim sanaselammmm arkadaslar ,malipina seni görünce aklıma hep maya maskesı gelıyor ne zaman yapacagım acaba
ben bu aralar o kadar tembel ve uyusugum kı , sabah kalkınca bunu yapayım dıyorum aksama kadar can sıkıntısından yerımden kalkamıyorumBu aralar yapmıyoruz, dolunaydan sonra başlarız yapmaya haber ederim sana
Bahar yorgunluğundan heraldeben bu aralar o kadar tembel ve uyusugum kı , sabah kalkınca bunu yapayım dıyorum aksama kadar can sıkıntısından yerımden kalkamıyorum
Bu aralar yapmıyoruz, dolunaydan sonra başlarız yapmaya haber ederim sana
Noldu gene turşu satıyo sıratın
Maskeleri söylemedim ama kesimi boyayı söyledim hepO maskelerin vaktinde bana demedin hiçellerden duydum
Maskeleri söylemedim ama kesimi boyayı söyledim hep
Evet bizim sokağa çıkma yasağı yoğunluğuna bi de ramazan alışverişi eklendi resmen felç geçirdk bugünHepinize hayırlı ramazanlar ❤
Eppek misin senEvet işte bi mayalanmadı kusur kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?