- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Ule iki dakkada olayı bağladın oraya gene helal olsun sana
ramazana adaptasyon kolay olsun diye yapmış kadın
Tamam hepinizi etiketlicem sözBana da
Deme şöyle şeyler bacım fena oluyorurkız aynı konuyu konusmuyo muyduk
ben sadece sana yarım bıraktığın denklemi çözüp verdim
Sürekli yapıyor eğitimlerini almış derin birisi
Deme şöyle şeyler bacım fena oluyorur
İnstant maya ve çay ağacı ile mi yapıyorsun canım?Bu aralar yapmıyoruz, dolunaydan sonra başlarız yapmaya haber ederim sana
Yangın haberinden sonra bi de deprem haberi yapalım diyosun yaniartık mübarek üç günlere Allah Allah nidalariyla gitmelisin yoksa hatrim kalır bak
Yangın haberinden sonra bi de deprem haberi yapalım diyosun yani
Kuru maya ve suyla yapılıyo canım.kuru saçlar için sütle de yapılıyodu yanlış hatırlamıyosamİnstant maya ve çay ağacı ile mi yapıyorsun canım?
Ben de yüzüme yapıyorum iki üç damla çay ağacı yağı ekleyipte, yüze mi yapılıyor acaba dedim. Saça yağ karışımı yapıyorumKuru maya ve suyla yapılıyo canım.kuru saçlar için sütle de yapılıyodu yanlış hatırlamıyosam
Tamam sallanırsanız bilinki kıbrısta bilimsel deney yapılmışesprilerini nasıl özlemişim yaaaaa
vallahi öyle diyorum malimburdan sana sorduğumda o neydi giz diye deprem de bağa
Tamam sallanırsanız bilinki kıbrısta bilimsel deney yapılmışama önceki depremler benden kaynaklı değildi söyliyim
Saçıma yaptığımda yüzüme boynuma da sürüyorum bazen.cildi güzelleştiriyoBen de yüzüme yapıyorum iki üç damla çay ağacı yağı ekleyipte, yüze mi yapılıyor acaba dedim. Saça yağ karışımı yapıyorum
Ben de seni bebeemseviyom seni kasabin karısı
ben yatiyom kuzum sahura görüşürüz gelebilirseniyi geceler
Neredesin ki? 10-20 tl falan burada, tabii corona yağlarada vurmadıysaSaçıma yaptığımda yüzüme boynuma da sürüyorum bazen.cildi güzelleştiriyoçay ağacıyla denemedim ama burda öyle şeyler çok pahalı.bizimki gariban işi suyla
Sinsice bir piçak darbesi de atabiliriz ya elim kaydı deriz.Kırmak mı hep M Musluk Suyu öğretiyo size bunları dimi şiddete meylettiniz.
Halbuki sinsice uyutmayı yada zehirlemeyi düşünebilirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?