Düzenli Evimiz & Hayatımız

• Bazlama yapıldı
  • Güllaç yapıldı
  • Ev süpürüldü, silindi
  • Toz alındı
  • Kapılar silindi
  • Banyo wc yıkandı
  • Çamaşırlar katlandı yerleşti
  • Havlular değiştirildi
Eline sağlık canım
Vay vay başkan yardımcısına bak
Şimdi karışan çok olduğu için normal canım, zamanla düzenini oturtursun, içine sindiği şekil de dizayn edersin
Günaydın canım
Gunaydin kizlar
Yatak odasinda cekmecenin birini duzenledim
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydınn. Oğlana kahvaltısını hazırladım topladım. Şimdi oyun oynuyoruz, Nego dan ödev bekliyoruz :)
Günaydın canım
Günaydın evi supurdum sildim mutfağa gidiyorum
Günaydın eline sağlık canım
Günaydın canım

Bu şekil nasıl tanışıcaz anka :)) denizde kum bizde kucak evelallah
Tanıyosun zaten bak hep buralardayım 27 yaşındayım ay farkıyla sene olarak 28 hakımda pek fazla bilgi vermeyi sevmem ama biraz anlatayım üniv. mezunu atanmayı bekleyememiş bir gazeteciyim. Şu an başka bir bölümün açıktan 3. sınıf öğrencisiyim. Kendimi geliştirmeyi severim. Resim çizmeyi severim boş zaman doldurmak değil resim benim için aşktır. Aşırı titiz değilim normal titiz kategorisindeyim aşırı titiz olmaya geldim

ohhh daha ne olsun

bizde de biraz pureli köfte var :)
çorba yapicam
yemek daha düşünmedim
Bende ne yapsam ne yapsam dedim bu geldi aklıma, bugün büyük oğlumun doğum günü ona pasta yapıcam
Şansıma ödevlerden yaptıklarım geliyo bu da fena hoşuma gidiyo hee dün cam silemedim bu aralar kafam leyla. Erkenden yoruluyorum Karantina sendromundayım galiba
Sana yapmadığın ödev mi versem ki
Günaydın canım
Günaydınlar efenim bol enerjili günleriniz olsun
Günaydın canım amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…