Aha haTır mıben bunu buldum yazınca
Tır mıben bunu buldum yazınca
Bir buçuk da hazırlayıp yiyoz. Yatsam kalmamak gi çok yoruluyorum aksamErken değil mi
Ay ben ne kadar güzel ötüyom gi. Şahin mi o doğan eseliks mi
Ay ben ne kadar güzel ötüyom gi. Şahin mi o doğan eseliks mi
Angariliyik.Tötü garaliyik. İyy çok gıcık şeyler yazdım ya gıcık oldum kendime. Koptumben şahin sandim ama uzmanlık alanım değilbi angara bebesi ruhun mu var ne hemen bildin arabayi
Ankara aha haTerlik nereliydin?
Angariliyik.Tötü garaliyik. İyy çok gıcık şeyler yazdım ya gıcık oldum kendime. Koptum
Angariliyik.Tötü garaliyik. İyy çok gıcık şeyler yazdım ya gıcık oldum kendime. Koptum
Aha ha kız çok güldüm bundan sonraki muhabbet Ankaralı sarı tutkuya doğru gidecek korkam samdanimgoçum benim beeeezati xls degil de eseliks yazmandan anladım ben
Gel gel kız pek zevkli oluyorAkşam iş yapanlar kervanına bende katıldım:) tam bulaşıkları halledip kahve içiyordum ki bebe çay bardağını kırdı mejburen evi süpürdum süpürunce diğer işleride hallettim geldim :)
Aha ha kız çok güldüm bundan sonraki muhabbet Ankaralı sarı tutkuya doğru gidecek korkam samdanim
Bir garip Anka kuşuyum uçtum geldim burayaKimsin kimlerdensin anlat hele
Haklisin bonusum ama sanirim kendi evimi istedigim sekilde kurunca bu durum biraz hafifleyecek. Bi de her kafadan ses cikmasi beni cok yoruyor. Tv yi duvara as yok unitede dursun onu orsya koy bu burda dursun yeni gelinlerin de bi delirme noktasi var arkadaşTabiki geçicidir. Evi hemem değişme durumun olmıycaksa kuzum olduğun mekanı elinden geldiğince güzelleştir ki gönlün kaçmasın.
Bazen eşya azaltarak mutlu olur insan herkes kendine göre.
Eşyalar içinde vazgeçer gibi olduğunda onları beğendiğin anları düşün severek almışsındır sonuçta.
Güle güle kullan inşallah hiç aklını karıştırma. Güzelinde sonu yok hep farklısını isteriz
Hemen ev alma durumumuz yok o yüzden de bakalim alismaya çalışacağım daha yeni başlıyoruz zamanla istedigimiz sekikde olur insallah hayatimizDaha 4 ay olmus evde kiraymis. Ben olsam simdilik esyalarimi kullanmaya devam ederdim. Ev alma durumunuz olursa kendi evinizi kafaniza gore duzenlersinz
Bi tansiyonunu ölçseneSağol canım daha iyiyim kulaklarım bi gümbürdüyo iftardan beri
Yok gi şaka bir yana hiç hoslanmam ya. Angara muhabbetlerinden.yok aramızda sarı tutku hayranı yoktur heralde terlik
ama pavyon şahin doğan muhabbeti yapabilirizHamamönü ulus hali Çıkrıkçılar yokuşu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?