heyt beUlus cebeci Çankaya gardaş deriz kankaya. Bize heryer Paris değil. La bize heryer Angara aha ha.
Kuzum valla bu hafta anlık girip çıktım, baktım sana da yazdığına denk gelemedim. Ama duamdasin inan ki
Kuzum valla bu hafta anlık girip çıktım, baktım sana da yazdığına denk gelemedim. Ama duamdasin inan ki
Bi tansiyonunu ölçsene
Ulus cebeci Çankaya gardaş deriz kankaya. Bize heryer Paris değil. La bize heryer Angara aha ha.
Bir garip Anka kuşuyum uçtum geldim burayakışkışlanmayı sevmem kucak açmanıza sevindim
Haklisin bonusum ama sanirim kendi evimi istedigim sekilde kurunca bu durum biraz hafifleyecek. Bi de her kafadan ses cikmasi beni cok yoruyor. Tv yi duvara as yok unitede dursun onu orsya koy bu burda dursun yeni gelinlerin de bi delirme noktasi var arkadaş
Hemen ev alma durumumuz yok o yüzden de bakalim alismaya çalışacağım daha yeni başlıyoruz zamanla istedigimiz sekikde olur insallah hayatimiz
Ankara muhabbeti yapınca ya kıro olursam gi. Asla kıro olamamO beni ölçsün musluk
Kadın hoşlanmıyo ankara muhabbeti yaptırıyonuz ya hayret bişey
Nerden gördün beni ya. Hayransan açık açık söyle. ah canım hem hayran hem utangaçElakası yok ben burdaydım sen geldin
Nerden gördün beni ya. Hayransan açık açık söyle. ah canım hem hayran hem utangaç
Bu pembe terlikle her defasında beni onure ediyon giElakası yok ben burdaydım sen geldin
Niye uyumuyon öyle bakıp çıkacaktım.Bildirim geldi sen beni sayfalarca beğenince
Bu pembe terlikle her defasında beni onure ediyon gi
Niye uyumuyon öyle bakıp çıkacaktım. Çok su içmişim de.
Hadi gel uyuyak gi.Whatzapta kahverengi çıkıyo o burda beyle
Mesela ben hali sevmem salonumda iki hali var su an. Anneleri gectim konuya babam bile dahil. Ilk isim halının birini kaldirmak olacak hele onlar bi dursunTv yi duvara asma
ünitenin yerini değişme durumun olur belki duvar gereksiz delik olur. Bide büyük tavsiyesi olsun daha en başından kimseyi karıştırma işine kırmıycaksın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?