Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yatak odasında mı kırıldı
Yok mutfakta kirildi hatta millete rahatsizlik vermemek icin elimle toplayayim dedim ama cok dagilmisti. Cocuklarin ayagina batar gormem diye hizlica supurdum. Ayip bu saatte. Ben normalde sabahlari bile 11 den once acmamaya dikkat ederim

Yok mutfakta kirildi hatta millete rahatsizlik vermemek icin elimle toplayayim dedim ama cok dagilmisti. Cocuklarin ayagina batar gormem diye hizlica supurdum. Ayip bu saatte. Ben normalde sabahlari bile 11 den once acmamaya dikkat ederim
Aynen ayıp mayıp anlamıyo ki sinir ediyor beni hep terlikle bile dolaşır gece, evde koşu yapar. Ev ev değil afedersin ahır Hantal hantal yürüyorlar bide bazen mutfak dolabında tabaklardan ses geliyo abartmıyorum korkuyom düşcekler diye

Yerine göz dikmişler terlik bak bana senin yardımcın oldum usul usul bekliyorum emirleri

Yerine göz dikmişler terlik bak bana senin yardımcın oldum usul usul bekliyorum emirleri
Bilseler ne meşekkatli, ne kadar yıpratıcı koltuk. Zor işler. Öyle koltuğa kurulmak falan. Görüldüğü gibi değil. Alttan ısıtma da yaptırmış negom sağolsun.

Bilseler ne meşekkatli, ne kadar yıpratıcı koltuk. Zor işler. Öyle koltuğa kurulmak falan. Görüldüğü gibi değil. Alttan ısıtma da yaptırmış negom sağolsun.
Altta ısıtmalı koltuk dedin bi mıyıştım bende ama bak nego ne demiş

Eklentiler

• Screenshot_20200429_033348.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…