- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Aynen cuk oturmuş
dk 1:00-1:13 kadın da ben oluyorum
bence artık biri bizim ipimizi çekmeden uslu duralım sonumuzu hayır görmedim ben
Bardak kirilmistir dun bizde oyle olduda gece 2.30 ta supurgeyi actim. Alttaki kufur etmiatir kesinBi insan neden bu saatte elektrik süpürgesi açar
Yatak odasında mı kırıldıBardak kirilmistir dun bizde oyle olduda gece 2.30 ta supurgeyi actim. Alttaki kufur etmiatir kesin
Yok mutfakta kirildi hatta millete rahatsizlik vermemek icin elimle toplayayim dedim ama cok dagilmisti. Cocuklarin ayagina batar gormem diye hizlica supurdum. Ayip bu saatte. Ben normalde sabahlari bile 11 den once acmamaya dikkat ederimYatak odasında mı kırıldı
Aynen cuk oturmuş
Yatak odasında mı kırıldı
Aynen ayıp mayıp anlamıyo ki sinir ediyor beni hepYok mutfakta kirildi hatta millete rahatsizlik vermemek icin elimle toplayayim dedim ama cok dagilmisti. Cocuklarin ayagina batar gormem diye hizlica supurdum. Ayip bu saatte. Ben normalde sabahlari bile 11 den once acmamaya dikkat ederim
Orta yaşlılar çocuk yok evdebenim oğlum kaç kere kırdı yatakodasinda
Orta yaşlılar çocuk yok evde
Uslu duralim bencekarakterimi buldum resmen
uslu duralim mi beraber karistiriyim mi ortalığı
Acıkırsın kızUslu duralim bence
Sendende korkulurmus onu anldm
Cok guldum ya
Ben sahurumu ettim hadi iyi geceler
Yerine göz dikmişler terlik bak bana senin yardımcın oldum usul usul bekliyorum emirleriKulaklarım çin cin bütün gece çınladı kızlar. Bir başkan yardımcısı kolay yetişmiyor. İki tane ispiyonla olmaz. Heran ispiyon olması gerekir.Fildir fildir olmak lazım. Heryerde gözünüz kulağınız olacak. Acan olacaksınızUcyuzbesyuz kk birinci noteri
Bilseler ne meşekkatli, ne kadar yıpratıcı koltuk. Zor işler. Öyle koltuğa kurulmak falan. Görüldüğü gibi değil. Alttan ısıtma da yaptırmış negom sağolsun.Yerine göz dikmişler terlik bak bana senin yardımcın oldum usul usul bekliyorum emirleri
Altta ısıtmalı koltuk dedin bi mıyıştım bende ama bak nego ne demişBilseler ne meşekkatli, ne kadar yıpratıcı koltuk. Zor işler. Öyle koltuğa kurulmak falan. Görüldüğü gibi değil. Alttan ısıtma da yaptırmış negom sağolsun.
Asla isitsa da koltukta yuvarlanmak debelenmek hayatta yapmam. Asla miyismam. Her zaman hazır ve nazır. Kulaklarım dikik vaziyette. Gözlerim fildir fildirAltta ısıtmalı koltuk dedin bi mıyıştım bende ama bak nego ne demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?