- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 73
- 34
Normalde sahurda yemiyordum. Pogaca olunca cayla yedim. Sahurda kalkip hurma su yesem yetiyor canim bir sey istemiyr.Acıkırsın kızBenim de acayip uykum geldi çay demledim içicem yatarsam kalkamam
Aynen hinlikte cinlikte kimse sana yetisemez. AmaKulaklarım çin cin bütün gece çınladı kızlar. Bir başkan yardımcısı kolay yetişmiyor. İki tane ispiyonla olmaz. Heran ispiyon olması gerekir.Fildir fildir olmak lazım. Heryerde gözünüz kulağınız olacak. Acan olacaksınızUcyuzbesyuz kk birinci noteri
Senin şikayetin onlara saygısızlık oluyor olabilir mi?? Sokağa keyfi çıkanlar yapmış olur o dediğini.Sağlık çalışanlarının yaptığı iş ile kendi işimi bir tutmuyorum . Onlar hayat kurtarıyorlar biz hiç-bir iş yapmadan boş yere sokağa çıkıyoruz ofise gidiyoruz onların emeğine saygısızlık olmuyormu
Şu cümle yeterli.Kulak arkam yara oldu
Günaydın kızlar ❤
Günaydınn
GünaydınlarGünaydın
Nasılsın canımGünaydın efom
iyiyim kuzum sabah sabah iş çıkarıyom kendimeNasılsın canım
Oo maşallah sabah sabah hamaratlığa bakiyiyim kuzum sabah sabah iş çıkarıyom kendimedün işteyken çalışanlar aşure yapalım falan dediler canımı çektirttiler,akşamdan buğday ısladım onu haşlıyom.pancar turşusu için pancar haşladıydım gece.sabah da onları soydum doğradım.sen nasılsın
yok bee ne hamaratlığı senin yanından bile geçemem benOo maşallah sabah sabah hanaratlığa bak
Afiyetle ye kuzum.
Bende oğlanın canlı ders vardı onla uğraştım şimdi. Bildiğin gibiyim aynı hep
Günaydın samdanımgünaydın kizlar:) :)
Kim demişyok bee ne hamaratlığı senin yanından bile geçemem ben
miniklere de mi canlı ders var
Günaydın canımgünaydın kizlar:) :)
Yuhh ne pahalıkahvaltıya galeta yapmayı deniycem.küçücük paketi 10 küsür lira burda,içinde toplasan 7 8 tane var.Türkiye'de olsak 10 liraya koca torba doluyo maşallah.bakim olucak mı inşallah ekmek gibi olmaz
Günaydın samdanım
Foto atabilseydim salondaki koltuğun üzerinde bulunan çamaşır yığınını gösterirdim ve tabi ipte asılı olan bir postalaya çamaşırı29 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp, yerleştirmek
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
Sistemde sıkıntı yaşıyo hep veliler.bizim burdaki hocalar da baya şikayayetçiKim demiş
Evet üç gün oldu başlayalı ama ilk kez bugün girebildik şükür
Günaydın canım
Yuhh ne pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?