İyiyim samdanımnasılsın hamarat kadın
sabah sabah bu gözler ne güzel şeyler okuduellerine sağlık:)
İyiyim samdanımsabah sabah sıkıntıdan iş uyduruyom işte kendime sen nassın
Veliler bilgisayar telefon pıçaklıycak yakındaSistemde sıkıntı yaşıyo hep veliler.bizim burdaki hocalar da baya şikayayetçi
Aha yine tembelliğe teşvikgitte yatsana bacım senniye sürekli biseyler yapıyon. zaten işin yorucu. bugün gitcek misin
Bu kadar ters cevaplar yazmandakı nıyetını çözebılmıs degılım oncelıkle onu soyleyeyım ,Senin şikayetin onlara saygısızlık oluyor olabilir mi?? Sokağa keyfi çıkanlar yapmış olur o dediğini.
Bulaşıklar yıkandı çıktı, ocak silindi. Çiçekler pencere önüne dizildi, mutfak masası düzenlendi. Birazdan da çamaşırları katlarım başka çamaşır atarım çamaşır bulaşık kadar çabuk biriken bereketli bişey görmedim29 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp, yerleştirmek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
Yakud-u Anka
Aha yine tembelliğe teşvik
Bu kadar ters cevaplar yazmandakı nıyetını çözebılmıs degılım oncelıkle onu soyleyeyım ,
ıyı o zaman bızım bos yere hıc bır ıs yapmadan ofıse gıtmek ıcın dısarı cıkmamızdan dolayı sıkayetım saglıkcılara saygısızlık ıse cıkın dolasın madem evınızde neden oturuyorsunuz ? Anlayaöadınız galıba dısarda vırus var VİRÜS gereksız yere dısarıya cıkmak zaten saglıkcıların yukunu daha fazla arttırır zaten onlarıda bu konuya ne alakaysa dahıl ettın . ıse gıdılır ofıste yapılacak ıs varsa gıdılır bunda sıkıntı yok bız keyfe gıdıyoruz buna kızdıgım ıcın yazma geregı duydum (konuyu anlamadıgını varsayarak hala acıklama yapıyorum ) , iş evden yuruyor ayrıca
İki sepet katlanacak çamaşır var29 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp, yerleştirmek
malipina
@Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
@M I N E R V A
Yakud-u Anka
Sağlıkçı mısın canım?Kulak arkam yara oldu
Arkadaşım şikayetini git iş verenine yap sen her konu da şikayetçisin, memnun olduğun bir konu görmedim daha.Bu kadar ters cevaplar yazmandakı nıyetını çözebılmıs degılım oncelıkle onu soyleyeyım ,
ıyı o zaman bızım bos yere hıc bır ıs yapmadan ofıse gıtmek ıcın dısarı cıkmamızdan dolayı sıkayetım saglıkcılara saygısızlık ıse cıkın dolasın madem evınızde neden oturuyorsunuz ? Anlayaöadınız galıba dısarda vırus var VİRÜS gereksız yere dısarıya cıkmak zaten saglıkcıların yukunu daha fazla arttırır zaten onlarıda bu konuya ne alakaysa dahıl ettın . ıse gıdılır ofıste yapılacak ıs varsa gıdılır bunda sıkıntı yok bız keyfe gıdıyoruz buna kızdıgım ıcın yazma geregı duydum (konuyu anlamadıgını varsayarak hala acıklama yapıyorum ) , iş evden yuruyor ayrıca
iş sahibi siz değilsiniz sonuçta gerek görülüyor ki açılmış.Bu kadar ters cevaplar yazmandakı nıyetını çözebılmıs degılım oncelıkle onu soyleyeyım ,
Eline sağlıkBulaşıklar yıkandı çıktı, ocak silindi. Çiçekler pencere önüne dizildi, mutfak masası düzenlendi. Birazdan da çamaşırları katlarım başka çamaşır atarım çamaşır bulaşık kadar çabuk biriken bereketli bişey görmedim
yok ben maliinin işi zor diye dedim nego
yoksa mesela kendime hiç yat demem asla ve asla demem. hem kalk zıpla zımba gibi ol derim ben
Motivasyonumuzu kaybetme durumu olması için işimizin olmaması gerekir iş durmuş değil evden yürütüyoruz .ben de kamuda çalışıyorum. benim çalıştığım yerde işler durdu. ama dönüşümlü calisma var her yerde. ben evdeyim çocuğum küçük diye. ama diğer arkadaşlar devam ediyo.
kimse işyerini açık tutma müsadesi varsa kilit vurmak zorunda değil. sana göre gereksizdir. patrona göre motivasyonu kaybetmeyin, ne durumdasiniz görmek için gereklidir.
yani herkes aynı bakış açısından bakmak zorunda değil sen öyle düşünürsün. ben böyle. başkası başka türlü. ben işe gidilebiliyosa gidilmesi taraftariyim dikkat ettikten sonra bişey olacağını da sanmıyorum.
Hep mi yapıyorlar yoksa bugüne mi özel?Bi insan neden bu saatte elektrik süpürgesi açar
ben anlatıyorum ıste gıdıp ne yapıldıgını ezbere konusmayın .iş sahibi siz değilsiniz sonuçta gerek görülüyor ki açılmış.
Samdan illa olduracaksino zamam eşim gibi sakarin tekidir adam eşim de kirar gece vakti bişeyler
ne ezberi ya hic birsey anlatabildigin yok hic anlayamadim ben seni. mubarek gun hadi hayırlı işlerben anlatıyorum ıste gıdıp ne yapıldıgını ezbere konusmayın .
Arada yapıyorlar böyle anlam veremedim ama birşey kırılsa bile duyulur bina çok ses geçiriyor Hapşırsan yapsan duyuluyor bi de tekim sessiz ev herşeyi duyuyorumHep mi yapıyorlar yoksa bugüne mi özel?
Geçenlerde bir şey kırıldı o saatte açmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?