Düzenli Evimiz & Hayatımız

valilik izniyle seyahat edilebiliyo sitarecim. adam iznini alip geziyodur. onun düşüncesizligi onu ilgilendirir.

çağırma durumuna hala acayip bakmıyorum ben. cagirabilirler, ne olursa olsun yaptirabilirler.

sadece işsizlik seni motive ediyosa bilemem. ama motivasyon korkuyla olan bişey değil benim bildiğim.

Burası forum uzun suredır de konusuyoruz ben buradakı ınsanları cıddıye alıyorum sız almıyorsanız bılemem , sıkayet etmek degıl bu dertlesmek konusmak ıcın yazdım bunda bısey yok Anlama sıkıntısı olanda sensın ezbere konusuyorsunuz ben ısrarla acıklama yapıyorum kırıcı olmamaya calısıyorum ama hala aynı kafadasınız , sana da ıyı forumlar , anlama kıtlıgı olan kısılerle muhattap olmmak tarzım degıl merak etme

Kusura bakma bende birşey yazıcam. Senin dediğin gibi olmuyo kocaelinden istanbula girip çıkmak. Belirli yollar kapalı kaç gündür. Polislerimiz didik didik kontrol yapıyo vardır bi belgesi Veyahut iş yeri olduğu için girip çıkabiliyor.

Arada yapıyorlar böyle anlam veremedim ama birşey kırılsa bile duyulur bina çok ses geçiriyor Hapşırsan yapsan duyuluyor bi de tekim sessiz ev herşeyi duyuyorum
Bu müteahhitleri dövmek lazım. Adam gibi yapsaniza

Kalbim kırıldı

valılık ıznı yok , arka yollardan gelıyorum dıyor , ısım var dıyorum evden yapıyoruz dıyorum ısrarla ıssızlık motıve edıyor dıyorsun , ıyı o zaman sende ıssız kalma ıse gıt yanında aksırıp hapsursunlar ne ısın var burda ?

evden oturup bılmedıgınız konularda ahkam kesmek nasıl bır duygu ? egonuzu tatmın edecek baska bır eglencenız yok anlasılan buradan baska .
yok dıyorum yok yok , işyerı adamın uzerıne degıl zaten ıznıde yok kendı agzıyla soyluyor arka yollardan gelıyorum polıs cevırmesıne yakalanmayayım dıye kaymakamlık ıznı kolaymı cıkıyor sanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…