Motivasyonumuzu kaybetme durumu olması için işimizin olmaması gerekir iş durmuş değil evden yürütüyoruz .
Bende eski muhasebe kayıtlarını gırıyorum suan evden mesela , zaten 3 kısıyız bır muhendıs bı muhasebecı bırde patron :) kalabalık bıryer degıl . yanlızca benı cagırdı oraya gıttım evden yaptıgım seyı orada yaptım gereksız yere dısarı cıkmıs oldum bunu anlatmaya calısıyorum işyerının acık tutma musadesı yok kısa calısma odenegıne basvurdu calısmıyoruz dıye ayrıca bzm patron ıstanbuldan kocaelıne gelıyor sehır degıstırme ıznı bıle yok adam fıldır fıldır dısarda gezıyor ıkı gundur yanımda o kadar hapsırdı aksırdı kı cok sınırlendım anlatabılıyormuyum evet tabıkı acabılır cagırabılır buna bısey dıyemeyız bnm anlatmak ıstedıgım seyı anlamadan saldırıya gecıyorsunuz
tabiki oldurmak benim işimSamdan illa olduracaksin
Ben yokum canım maratonluk hava yok bugün eşim işten geldi uyuyorKim var maratona
11:15 de başlıyorum
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
geliyom benKim var maratona
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
Kim var maratona
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
TamamBen yokum canım maratonluk hava yok bugün eşim işten geldi uyuyor
Burası forum uzun suredır de konusuyoruz ben buradakı ınsanları cıddıye alıyorum sız almıyorsanız bılemem , sıkayet etmek degıl bu dertlesmek konusmak ıcın yazdım bunda bısey yok Anlama sıkıntısı olanda sensın ezbere konusuyorsunuz ben ısrarla acıklama yapıyorum kırıcı olmamaya calısıyorum ama hala aynı kafadasınız , sana da ıyı forumlar , anlama kıtlıgı olan kısılerle muhattap olmmak tarzım degıl merak etmeArkadaşım şikayetini git iş verenine yap sen her konu da şikayetçisin, memnun olduğun bir konu görmedim daha.
Anlayış konusun da sıkıntısı olan ben değilim, acaba kim
Uzun uzun virüsle ilgili fikirlerimi sana yazma gereği duymuyorum.
Sana iyi forumlar ama burda değil artık.
Kusura bakma bende birşey yazıcam. Senin dediğin gibi olmuyo kocaelinden istanbula girip çıkmak. Belirli yollar kapalı kaç gündür. Polislerimiz didik didik kontrol yapıyo vardır bi belgesi Veyahut iş yeri olduğu için girip çıkabiliyor.Motivasyonumuzu kaybetme durumu olması için işimizin olmaması gerekir iş durmuş değil evden yürütüyoruz .
Bende eski muhasebe kayıtlarını gırıyorum suan evden mesela , zaten 3 kısıyız bır muhendıs bı muhasebecı bırde patron :) kalabalık bıryer degıl . yanlızca benı cagırdı oraya gıttım evden yaptıgım seyı orada yaptım gereksız yere dısarı cıkmıs oldum bunu anlatmaya calısıyorum işyerının acık tutma musadesı yok kısa calısma odenegıne basvurdu calısmıyoruz dıye ayrıca bzm patron ıstanbuldan kocaelıne gelıyor sehır degıstırme ıznı bıle yok adam fıldır fıldır dısarda gezıyor ıkı gundur yanımda o kadar hapsırdı aksırdı kı cok sınırlendım anlatabılıyormuyum evet tabıkı acabılır cagırabılır buna bısey dıyemeyız bnm anlatmak ıstedıgım seyı anlamadan saldırıya gecıyorsunuz
Bu müteahhitleri dövmek lazım. Adam gibi yapsanizaArada yapıyorlar böyle anlam veremedim ama birşey kırılsa bile duyulur bina çok ses geçiriyor Hapşırsan yapsan duyuluyor bi de tekim sessiz ev herşeyi duyuyorum
Kalbim kırıldıBurası forum uzun suredır de konusuyoruz ben buradakı ınsanları cıddıye alıyorum sız almıyorsanız bılemem , sıkayet etmek degıl bu dertlesmek konusmak ıcın yazdım bunda bısey yok Anlama sıkıntısı olanda sensın ezbere konusuyorsunuz ben ısrarla acıklama yapıyorum kırıcı olmamaya calısıyorum ama hala aynı kafadasınız , sana da ıyı forumlar , anlama kıtlıgı olan kısılerle muhattap olmmak tarzım degıl merak etme
camasır suyunu az kullanın bu gunlerde , oruc kafasıyla carpar :)ne ezberi ya hic birsey anlatabildigin yok hic anlayamadim ben seni. mubarek gun hadi hayırlı işler
Olan olmuş çok da şey yapmamak lazım İdare edicezBu müteahhitleri dövmek lazım. Adam gibi yapsaniza
Çok ihtiyacım var maratona. Tabi kızım bırakırsaKim var maratona
malipina
Bonus
H hasbeenandgone
terliksuu
Ataayemi zeynepyu
Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
CKbeautyandsheer
M merve_eymen
Ucyuzbesyuz
Limonsuzzcay
Z zeynebzeyneb
pawlover
Gamze_nur08
Mor Vampirella
chentiq
Saricivcivcikcik
askrhpozitif
K klbk33
meva888
Nurnur71
O1deren87
D dstn33
C Calcifer
p a t u l i
M I N E R V A
Yakud-u Anka
valılık ıznı yok , arka yollardan gelıyorum dıyor , ısım var dıyorum evden yapıyoruz dıyorum ısrarla ıssızlık motıve edıyor dıyorsun , ıyı o zaman sende ıssız kalma ıse gıt yanında aksırıp hapsursunlar ne ısın var burda ?valilik izniyle seyahat edilebiliyo sitarecim. adam iznini alip geziyodur. onun düşüncesizligi onu ilgilendirir.
çağırma durumuna hala acayip bakmıyorum ben. cagirabilirler, ne olursa olsun yaptirabilirler.
sadece işsizlik seni motive ediyosa bilemem. ama motivasyon korkuyla olan bişey değil benim bildiğim.
Umarım bu resmi bir bilgidirbzm patron ıstanbuldan kocaelıne gelıyor sehır degıstırme ıznı bıle yok adam fıldır fıldır dısarda gezıyo
Sayfadan güzelce ayrılacak mısın yoksa ben buraya yazmanı engelleyip hakaretlerin için seni şikayet edeyim mi moderatöre?camasır suyunu az kullanın bu gunlerde , oruc kafasıyla carpar :)
evden oturup bılmedıgınız konularda ahkam kesmek nasıl bır duygu ? egonuzu tatmın edecek baska bır eglencenız yok anlasılan buradan baska .Kusura bakma bende birşey yazıcam. Senin dediğin gibi olmuyo kocaelinden istanbula girip çıkmak. Belirli yollar kapalı kaç gündür. Polislerimiz didik didik kontrol yapıyo vardır bi belgesi Veyahut iş yeri olduğu için girip çıkabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?