Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende gelcem peşine ama buçukta
Bugun ful iş yapıcam ben zaten olur
Üşengeçlik modum açık kalmış şu günlerde yine
Kapat onu kapat, o da neymiş
Ben aksamustu 4 gibi islere basliyorum hem iftara kadar vaktim geciyor hem yemekler piserken bir yandanda isleri yapiyrm. Ise erkn baslasam iftar saatine pestilim cikar.
İyi yapıyorsun canım
Gel gel acımayacak

İbrahim datlısesin bi şarkısı vardı aah keşkem keşkem diye
Zaman geldi tabanlarım patlayana kadar çalıştım, ağrısından uyuyamadığım günler oldu,zaman geldi evde senelerce oturdum,eşim çalıştı dışarda emek vererek,ben evi çekip çevirdim,geçim sağladım emek vererek,birbirimize destek olarak.bu iki evrede de hiç bi andan pişman olmadım. her zaman kendi zamanımı güzel işler yaparak değerlendirebildim tıpkı bu topikteki arkadaşlar gibi,tıpkı negom gibi.kendisini 4 senedir tanırım,şu topikte negomdan daha üretken verimli birini de tanımadım diyebilirim ve o kadar kalbi büyük ve güzel ki öğrendiği deneyimlediği ne varsa sevdikleriyle paylaşmaktan keyif duyar.Keşke negom gibi bi kalbiniz olabilseydi sevgili üyeönemli olan verimli olabilmek üretici olabilmek kendini yetiştirebilmek,eğitebilmektir;ama bunun farkına varmak da her yiğidin harcı değil işte.bu erdeme sahip olamayan çok insan var çevrede ne yazıkki.yaptığı işle aldığı mevkiyle övünen, yüksek egonun sarhoşu olup insanları aşağılamayı kendine hak sayan,ama aslında kendini yetiştirememiş insanlar mesela...uzmanların dediğine göre öz benliğinde ezilmiş ve aşağılanmış insanlar başkalarını aşağılamaya çalışarak içindeki yarayı iyileştirmeye çalışırmış. diyeceğim şu ki, kibirli insan olmaktan yaradana sığınırım; ki zaten kibir en büyük günahlardandır azizim

Tam çıkacakken okudum, ağlattın beni
İyi ki tanıdım dediğim hep yanım da olansın
Dediğin kadar yokum yav

Çocuklara öğle yemeği hazırladım, yedirdim, topladım, bulaşıkları makineye yerleştirdim,
Nevresim değiştirdim,
Makineye çamaşır attım (bir bizim evde mi her gün makine çalışıyor?),
Çamaşır katladım, (bir yandan tabletten dizi izledim)
Kendime bir kahve yapıp, ütüye başlayacağım.
Görüşürüz hanımlar

L Lice_sss sen bizim sayfada yazan lices misin, birden gittin de çok merak etmiştim seni :/
Negocum meraba evet o benim psikolojik destek aldım biraz o hesabımı kapatılmasını istedim çünkü hep bebek üzerine o hesabim aynı mailden bu hesabı açmıştım sizin modunuzu düşürmek istemedim yazmadım ama uzaktan bakıyorum size

Eline sağlık canım

İyi yapmışsın canım destek alarak. Aşk olsun niye düşsün modumuz. Çok merak ettim gerçekten, çok etiket yaptım. Birden pasif olunca hesap insan korkuyor.
Umarım iyisindir. Her zaman beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…