Suçlu tabi o kim benim yatağımda yatıyo hadsiz uykumu bölüyoinşallah o günler de gelecek malim:)
kasap hep suçlu demi
alışkanlık mi yediye uyanmak
Suçlu tabi o kim benim yatağımda yatıyo hadsiz uykumu bölüyo
Valla çişe diye kalkıyom sonrası malum uyku tutmuyo.işe sabah gideceksem 5.50 uyanış,akşamcıysam 7de uyanış
Haklıyım tebisenin erken kalkmak attık bünyeye işlemiş demekki malim.
kasapta napsin diyecem de sen haklısın malim
Sana da aynı cevabı vereyimKesin eve kamera yerleştirdim.. nereden biliyorsun katlanacak çamaşırlar olduğunu
Yaa harikalarYav mübarekler az dışarı çıktım koca parası yemeye
Çiçekçiye girdim çıldırdımmm
Eki Görüntüle 2627093
Eline sağlık canımÇamaşır katladım
Mutfağı topladım
Elde yıkanacak şeyleri yıkadım
Bir sürü tencereyi cifledim telledim parlattım
ocağı sildim 2 kerede ancak paklandı
Oturma odasını topladım
Wc paspaslarsını değiştirdim
Akşam üstü de evi süpürürüm sonrası malum yemek yapılcak
Eline sağlık canımMutfak hariç her yeri topladım kızı uyuttum şimdi bende uyurum kalkınca da geri kalan işleri yaparım inş. İlk kez katlanacak çamaşırım yok kutlamak için yuvarlanıcam
Sen benim saf malimGörüyon di mi ben masumum
Eline sağlık canımmutfagi topladim cocuklara yemek yedirdim topladim sildim tekrar. mutfagi supurdum sildim wc banyo hallettim camasir attim.yikaniyor. gidip kürek falan alcam kocamı yapistigi yerden kaziyacam
Sende öylesinAmanın neler olmuş. Çok memnuniyetsiz birisiydi zaten asla ikinci bi görüş kabul etmiyor. Ayh keşke ben de koca parası yesem nasıl güzel olur hiç gocunmam çıtır çıtır yerimve ben tam tersi dönüşümlü işe gidilmesi tarfiaftarıyım en rahat benim işim evden yürüyo ama ofis ortamı olmayınca motive olmak inanılmaz zor. Hep tatilmiş gibi ama aslında hep iş Siz de canınızı sıkmayın hepiciğiniz pek tatlişsiniz
Dinlen canım tabi, gözüne yazıkDün katlamaya üşendiklerim vardı ama galiba bugün de üşencembilgisayara bakmaktan gözlerim çiçek açtı kırmızı kırmızı ben muaf oliyim dimi çok hakettim nihayetinde koca parası yemiyorum Nego
Yine çıkıyorum gelsene
ne koca parası yemesi amaMaraton sonucum, daha bitmedi işlerim
Koca parası yerken, yan gelip yatarken yaptıklarım
Mutfağa girdim, masayı topladım, bulaşıkları yıkadım, yıkadıklarımı kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tahta kaşıkları sirkeli karbonatlı suyla kaynattım
Buzluktan kıyma çıkardım, çalışan kocama evde yan gelip yatan ben mantı açıcam, sonuçta o hakediyor ben basit bir ev hanımı o ulu yüce insan
Mutfak halısını süpürdüm, fırçaladım kaldırdım
Mutfağı süpürdüm, dondurucu ve bulaşık makinesini çektim altlarını sildim, mutfağı sildim
Banyo lavabosunu ovdum, klozete çamaşır suyu sıktım, koklamadım ne olur ne olmaz
Oturma odasını topladım
Boş ver canım geldi geçtiiki dakka galeta yapayım dedim nolmuş burda ya kim kimin parasını yemiş kim dötünü büyütmüş .mevzuya fransız kaldım ben
Nokta atışı yaptı yine yane koca parası yemesi amakız bizde bu pinti cimri başak kocalar varken zırnık koklatmazlar bize aah ah çeken bilir bacım
konuyu çözmem lazım duBoş ver canım geldi geçti
Nokta atışı yaptı yine ya
Camasırları az once katlandım bırazdam da yerlestırıcem Insallah29 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp, yerleştirmek
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
@M I N E R V A
@Yakud-u Anka
Eline sağlıkCamasırları az once katlandım bırazdam da yerlestırıcem Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?