Düzenli Evimiz & Hayatımız

inşallah o günler de gelecek malim:)
kasap hep suçlu demi

alışkanlık mi yediye uyanmak
Suçlu tabi o kim benim yatağımda yatıyo hadsiz uykumu bölüyo
Valla çişe diye kalkıyom sonrası malum uyku tutmuyo.işe sabah gideceksem 5.50 uyanış,akşamcıysam 7de uyanış

Suçlu tabi o kim benim yatağımda yatıyo hadsiz uykumu bölüyo
Valla çişe diye kalkıyom sonrası malum uyku tutmuyo.işe sabah gideceksem 5.50 uyanış,akşamcıysam 7de uyanış

senin erken kalkmak attık bünyeye işlemiş demekki malim.

kasapta napsin diyecem de sen haklısın malim

Maraton sonucum, daha bitmedi işlerim

Koca parası yerken, yan gelip yatarken yaptıklarım

Mutfağa girdim, masayı topladım, bulaşıkları yıkadım, yıkadıklarımı kaldırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Tahta kaşıkları sirkeli karbonatlı suyla kaynattım
Buzluktan kıyma çıkardım, çalışan kocama evde yan gelip yatan ben mantı açıcam, sonuçta o hakediyor ben basit bir ev hanımı o ulu yüce insan
Mutfak halısını süpürdüm, fırçaladım kaldırdım
Mutfağı süpürdüm, dondurucu ve bulaşık makinesini çektim altlarını sildim, mutfağı sildim
Banyo lavabosunu ovdum, klozete çamaşır suyu sıktım, koklamadım ne olur ne olmaz
Oturma odasını topladım

Amanın neler olmuş. Çok memnuniyetsiz birisiydi zaten asla ikinci bi görüş kabul etmiyor. Ayh keşke ben de koca parası yesem nasıl güzel olur hiç gocunmam çıtır çıtır yerim ve ben tam tersi dönüşümlü işe gidilmesi tarfiaftarıyım en rahat benim işim evden yürüyo ama ofis ortamı olmayınca motive olmak inanılmaz zor. Hep tatilmiş gibi ama aslında hep iş Siz de canınızı sıkmayın hepiciğiniz pek tatlişsiniz

Eline sağlık canım
Mutfak hariç her yeri topladım kızı uyuttum şimdi bende uyurum kalkınca da geri kalan işleri yaparım inş. İlk kez katlanacak çamaşırım yok kutlamak için yuvarlanıcam
Eline sağlık canım çok yuvarlanma enerjin bitmesin
Görüyon di mi ben masumum
Sen benim saf malim
mutfagi topladim cocuklara yemek yedirdim topladim sildim tekrar. mutfagi supurdum sildim wc banyo hallettim camasir attim.yikaniyor. gidip kürek falan alcam kocamı yapistigi yerden kaziyacam
Eline sağlık canım
Sende öylesin
Dinlen canım tabi, gözüne yazık

ne koca parası yemesi ama kız bizde bu pinti cimri başak kocalar varken zırnık koklatmazlar bize aah ah çeken bilir bacım

iki dakka galeta yapayım dedim nolmuş burda ya kim kimin parasını yemiş kim dötünü büyütmüş .mevzuya fransız kaldım ben
Boş ver canım geldi geçti
ne koca parası yemesi ama kız bizde bu pinti cimri başak kocalar varken zırnık koklatmazlar bize aah ah çeken bilir bacım
Nokta atışı yaptı yine ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…