Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir şey söyleyip gideceğim; çalışmayan kadınlar evde totolarının üzerine oturup çatır çatır para yemiyor. Vallahi bana kişisel olarak kociş parası yiyorsun diyen insanı oyarım. Herkesin kendine ayrı derdi var. Benim gram maddi derdim yok ama manevi o kadar derdim var ki; yine de şikayet etmemeye çalışıyorum. İnsanlarda dışarıdan bakınca para var, evde akşama kadar yayılıp bir elim yağda bir elim balda kafa rahat sanıyor. Herkwsin bir şeyleri kaldırabilme durumu farklıdır. Kendi adıma iki küçük çocukla, koca bir evle çalışırken baş edemezdim. Kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok.

Ağzına sağlık valla

sızede evde ıyı oturmalar , koca parası yıyıp evde oturup baskalarına yorum yapmak cok basıt evet kım egoıst bellı
kendınız kasındınız kusura bakma ,
ınternet ortamı bıle olsa ınsanlara sacma sapan konusamazsnz ,bılıp bılmeden
nolduuu zorunamı gıttı ıssız , ıse gıtsene hadı motivasyonun dusmustur
İlk başlarda kadın hamile lütfen uzatmayın yazmayı düşünüyordum ama şunları okuduktan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum. Az bile olsa şurada vakit geçirip sohbet ettik. Ayıp ettin

Son düzenleme:
Yav mübarekler az dışarı çıktım koca parası yemeye

Çiçekçiye girdim çıldırdımmm

Eki Görüntüle 2627093
Yaaa ismini bilmediğim şu evi zengin gösterir diyen çiçeklerden de aldın mı ben şehre inemedim insem bulduğumda alıcam nede olsa koca parası yiyom

Çamaşır katladım
Mutfağı topladım
Elde yıkanacak şeyleri yıkadım
Bir sürü tencereyi cifledim telledim parlattım
ocağı sildim 2 kerede ancak paklandı
Oturma odasını topladım
Wc paspaslarsını değiştirdim
Akşam üstü de evi süpürürüm sonrası malum yemek yapılcak

gitte yatsana bacım sen niye sürekli biseyler yapıyon. zaten işin yorucu. bugün gitcek misin
Uyuyamıyom napim.sabah 7 oldu mu uyanıyom.herif yatakta olunca rahatsız oluyom uykum kaçıyo bi işe başlasa akşamcı olduğumda bol bol uyurum bugün izin günüm

Uyuyamıyom napim.sabah 7 oldu mu uyanıyom.herif yatakta olunca rahatsız oluyom uykum kaçıyo bi işe başlasa akşamcı olduğumda bol bol uyurum bugün izin günüm

inşallah o günler de gelecek malim:)
kasap hep suçlu demi

alışkanlık mi yediye uyanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…