- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ağzına sağlık vallaBir şey söyleyip gideceğim; çalışmayan kadınlar evde totolarının üzerine oturup çatır çatır para yemiyor. Vallahi bana kişisel olarak kociş parası yiyorsun diyen insanı oyarım. Herkesin kendine ayrı derdi var. Benim gram maddi derdim yok ama manevi o kadar derdim var ki; yine de şikayet etmemeye çalışıyorum. İnsanlarda dışarıdan bakınca para var, evde akşama kadar yayılıp bir elim yağda bir elim balda kafa rahat sanıyor. Herkwsin bir şeyleri kaldırabilme durumu farklıdır. Kendi adıma iki küçük çocukla, koca bir evle çalışırken baş edemezdim. Kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok.
sızede evde ıyı oturmalar , koca parası yıyıp evde oturup baskalarına yorum yapmak cok basıt evet kım egoıst bellı
kendınız kasındınız kusura bakma ,
ınternet ortamı bıle olsa ınsanlara sacma sapan konusamazsnz ,bılıp bılmeden
İlk başlarda kadın hamile lütfen uzatmayın yazmayı düşünüyordum ama şunları okuduktan sonra ne diyeceğimi bilmiyorum. Az bile olsa şurada vakit geçirip sohbet ettik. Ayıp ettinnolduuu zorunamı gıttı ıssız , ıse gıtsene hadı motivasyonun dusmustur
bence biz ziyadesiyle kullaniyoruz sen de bi kullan artik istersen hijyen şartcamasır suyunu az kullanın bu gunlerde , oruc kafasıyla carpar :)
Yaaa ismini bilmediğim şu evi zengin gösterir diyen çiçeklerden de aldın mıYav mübarekler az dışarı çıktım koca parası yemeye
Çiçekçiye girdim çıldırdımmm
Eki Görüntüle 2627093
Yaaa ismini bilmediğim şu evi zengin gösterir diyen çiçeklerden de aldın mıben şehre inemedim insem bulduğumda alıcam nede olsa koca parası yiyom
HarikalarYav mübarekler az dışarı çıktım koca parası yemeye
Çiçekçiye girdim çıldırdımmm
Eki Görüntüle 2627093
Uyuyamıyom napim.sabah 7 oldu mu uyanıyom.herif yatakta olunca rahatsız oluyom uykum kaçıyogitte yatsana bacım senniye sürekli biseyler yapıyon. zaten işin yorucu. bugün gitcek misin
Uyuyamıyom napim.sabah 7 oldu mu uyanıyom.herif yatakta olunca rahatsız oluyom uykum kaçıyobi işe başlasa akşamcı olduğumda bol bol uyurum bugün izin günüm
Görüyon di mi ben masumumAha yine tembelliğe teşvik
Şimdi ben farketmeden maratona mı katılmış olduKim var maratona
11:15 de başlıyorum
malipina
Bonus
@hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
@pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
p a t u l i
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?