Şimdi yersem yarın kesin kilolarım çok çıkar yenilirizİhanet mi oluyor. Tüh. Yarın o zaman şansına küs
Ben gittiğimde çok boştu geç kalmışınMarkete giremedim çünkü çok sıra vardı
Buraya mı indinBen gittiğimde çok boştu geç kalmışın
Yok kız burdaki hakmara gittim senle gittiydik ya bi kere onaBuraya mı indinof kuyruk vardı girmedim Sıraya o güneşte bekleyemezdim. Manavdan aldım mecbur
Hee ben burdakine gittim adam artık şeyi indirdi panjuru açıp alıyoduYok kız burdaki hakmara gittim senle gittiydik ya bi kere ona
Ben de maya buldum abartıp 30 tane almışımHee ben burdakine gittim adam artık şeyi indirdi panjuru açıp alıyoduyasak yüzünden insanlar aç kalcak Diye korkuyom birisi de sadece soda almış tövbe
Ben de maya buldum abartıp 30 tane almışım
Yok kız instant biterse gel geçen bulamadım diye hıncımdan gözüm dönmüşMaşallah benimki biterse senden alırım ödünç dondurucuya at Yaş maya ise ben öyle yaptım
Eline sağlık negom bize de bugün yardımcı bayan geldi ben daha eve gideceğim hafta sonu da onun yapmadığı kalan temizlikleri yapacağım için ben de seviniyorum vallaBen sabah aklım da olan düzenlemem gereken iki yeri düzenledim, nasıl ferahladım.
Çocuk odasının şeklini değiştirdim, perdelerine keçeden yıldız yapıştırdım koli bandıyla
Çiçeklerimin yerini değiştirdim, büyük çiçeği duşun altın da yıkadım
Yatakları düzelttim
Dağınıklığı topladım
Çocuklara kahvaltı hazırladım
Sagol canim bugun bende cok aciktimellerine sağlıkçok güzel bi menü olmuş
Once az yagda soganla eti kavuruyorsun sonra patatesleri koyup salcayla biraz daha kavurup ustune su ekliyorsun. Biz buna patates sulusu diyoruzEtli patates sulusu. Etli patates yemeği mi oluyor
Sert oldugunda ben az yag ve suyla yumsatiyrum aklinda olsnBenimde pizza hamuru biraz sert olmuş bişey olur mu ki
Mayalari kimin tukettigi belli olduBen de maya buldum abartıp 30 tane almışım
Ben değilim valla bitirdiler bulamadım onlara sinirimden aldımSagol canim bugun bende cok aciktim
Once az yagda soganla eti kavuruyorsun sonra patatesleri koyup salcayla biraz daha kavurup ustune su ekliyorsun. Biz buna patates sulusu diyoruzKuru fasulye gibi kivami oluyr.
Sert oldugunda ben az yag ve suyla yumsatiyrum aklinda olsn
Mayalari kimin tukettigi belli oldu
Gecen esim 5. Markette bulmustu. Simdi kullanmaya kiyamiyorumBen değilim valla bitirdiler bulamadım onlara sinirimden aldım
Yeni gelmiş mayalar sizin oraya da gelmiştir belki ben yolliyim sana iste yeter gidip kalanları da alayımGecen esim 5. Markette bulmustu. Simdi kullanmaya kiyamiyorumbiterse bulamam diye
al iste sonra maya bulamiyoruzBen de maya buldum abartıp 30 tane almışım
Ama ben de bulabilemiyodumal iste sonra maya bulamiyoruz
Minik minik beze beze mi yani
Deli kızYok kız instant biterse gel geçen bulamadım diye hıncımdan gözüm dönmüş
ben buldum çozümü bakkallarda dolu var kimse ordan almiyormus herkes markete gidiyor 2 haftadir bakkal sevindiriyoruzAma ben de bulabilemiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?