Tüh dolyom yokBimden konserve havuç patates bezelye alıyorum. Mayonez az yoğurt Rus salatası. Patatesleri de folyo ya sariyorum yıkayıp. Üç beş kesik atiyom fırına veriyom. Çıkınca patatesleri acip kaşar tereyağı koyuyom bide sicafgiyla
Saol canım iyi olduğuna emin oldum artık ağzımın içine ediyorM Musluk Suyu yeni gördüm canım cok gecmis olsun ya icim cekildi iyi mi simdi kuzu
İyi kız çoşuyor evde. Şükürler olsunMusluk ne yaptın kız bebeğin iyi mi
İyi olsun da etsin napakSaol canım iyi olduğuna emin oldum artık ağzımın içine ediyor
İyi kız çoşuyor evde. Şükürler olsun
Benimde pizza hamuru biraz sert olmuş bişey olur mu kiO kadar kararsız kaldım ki yapmak istemediğim için.
Mantarlı tavuk yapıyorum fırına koyarım kaşarlı. Çorba börek.
Benimde pizza hamuru biraz sert olmuş bişey olur mu ki
Olur mu öyleMinik minik suyla yoğur yımşat
Bence elini ıslat yoğur direk komplesini ben öyle yapıyomMinik minik beze beze mi yani
Baktım şimdi de baya civikmis hamur. Ama iyi oldu öğrendiğim. Bazen fazla kaciriyodumBence elini ıslat yoğur direk komplesini ben öyle yapıyom
Diyetteyim ve pizza mı yapsam diye düşünüyorum neler yaptın banaBaktım şimdi de baya civikmis hamur. Ama iyi oldu öğrendiğim. Bazen fazla kaciriyodum
Kız vallahi çok isteksiz girdim mutfağa. Şimdi o salçayı falan pişiriyorum sarımsaklı falan mantar oy kokular kokular. Çok acıktım burdaDiyetteyim ve pizza mı yapsam diye düşünüyorum neler yaptın bana
Aman yap gitsin kiz. Bı gitsen şimdi iftara tam hazır olur. Sicagiylan goturuverirsin.Diyetteyim ve pizza mı yapsam diye düşünüyorum neler yaptın bana
Bugün ben de çok acıktım hayırlısıyla bi iftar olaydı kendime bi sürü meyve aldımKız vallahi çok isteksiz girdim mutfağa. Şimdi o salçayı falan pişiriyorum sarımsaklı falan mantar oy kokular kokular. Çok acıktım burda
Yarın tartı günü takıma ihanet etmiyim yarın yapimAman yap gitsin kiz. Bı gitsen şimdi iftara tam hazır olur. Sicagiylan goturuverirsin.
İhanet mi oluyor. Tüh. Yarın o zaman şansına küsYarın tartı günü takıma ihanet etmiyim yarın yapim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?