Düzenli Evimiz & Hayatımız

Deli kız Bende 6 tane minik küp yaş maya var. Ramazanda pide yiyoruz sadece onu da dışardan alıyoruz
Pide de kolaymış kız yapsana benimki çok güzel oldu
ben buldum çozümü bakkallarda dolu var kimse ordan almiyormus herkes markete gidiyor 2 haftadir bakkal sevindiriyoruz
Anaa iyi fikirmiş ama artık mayam var

Gecen esim 5. Markette bulmustu. Simdi kullanmaya kiyamiyorum biterse bulamam diye
Yeni gelmiş mayalar sizin oraya da gelmiştir belki ben yolliyim sana iste yeter gidip kalanları da alayım ben 2-3 haftadır bulamıyodum yoktu hiç bi markette kaç marketi kaç kez gezdi bu ayaklar maya uğruna
al iste sonra maya bulamiyoruz
Komşuma yüklenmeyin aaaa bende bulamamıştım 4-5 market gezmiştim a101de sonuncusunu almıştım

Pide de kolaymış kız yapsana benimki çok güzel oldu

Anaa iyi fikirmiş ama artık mayam var
Az önce eşime dedim ki komşum pide yapmış güzel olmuş bana diyo sen neden yapmıyorsun dedim çünkü fırın daha güzel yapıyo haha (üşendim)

Az önce eşime dedim ki komşum pide yapmış güzel olmuş bana diyo sen neden yapmıyorsun dedim çünkü fırın daha güzel yapıyo haha (üşendim)
Yoğurmuyon da yaptığım tarifte yaparsan haber et. Geçen ben de senden kocama bahsediyodum ne komşusu olum komşu değilsiniz siz arkadaşım desene diyo

Yoğurmuyon da yaptığım tarifte yaparsan haber et. Geçen ben de senden kocama bahsediyodum ne komşusu olum komşu değilsiniz siz arkadaşım desene diyo
Ben isminle bahsedip anlatıyorum buraya isim yazmak istemedim o yüzden komşu dedim at tarifi bakem bi

Bi an saati 19,48 gördüm. Dedim ay bne çay koymadım tam kalkıyordum ki 18, 48 olduğunu anladım.
Ben ramazanda çok fezla iş yapamıyorum sahur yapmadan evi topluyorum daha az iş çıkıyor :/
Bugün de Yatakları topladım süpürdüm mutfakta 2 3 bulaşık vardı onları kaldırdım.

Kaçta iftar sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…