Pide de kolaymış kız yapsana benimki çok güzel olduDeli kızBende 6 tane minik küp yaş maya var. Ramazanda pide yiyoruz sadece onu da dışardan alıyoruz
Anaa iyi fikirmiş ama artık mayam varben buldum çozümü bakkallarda dolu var kimse ordan almiyormus herkes markete gidiyor 2 haftadir bakkal sevindiriyoruz
Sagol canim bugun bende cok aciktim
Once az yagda soganla eti kavuruyorsun sonra patatesleri koyup salcayla biraz daha kavurup ustune su ekliyorsun. Biz buna patates sulusu diyoruzKuru fasulye gibi kivami oluyr.
Sert oldugunda ben az yag ve suyla yumsatiyrum aklinda olsn
Mayalari kimin tukettigi belli oldu
Gecen esim 5. Markette bulmustu. Simdi kullanmaya kiyamiyorumbiterse bulamam diye
Yeni gelmiş mayalar sizin oraya da gelmiştir belki ben yolliyim sana iste yeter gidip kalanları da alayımben 2-3 haftadır bulamıyodum yoktu hiç bi markette kaç marketi kaç kez gezdi bu ayaklar maya uğruna
Komşuma yüklenmeyin aaaaal iste sonra maya bulamiyoruz
neyse senin mayalar bitene kadar insallah su durumdan da kurtuluruzPide de kolaymış kız yapsana benimki çok güzel oldu
Anaa iyi fikirmiş ama artık mayam var
Bizim burdaki a101de de yoktu şok bim a101 hakmar gökkuşağı hepsini gezdim heeeepsiniKomşuma yüklenmeyin aaaabende bulamamıştım 4-5 market gezmiştim a101de sonuncusunu almıştım
Az önce eşime dedim ki komşum pide yapmış güzel olmuş bana diyo sen neden yapmıyorsun dedim çünkü fırın daha güzel yapıyo hahaPide de kolaymış kız yapsana benimki çok güzel oldu
Anaa iyi fikirmiş ama artık mayam var
İnşallahneyse senin mayalar bitene kadar insallah su durumdan da kurtuluruz
Sagol canim dusunmen yeterYeni gelmiş mayalar sizin oraya da gelmiştir belki ben yolliyim sana iste yeter gidip kalanları da alayımben 2-3 haftadır bulamıyodum yoktu hiç bi markette kaç marketi kaç kez gezdi bu ayaklar maya uğruna
Sadece burda değil kv nin orda bile yoktu ekmek fırınında zorla bulmuştuk kadıncığazaBizim burdaki a101de de yoktu şok bim a101 hakmar gökkuşağı hepsini gezdim heeeepsini
Yoğurmuyon da yaptığım tarifte yaparsan haber et. Geçen ben de senden kocama bahsediyodum ne komşusu olum komşu değilsiniz siz arkadaşım desene diyoAz önce eşime dedim ki komşum pide yapmış güzel olmuş bana diyo sen neden yapmıyorsun dedim çünkü fırın daha güzel yapıyo haha(üşendim)
Ben isminle bahsedip anlatıyorum buraya isim yazmak istemedim o yüzden komşu dedimYoğurmuyon da yaptığım tarifte yaparsan haber et. Geçen ben de senden kocama bahsediyodum ne komşusu olum komşu değilsiniz siz arkadaşım desene diyo
Benimki balık hafızalı arkadaşlarımı saçlarından boylarından falan tanıtıyom isim tutamıyo aklındaBen isminle bahsedip anlatıyorum buraya isim yazmak istemedim o yüzden komşu dedimat tarifi bakem bi
Aa boyle is mi olurKomşuma yüklenmeyin aaaabende bulamamıştım 4-5 market gezmiştim a101de sonuncusunu almıştım
Biz burdan komşu olduk amaAa boyle is mi olur
Bizimde komsularimiz var bizde onlari kk ya cagirak o zaman
Ne guzel tesaduf olmus amaBiz burdan komşu olduk amagerçek komşu olsak keşke hepiciğimiz ne dedikodular ne dedikodulaaarr
Ben komşumla burda tanıştım bi keresiii taaam mıığğğ sonra meğersem 500 metre varmış aramızdaAa boyle is mi olur
Bizimde komsularimiz var bizde onlari kk ya cagirak o zaman
Saçımda gözükmüyo ki neyse çok zayıf olan varya o dersin ordan tanırBenimki balık hafızalı arkadaşlarımı saçlarından boylarından falan tanıtıyom isim tutamıyo aklında
Okurken bi an hayal ettim dedikodu yaptığımızı fena olurmuş yerden yere ne vururduk beBiz burdan komşu olduk amagerçek komşu olsak keşke hepiciğimiz ne dedikodular ne dedikodulaaarr
Kaçta iftar sizdeBi an saati 19,48 gördüm.Dedim ay bne çay koymadım tam kalkıyordum ki 18, 48 olduğunu anladım.
Ben ramazanda çok fezla iş yapamıyorum sahur yapmadan evi topluyorum daha az iş çıkıyor :/
Bugün de Yatakları topladım süpürdüm mutfakta 2 3 bulaşık vardı onları kaldırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?