bence bu Allahin lutfu esimde dunyalari yer adam zayif alamiyor kilo. sagligin yerindeyse dedigin gibi boylesi daha iyi benceEvet iştahım yok bi de metabolizmam hızlı. Pilav makarna yiyorum her gün mesela bi halta yaramıyo
Spora gitmeyi düşündüm de yalan yok utandımbi de erken yoruluyorum diyetisyene falan da gittim 1-2 hafta uyguluyorum daha sonra dengem Bozuldu stres yaptım kilo alcam diye o yüzden iyi gelmedi. Kendimi sıkmıştım çok şimdi sallamıyorum kilomu. Sağlığımda problem yok Allaha şükür ama spor iyidir bakmayın bana yapmıyorum
En son 54 düm. Tartilmaya korkuyom. Sanki iki kilo daha gitti
Yok kız uyku için değil gıdı eritiyomUyku için Yüz yogaSı mı Varmışben meditasyon yapıyom
Ayşem sen sanki takimlara ihanet eden gibitakımlar biraz ürküttü acikcasi. ben az yeyip o gün hemen vucudumda biseyler bekleyip ertesi gunu olmuyo diye bozanlardinim da
Uyku için Yüz yogaSı mı Varmışben meditasyon yapıyom
Ha video başlığında uyku için Yoga dedi deYok kız uyku için değil gıdı eritiyom
Ben uykumu alamayınca acayip sinirli anne oluyorum yabenim oğlan 2 gündür davuldan korkuyor feleğim şaştı uykusuz
Başlıkta öyle yazmadı ondan şeettimyok ikisi ayrı ayrı canim:)
Ha video başlığında uyku için Yoga dedi de
Sessizliği, kendi başıma takılmayı özlüyorum ne yapayımsen gece yogasi yapar mısın bı surene demek uyumamak hemşire
kk birinci noteri yapayım dedim başladım ama çok sıkıldım bu dinginlik bana fazla yanmam lazım benim
Noldu dişe kırıldı mı. Süt dış miYa çocuklar azı dişlerini disiyorlar mi acaba kızlar bilgisi olan varmı eşim çıkmaz yeniden gitti dişi diye moralimi bozuyor
Sallaniyor dedi önce bir hafta sonrada çıktı diş evet canım süt dişi babası azı dişi disemez dedi doktora da gidemiyoruzNoldu dişe kırıldı mı. Süt dış mi
Sallaniyor dedi önce bir hafta sonrada çıktı diş evet canım süt dişi babası azı dişi disemez dedi doktora da gidemiyoruz
Ekimde 9 olucak canımkaç yaşında canım
Azı diş değişmez mi diyo babası? Değişir canım niye değişmesin?Ekimde 9 olucak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?