- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Ne için kız
spor mu iş mi
Geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım, çok mu yandı?
Saolun kızlarGeçmiş olsun cnm.Aklında olsun yumurta akı sür hemen yanan yeRe kurumasını bekle acısını kızarıklığını alıyo o yumurta kurudukça
Anamm bu saatte napcaz canım :)
Lesliekk birinci noteri kız ablam mısın yoksa o da ramazan gelmeden lesie midir nedir yaptırdı zorla görüntülü arardı ramazanda da iftardan sorna yapacaktık ama ölü taklidi yapınca diğer ablamla bıktı bizden
Saol canım kız ne yapıyon o saate kadar benim tek çocukla pilim bitiyor 10 daGeçmiş olsun M Musluk Suyu umarım çok yakmamışsındır. Silverdin varsa evde sür canım.
kk birinci noteri ım valla hiç özleyeceğimi düşünmezdim ama sabah 6'da kalkmayı bile özledim Gün daha bereketli oluyor. Fakat Nego gibi belirli bir yatma saati tutturamıyorum ben okul zamanı Keyfime göre 2, 3, 4, belki 4.5 bazen hiç uyumayabiliyorum
Haydi ben de bölgesel yapim madem öyle
Ben uykumu alamayınca acayip sinirli anne oluyorum yaGeçmiş olsun M Musluk Suyu umarım çok yakmamışsındır. Silverdin varsa evde sür canım.
kk birinci noteri ım valla hiç özleyeceğimi düşünmezdim ama sabah 6'da kalkmayı bile özledim Gün daha bereketli oluyor. Fakat Nego gibi belirli bir yatma saati tutturamıyorum ben okul zamanı Keyfime göre 2, 3, 4, belki 4.5 bazen hiç uyumayabiliyorum
üseniyordum ben de olabilir kactaLeslie
spor yapmaya :) gece sporuNe için kız
spor mu iş mi
Anamm bu saatte napcaz canım :)
Geçmiş olsun M Musluk Suyu umarım çok yakmamışsındır. Silverdin varsa evde sür canım.
kk birinci noteri kız ablam mısın yoksa o da ramazan gelmeden lesie midir nedir yaptırdı zorla görüntülü arardı ramazanda da iftardan sorna yapacaktık ama ölü taklidi yapınca diğer ablamla bıktı bizden
Benim de pilim bitiyor da canım ne yapayım kendime hiç vakit ayıramıyorum gün içindeSaol canım kız ne yapıyon o saate kadar benim tek çocukla pilim bitiyor 10 da
benimkiler de cama yapisiyorlar maaile davul izliyozBen uykumu alamayınca acayip sinirli anne oluyorum yabenim oğlan 2 gündür davuldan korkuyor feleğim şaştı uykusuz
Haydi ben de bölgesel yapim madem öyle
Nazar mı değdi sana netti kız oku kendineParmağımı yaktım iftar vakti siz gidin :/
üseniyordum ben de olabilir kacta
Ben 43 kg bi insanım ne sporu olan kilomu da veririm yoksaspor yapmaya :) gece sporu
aynen aysem:)
gece siporusahura kadar oturabgillerdenseniz gelin baslayin diyorum insana ayrı bi rahatlik geliyo
sen gece yogasi yapar mısın bı surene demek uyumamak hemşire
kız kardeşim yok ama sizi davet ediyorum gece şiporuna
gel gel gel musluk gel gel hiç acimayacak
Yarın tartı var ondan çok ağır yapamam da yapim ben de bişileryap tabi yapben dün aynı anda üç program yaptım biri hafif geldi diye az daha ruhumu teslim ediyodum
43 müBen 43 kg bi insanım ne sporu olan kilomu da veririm yoksahem koltukta mayıştım çok fena uyumamak için direniyorum
50 ziplasam kesin ic organlarim dokuldu diyorum masallah yaYarın tartı var ondan çok ağır yapamam da yapim ben de bişileraman dikkat et biz geçen zıplama yarışı yaptık 8 bin küsür zıpladım ağrıdan uyuyamadım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?