Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun M Musluk Suyu umarım çok yakmamışsındır. Silverdin varsa evde sür canım.

kk birinci noteri ım valla hiç özleyeceğimi düşünmezdim ama sabah 6'da kalkmayı bile özledim Gün daha bereketli oluyor. Fakat Nego gibi belirli bir yatma saati tutturamıyorum ben okul zamanı Keyfime göre 2, 3, 4, belki 4.5 bazen hiç uyumayabiliyorum

Saol canım kız ne yapıyon o saate kadar benim tek çocukla pilim bitiyor 10 da

Ben uykumu alamayınca acayip sinirli anne oluyorum ya benim oğlan 2 gündür davuldan korkuyor feleğim şaştı uykusuz

spor yapmaya :) gece sporu

aynen aysem:)

Anamm bu saatte napcaz canım :)

gece siporu sahura kadar oturabgillerdenseniz gelin baslayin diyorum insana ayrı bi rahatlik geliyo

sen gece yogasi yapar mısın bı sure ne demek uyumamak hemşire

kız kardeşim yok ama sizi davet ediyorum gece şiporuna
gel gel gel musluk gel gel hiç acimayacak

Saol canım kız ne yapıyon o saate kadar benim tek çocukla pilim bitiyor 10 da
Benim de pilim bitiyor da canım ne yapayım kendime hiç vakit ayıramıyorum gün içinde Dizi-Film izlemeyi, kitap okumayı özlüyorum. Zabahlara kadar dizi izliyorum

üseniyordum ben de olabilir kacta
Ben 43 kg bi insanım ne sporu olan kilomu da veririm yoksa hem koltukta mayıştım çok fena uyumamak için direniyorum

yap tabi yap ben dün aynı anda üç program yaptım biri hafif geldi diye az daha ruhumu teslim ediyodum
Yarın tartı var ondan çok ağır yapamam da yapim ben de bişiler aman dikkat et biz geçen zıplama yarışı yaptık 8 bin küsür zıpladım ağrıdan uyuyamadım sonra

Yarın tartı var ondan çok ağır yapamam da yapim ben de bişiler aman dikkat et biz geçen zıplama yarışı yaptık 8 bin küsür zıpladım ağrıdan uyuyamadım sonra
50 ziplasam kesin ic organlarim dokuldu diyorum masallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…