- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Anam 43 müBen 43 kg bi insanım ne sporu olan kilomu da veririm yoksahem koltukta mayıştım çok fena uyumamak için direniyorum
Ben 43 kg bi insanım ne sporu olan kilomu da veririm yoksahem koltukta mayıştım çok fena uyumamak için direniyorum
Trambolin var ben de çok eğlenceli 2 bin çok rahat oluyo da 8 çok zor bida yapmam50 ziplasam kesin ic organlarim dokuldu diyorum masallah ya
Yarın tartı var ondan çok ağır yapamam da yapim ben de bişileraman dikkat et biz geçen zıplama yarışı yaptık 8 bin küsür zıpladım ağrıdan uyuyamadım sonra
bana 2000 de cokTrambolin var ben de çok eğlenceli 2 bin çok rahat oluyo da 8 çok zor bida yapmam
Var mı öneri videoçılgın ya 8 bin atlama nedir
heee sen tartili gidiyosan sadece esneklik de çalışabilirsin:) güzel uyursun pawim
Al kız enerjilerni atar çocuklar arada da sen çıkarsın çok eğlencelibana 2000 de cokonu alsam cocuklar hic inmez
benim göbegimde trambolin gibi oldu zaten oraya cikaririm olmadiAl kız enerjilerni atar çocuklar arada da sen çıkarsın çok eğlenceli
Var mı öneri video
Gel sen de takıma zayıflayalımbenim göbegimde trambolin gibi oldu zaten oraya cikaririm olmadi
Nego can bir sürü iş yaptım. WC banyoyu temizledim. Mutfak dolapları üzerini sildim. Buzdolabı içini düzenledim sildim. Mutfağı supurdum sildim. Tezgah Ocak telledim. Mutfağım temiz tertipli oh oh
Ben de bunun yüz yogasını yapıyorum o da güzelgece yogasi vardi yogadayoga var YouTubeda:)
hatta bubu kadın çok sakin ve huzur veriyo:) bence bunu yapabilirsin:)
ben daha bu kadının yaptığı bi videoyu yapmadım ama arkadaşım sıkı takipçisi çok begeniyo:)
Evet iştahım yok bi de metabolizmam hızlı. Pilav makarna yiyorum her gün mesela bi halta yaramıyoAnam 43 mü
Spora gitmeyi düşündüm de yalan yok utandımsporla kilo alan arkadaslarim var:) bence kilo aldırıci egzersiz yapabilirsin:)
takımlar biraz ürküttü acikcasi. ben az yeyip o gün hemen vucudumda biseyler bekleyip ertesi gunu olmuyo diye bozanlardinim daGel sen de takıma zayıflayalım
Ben de bunun yüz yogasını yapıyorum o da güzelgidiyom bakmaya teşekkürler
Uyku için Yüz yogaSı mı VarmışBen de bunun yüz yogasını yapıyorum o da güzelgidiyom bakmaya teşekkürler
Ben geçen öncesi sonrası yaptım epey farketmiş du atim size detakımlar biraz ürküttü acikcasi. ben az yeyip o gün hemen vucudumda biseyler bekleyip ertesi gunu olmuyo diye bozanlardinim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?