Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yarın tartı var ondan çok ağır yapamam da yapim ben de bişiler aman dikkat et biz geçen zıplama yarışı yaptık 8 bin küsür zıpladım ağrıdan uyuyamadım sonra

çılgın ya 8 bin atlama nedir

heee sen tartili gidiyosan sadece esneklik de çalışabilirsin:) güzel uyursun pawim

Var mı öneri video

gece yogasi vardi yogadayoga var YouTubeda:)

hatta bu bu kadın çok sakin ve huzur veriyo:) bence bunu yapabilirsin:)

ben daha bu kadının yaptığı bi videoyu yapmadım ama arkadaşım sıkı takipçisi çok begeniyo:)

Nego can bir sürü iş yaptım. WC banyoyu temizledim. Mutfak dolapları üzerini sildim. Buzdolabı içini düzenledim sildim. Mutfağı supurdum sildim. Tezgah Ocak telledim. Mutfağım temiz tertipli oh oh

oohhh masallah terlik neler yapmissin

Ben de bunun yüz yogasını yapıyorum o da güzel gidiyom bakmaya teşekkürler

Evet iştahım yok bi de metabolizmam hızlı. Pilav makarna yiyorum her gün mesela bi halta yaramıyo
sporla kilo alan arkadaslarim var:) bence kilo aldırıci egzersiz yapabilirsin:)
Spora gitmeyi düşündüm de yalan yok utandım bi de erken yoruluyorum diyetisyene falan da gittim 1-2 hafta uyguluyorum daha sonra dengem Bozuldu stres yaptım kilo alcam diye o yüzden iyi gelmedi. Kendimi sıkmıştım çok şimdi sallamıyorum kilomu. Sağlığımda problem yok Allaha şükür ama spor iyidir bakmayın bana yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…