Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya geçen kaldırırken kız durmadı atmışım hepsini katlayıp dediğini yapıcam böyle daha kolay olur

Ya geçen kaldırırken kız durmadı atmışım hepsini katlayıp dediğini yapıcam böyle daha kolay olur

benimki de yardım etcem ayağına durmadan dağıtıyo

benim oğlanın dolabı da yok. benimkine koyuyorum bi kısmını. bı kısmı da bizim sifoniyerin cekmecelerinde :)

büyüdükçe yetmiyo nolcak bakalım

Kızımın dolabı benim bekarlık dolabım yatağı da babasının bekarlık yatağı
Dolabın bir kısmını söküp erzaklık yaptık yerim yok o yüzen yetmiyor. Çoğu eşyası benim çorap komodinimde

bizimkinin yatağı da babasinin bekarlik bazasi
dolap vardı ama eşim takim elbiselerini asmis. fazlalik ıvır zıvırları da oraya koyduk. bizim corap komodininde de oglanin çit citli badileriyle çorapları var. ruhum daraliyo şu duzensizlik yüzünden

Öff aynen ya. Bir de yer olmayınca mecbur kalıyorsun ya o daha çok sıkıyor insanı. Şöyle hayalimde koca koca Portmantosu olan ve bir odası kocaman dolap olan ev var. İnş Rabbim hepimize böyle koca koca kullanışlı ferah aydınlık evler nasip eder.

Niye bu kadar kendinden geçtin acaba
Şişşt sakin ol, yazlık kışlık da bende dellenirim, yaparken hepsini gözünün önün de tutma parça parça yap
Amaan sal gitsin boşver Nego duymasın
Hiç okumadım
Amanıın oruçlu oruçlu nasıl yaptın bu kadar işi?
Tatildeyim canım
Günaydın canım
Günaydın canım

Nevresimlerimi dün akşam değiştirmiştim ödevden muaf olabilir miyim olmadı ütü yaparım
Negocuğum eşim evde giremiyorum. Bide uyku sorunu yaşıyor hep yanımda
Sabah bulaşık makinesini boşalttım
Çamaşır vardı onları topladım katladım
Bide yoğurt mayaladım

Günaydın gözümün nuru

Olur canım tabi ki
Eline sağlık canım
Tabiki nevresim değiştirmek
Akıllı seçim
Günaydın gözümün nuru
Cancağızım

Ben dün naptım nerdeyse bütün günümü kızların odası aldı. Dinlene dinlene yaptığım için

Topladım süpürdüm evi
Toz aldım
Kızların odasını temizledim çektim dinlendim sildim geri ittim dinlendim.
Camını sildim.
Bi ara dellendim evdekilerden hayır yok yatmaktan yoruluyolar yapmıyorum bişey dedim 1 saat yattım uyudum.
Kalkıp devam ettim
Halı çok kirlenmiş kaldırdım makinede yıkananlardan var bi tane onu yıkadım akşam bugün sericem.

Çamaşır yıkandı yemek falan işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…