Şimdi ev süpürmek var süpürmek var tabi, belki terlik yalap şap süpürdü, şişt aramızdaNego nego ya bu konuya açıklık getirelim
Herkesin yapma şekli farklıdır tabi ama bide ortalama bi süre vardır dimi eziklemeyin ulan beni
Ama ben yeniyim sadece görevleri kapsıyor diye düşündümMaraton da amaç kazanmak değil ki zaten, sen yanlış anlamışsın
Amaç o gazla çok iş yapmak
Çok adil gördüm seni
Takıldığın yerde sor senAma ben yeniyim sadece görevleri kapsıyor diye düşündümtamam maratona devam öyleyse
Bu şekilde de öğrenmek güzel oluyor gülüyoruz işteTakıldığın yerde sor sen
Sayfayı biliyorum tabi kız.. ama unuttum gitti.. şimdi msj yazdığım konulara bakınca bi baktım en üstte bu konu.. bide maliyi görünce.. özledim siziSanki yeni gördü sayfayı
Şimdi ev süpürmek var süpürmek var tabi, belki terlik yalap şap süpürdü, şişt aramızda
Sayfayı biliyorum tabi kız.. ama unuttum gitti.. şimdi msj yazdığım konulara bakınca bi baktım en üstte bu konu.. bide maliyi görünce.. özledim sizi
Başımın üstünde yerin var her daimSayfayı biliyorum tabi kız.. ama unuttum gitti.. şimdi msj yazdığım konulara bakınca bi baktım en üstte bu konu.. bide maliyi görünce.. özledim sizi
Çay içiyorum canım bendeneşeli günleri izliyorum negom
sen naparsin
Çay içiyorum canım bende
İçtim canım, tatildeyim malumben de çay iciyom
kayfeni içtin mi icicek misin negom:)
haaaaaa ah ya ben de diyorum negoo ne tatili diyorİçtim canım, tatildeyim malum
Yav bırak maratonu falanHunharca yapan o ben normal günlük işi yaptım
İçtim canım, tatildeyim malum
Ula seni kaç kere çağırdık ille davul zurna mı getirtek
İçtim canım, tatildeyim malum
Yaa bunların kocaları evde değil miydibende bugün yarın tatile girerim diye bekliyorum:)
çocuğu uyutayim da öyle icicem bugün kahvemi:) dün icirmedi sıpa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?