Düzenli Evimiz & Hayatımız

Allah hem sağlık hem bol kazanç versin hepimize kuzum.çok zor günlerden geçiyorz.hem maddi hem psikolojik olarak çok sarstı bu virüs.Hepimize dayanma gücü versin rabbim, bu günler de geçecek inşallah

Yav bırak maratonu falan sen barnağını kıpırdatsan dünya tirtemiz olur yaa
Bak ya görün görün değerimi kıymetimi bilenlerde var

Hoşgeldinnnnn

işte ben çok sonra anladim

ama ebediyen tatil ilan edecek kadar gicigim bu aralar malipina kocanin evde çok durani da makbul değil anacim
Bana mı diyonbenim herif tam 2 aydır evde market harici hiçbiyere kımıldamıyo.allahtan kendini temizliğe ev işlerine verdi de ev temizlik yüzü gördü

Bana mı diyonbenim herif tam 2 aydır evde market harici hiçbiyere kımıldamıyo.allahtan kendini temizliğe ev işlerine verdi de ev temizlik yüzü gördü
iyi en azından uyumuyomus malii

benimki uyuyup duruyodu. iki gündür çocuk uyaninca veriyorum sen bak ben yatcam diye keşke temizlik yapsa ama o zaman sevebilirim kocami

iyi en azından uyumuyomus malii

benimki uyuyup duruyodu. iki gündür çocuk uyaninca veriyorum sen bak ben yatcam diye keşke temizlik yapsa ama o zaman sevebilirim kocami
Kız çocuk bakmayı beğenemiyon mu bence sen ona ulvi sıfatlar bul , yigidim erim diye gaza getirsen belki eline viledayı bile alabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…