- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Sanki o da farklı anladı
Hayal o hayalkoca ve tatil ha.bi de aynı evin içinde oy ben nerlere gideeem
Allah hem sağlık hem bol kazanç versin hepimize kuzum.çok zor günlerden geçiyorz.hem maddi hem psikolojik olarak çok sarstı bu virüs.Hepimize dayanma gücü versin rabbim, bu günler de geçecek inşallahNasıl olalım canım şu korona karantinaları canımızı okudu moral kalmadı pek, toparlanmak lazım. ben hala biliyorsun topikteyim diğer diyet sayfalarına hiç girmedim bakmadım. işler durduğu için evdeyiz haliyle moral bozukluğu oldu sağlıklıyım diyede pek sevinemiyoruz yarından itibaren yavaş yavaş işede uğramayı düşünüyorum bayrama kadar bir toparlamak lazım...
Bak yaYav bırak maratonu falansen barnağını kıpırdatsan dünya tirtemiz olur yaa
İyi akşamlar arkadaşlar topiği uzun süre önce takibe almışım aslında
Pandemi günleri olsun, ramazan olsun moral bozukluğuyla, uyku düzenim bozuldu. öğleden sonra uyanıp kahvaltı yapıp sonrada akşam yemeği hazırlıyarak günü bitiriyorum bu düzensizlik baş ağrısı da yapıyor haliyle .....
Hiç bir zaman titiz bir insan olamadım yaklaşık 4 senedirde çalışıyorum eve yardımcı arkadaş alıyordum, oda sağolsun bilirsiniz üsten üsten dolap, kapı baca açmadan 1 günde ne yapabilirse yapıp çıkıyordu ....
Daha plânlı, düzenli, dengeli olabilmek için aranızda olmak istedim. ayak uydurabilirmiyim, cabalıycam
eee o zaman hoşgeldim dimiii
Gazi verdiler verdiler. Cekildeler kenara beni izlediler gi.bukum çıktı. On gün yatarım gali.
Bana mı diyonişte ben çok sonra anladim
ama ebediyen tatil ilan edecek kadar gicigim bu aralarmalipina kocanin evde çok durani da makbul değil anacim
Ne sandın seni tutmaz mıyım hiçBak yagörün görün değerimi kıymetimi bilenlerde var
Hoşgeldinnnnn
Bana mı diyonbenim herif tam 2 aydır evde market harici hiçbiyere kımıldamıyo.allahtan kendini temizliğe ev işlerine verdi de ev temizlik yüzü gördü
Ne sandın seni tutmaz mıyım hiç
iyi en azından uyumuyomus maliiBana mı diyonbenim herif tam 2 aydır evde market harici hiçbiyere kımıldamıyo.allahtan kendini temizliğe ev işlerine verdi de ev temizlik yüzü gördü
Hiçbi yaratıcı aktivitede bulunmayınca direk kendini sarı beze ve süngere teslim ediyo zannımcaNasıl verdi işlere kendini naptın adama muskamı yaptın
Kız çocuk bakmayı beğenemiyon muiyi en azından uyumuyomus malii
benimki uyuyup duruyodu. iki gündür çocuk uyaninca veriyorum sen bak ben yatcam diyekeşke temizlik yapsa ama o zaman sevebilirim kocami
Hiçbi yaratıcı aktivitede bulunmayınca direk kendini sarı beze ve süngere teslim ediyo zannımca
Git as çabuk kırışmasınlarÇamaşır asmam lazım iki saat oldu sepetteler
astımGit as çabuk kırışmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?