Corona da ne tatili olacak şekerimhaaaaaa ah ya ben de diyorum negoo ne tatili diyor
Nokta atışıUla seni kaç kere çağırdık ille davul zurna mı getirtek
Yaa bunların kocaları evde değil miydiutanmadan bi de tatil diyiler yaa ayıp ayıp çarpılcaanız
Koca mı o da ne, kocatan diyoruz biz onlaraYaa bunların kocaları evde değil miydiutanmadan bi de tatil diyiler yaa ayıp ayıp çarpılcaanız
Sanki o da farklı anladıne yani koca evde olunca olmiy mi malii
kasabin karısı aydinlat bizi
Geldim canım74FRIDA ev işinden tükenen arkadaş gel
Biz buraya çağırmıştık di miCorona da ne tatili olacak şekerim
Nokta atışı
Gazi verdiler verdiler. Cekildeler kenara beni izlediler gi.bukum çıktı. On gün yatarım gali.Hani hunharca temizlik yapıyodun
Tabi canım ilk sayfaya baksana, delil ordaBiz buraya çağırmıştık di mi
Hayal o hayalne yani koca evde olunca olmiy mi malii
kasabin karısı aydinlat bizi
Yav hani evde bi tane hede hödö hödö diye sesler çıkaran bi varlık var ya o kız ooKoca mı o da ne, kocatan diyoruz biz onlara
Ah anneem o kadar saf ve masumsun kiGazi verdiler verdiler. Cekildeler kenara beni izlediler gi.bukum çıktı. On gün yatarım gali.
Di mi di mi biz çağırdıkTabi canım ilk sayfaya baksana, delil orda
Hoşgeldin canımİyi akşamlar arkadaşlar topiği uzun süre önce takibe almışım aslında
Pandemi günleri olsun, ramazan olsun moral bozukluğuyla, uyku düzenim bozuldu. öğleden sonra uyanıp kahvaltı yapıp sonrada akşam yemeği hazırlıyarak günü bitiriyorum bu düzensizlik baş ağrısı da yapıyor haliyle .....
Hiç bir zaman titiz bir insan olamadım yaklaşık 4 senedirde çalışıyorum eve yardımcı arkadaş alıyordum, oda sağolsun bilirsiniz üsten üsten dolap, kapı baca açmadan 1 günde ne yapabilirse yapıp çıkıyordu ....
Daha plânlı, düzenli, dengeli olabilmek için aranızda olmak istedim. ayak uydurabilirmiyim, cabalıycam
eee o zaman hoşgeldim dimiii
Teşekür ederimHoşgeldin canım
Uzun zaman oldu görüşmeyeli frida, nasılsın.ben malipinaTeşekür ederim
AAA İyiyim canım sağol sen nasılsınUzun zaman oldu görüşmeyeli frida, nasılsın.ben malipina
İyiyim kuzum şükürAAA İyiyim canım sağol sen nasılsınbıraktın bizim topiği uğra bir ara mevzuları anlat. yanlış hatırlamıyorsam kıbrıstaydın hala ordamısın
Nasıl olalım canım şu korona karantinaları canımızı okudu moral kalmadı pek, toparlanmak lazım. ben hala biliyorsun topikteyim diğer diyet sayfalarına hiç girmedim bakmadım. işler durduğu için evdeyiz haliyle moral bozukluğu oldu sağlıklıyım diyede pek sevinemiyoruz yarından itibaren yavaş yavaş işede uğramayı düşünüyorum bayrama kadar bir toparlamak lazım...İyiyim kuzum şükürtopiği siteyi heryeri bıraktık sonra geri döndük işte burdayız.zayıflama gruplarına çok çok uzağım artık malesef sanırım çok fazla bunaldım diyet konularından hala kıbrıstayım .ama koronadan dolayı dönüş planı da ihtimaller dahilinde.sen nasılsın neler yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?