Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar arkadaşlar topiği uzun süre önce takibe almışım aslında

Pandemi günleri olsun, ramazan olsun moral bozukluğuyla, uyku düzenim bozuldu. öğleden sonra uyanıp kahvaltı yapıp sonrada akşam yemeği hazırlıyarak günü bitiriyorum bu düzensizlik baş ağrısı da yapıyor haliyle .....

Hiç bir zaman titiz bir insan olamadım yaklaşık 4 senedirde çalışıyorum eve yardımcı arkadaş alıyordum, oda sağolsun bilirsiniz üsten üsten dolap, kapı baca açmadan 1 günde ne yapabilirse yapıp çıkıyordu ....

Daha plânlı, düzenli, dengeli olabilmek için aranızda olmak istedim. ayak uydurabilirmiyim, cabalıycam

eee o zaman hoşgeldim dimiii

Hoşgeldin canım

AAA İyiyim canım sağol sen nasılsın bıraktın bizim topiği uğra bir ara mevzuları anlat. yanlış hatırlamıyorsam kıbrıstaydın hala ordamısın
İyiyim kuzum şükürtopiği siteyi heryeri bıraktık sonra geri döndük işte burdayız.zayıflama gruplarına çok çok uzağım artık malesef sanırım çok fazla bunaldım diyet konularından hala kıbrıstayım .ama koronadan dolayı dönüş planı da ihtimaller dahilinde.sen nasılsın neler yapıyosun

Nasıl olalım canım şu korona karantinaları canımızı okudu moral kalmadı pek, toparlanmak lazım. ben hala biliyorsun topikteyim diğer diyet sayfalarına hiç girmedim bakmadım. işler durduğu için evdeyiz haliyle moral bozukluğu oldu sağlıklıyım diyede pek sevinemiyoruz yarından itibaren yavaş yavaş işede uğramayı düşünüyorum bayrama kadar bir toparlamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…