- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
nego gitmis dedigim yoruma muhtesem birakiyor hanimefendiYa Sitare nin işi olsa bu terlikle Bonus neden gitti. Sitare bize giydirirken onlar yoktu ki Patuli de yoktu. :/
Çok terbiyesiz bir insanmış.nego gitmis dedigim yoruma muhtesem birakiyor hanimefendizor beklemis ban kalkinca saldirmis
sitare adli kisi gecmiste ki hırsını hala sürdürüyor. okuyosun burayi sitare muhatap olmayanlari da sikayet etcek ne yasadin acabaNoldu ki
negatifligini sacti yineBnm mesajimada kahkaha emojisi koymus. Onun eglencesi 1 hafta surer sonra yine mutsuz hayatina doner.
Terliksu bişey yazmadı diye hatırlıyorum ben Bonus da aynen kadin cins galiba sinir oldumYa hadi o şikayet etti ama Bonus ve terlik neden banlandı tuhaf :/
utansınNolmuş burda ya herkes gitmiş sebep olanlar utansın valla
Bende uzuldumÇok üzüldüm
Evet epey cinsmiş. Mutsuzluktan mutlu oluyor demek ki :/ yazıkTerliksu bişey yazmadı diye hatırlıyorum ben Bonus da aynen kadin cins galiba sinir oldum
Tahrik ediyor ama kızların mesajlarına muhteşem emojisi bırakıyormuşkızlar sizden ricam sakin olun. kimseyle muhatap olmayin. arkasına bisey demeyin. yeterince kişi ban yemis zaten.
ben de gidebilirim tartışma sırasında ben de vardım.
lütfen görmezden gelin yok sayin. teker teker gelir kizlarda
herkes kendine yakışanı yapar.
Tahrik ediyor ama kızların mesajlarına muhteşem emojisi bırakıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?