profilde bri yazmis denk geldim üzgün yazınca hesap siliniyor samdan bilgin var mı?tamam o kendine yakışanı yapsin musluk.
tepkisiz kalın ki topik kimsesiz kalmasın.
o istediğini alamasin. bosverin bence mübarek ayda gerek yok artık gerginliğe
profilde bri yazmis denk geldim üzgün yazınca hesap siliniyor samdan bilgin var mı?
terlikte gecici olarak pasif yaziyo da negoyla bonusta üzgün yaziyor belki pro olduklari icindiryok canım hesap silinmemistir ban yemislerdir.
olmadi sorariz kazenle muneye.
hesap silinince proluk görünmüyor mesela
terlikte gecici olarak pasif yaziyo da negoyla bonusta üzgün yaziyor belki pro olduklari icindir
Patuli 2 günmüş ama diğerlerimi bilmiyorumBende uzuldumNe kadar surer acaba?
Ayy şoka girdim ben temizlik yemek koştururken neler olmuş inanamıyorumbence o da ban yedi canım
bakalım inşallah kisadir banlari
Canım negooom canım arkadaşlarım inşallah bir an önce dönersinizYemek yapma maratonuna katılan gelsin
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@musluk suyu
@Feslegen Kokulu Nane
kk birinci noteri
@CKbeautyandsheer
M merve_eymen
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
@MorVampirella
@chentiq
Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
@Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
Hey masallah bacim bu ne enerciŞu saate kadar yaptıklarım;
• Sabah çocuklar kalkana kadar makineyi boşalttım, bardaklar vardı onları yerleştirdim.
• Çamaşır makinesine gece çamaşır atmıştım, onları boşalttım yeni çamaşır attım.
• Çocuklar uyandı, yatakları topladım; şu sıralar arada salonda yatıyoruz.
• Çocukları yerdim, topladım, pakladım.
• Çocukların üstünü değiştim, büyüğünün saçlarını yaptım, küçüğünün totosunu değiştim.
• Çöpleri hazırladım.
• Teras yağmurdan su almıştı, orayı temizledim.
• Yatağın nevresimini düzeltmiştim, terastan sonra yatağı topladım.
• Büyük kızımın yatağının üstünde benim paçalarını kesmeyi planladığım jeanlerim vardı onları katladım, dolaba kaldırdım.
• Dün astığım çamaşırları topladım, katlanacakları katladım, yerlerine yerleştirdim.
• Eşimin eşofmanlarının olduğu bölmeyi küçüğüm dün akşam dökmüştü, tekrar düzenledim.
• Çamaşır astım.
( Tüm bunları yaparken sayamadığım kez aşapı inip yukarı çıktım) Bunlar saat 11.40 civarı sanırım bitti. Sabah 9'u geçiyordu kalktığımda.
• Saat 1'e doğru Negoo'nun verdiği görevlere başladım. Tv ve etrafını detaylıca sildim. Yemek masasını, gümüşlükleri (adı ne bu dolapların) ve sandalyeleri sildim.
• Kızım uyandı, emzirdim ve ardından çocukları tekrar yedirdim. Çıkan bulaşığı makineye yerleştirdim.
• Eşim marketten aldıklarını getirdi yerleştirdim. Çocuklar abur cubur yedi arkalarını topladım.
• Tv ünitesinin çekmecelerini süpürdüm, sildim, düzenledim. Ünitedeki dolapları boşalttım, sildim, tekrar düzenledim. Üniteyi komple sildim.
• Klimayı sildim.
• Salonu, antreyi, arka odayı, mutfağı detaylıca süpürdüm.
• Maş fasülyelerimi haşladım, süzdüm bir kaba koydum ne yapacağımı henüz bilmiyorum.
• O sırada eşim geldi kendine yemek ısıtırken çocuklar da istedi onlara da koydum yediler, kaldırdım.
• Çorba tenceresinde az bir çorba kalmıştı küçük tencereye boşalttım, hem o tencereyi hem de fasülye haşladığım tencereyi, süzgeci fasülyeleri beklettiğim kapı falan yıkadım.
• Suya yine börülce koydum, keşke dün hepsini ıslatsaymışım
• Hafiften bir sersemledim oturdum, bunları yazıyorum. Daha yapacaklarım var...
Ne enerjisi,Hey masallah bacim bu ne enerciAllahim azcik bana da ver su enerciden
Şu saate kadar yaptıklarım;
• Sabah çocuklar kalkana kadar makineyi boşalttım, bardaklar vardı onları yerleştirdim.
• Çamaşır makinesine gece çamaşır atmıştım, onları boşalttım yeni çamaşır attım.
• Çocuklar uyandı, yatakları topladım; şu sıralar arada salonda yatıyoruz.
• Çocukları yerdim, topladım, pakladım.
• Çocukların üstünü değiştim, büyüğünün saçlarını yaptım, küçüğünün totosunu değiştim.
• Çöpleri hazırladım.
• Teras yağmurdan su almıştı, orayı temizledim.
• Yatağın nevresimini düzeltmiştim, terastan sonra yatağı topladım.
• Büyük kızımın yatağının üstünde benim paçalarını kesmeyi planladığım jeanlerim vardı onları katladım, dolaba kaldırdım.
• Dün astığım çamaşırları topladım, katlanacakları katladım, yerlerine yerleştirdim.
• Eşimin eşofmanlarının olduğu bölmeyi küçüğüm dün akşam dökmüştü, tekrar düzenledim.
• Çamaşır astım.
( Tüm bunları yaparken sayamadığım kez aşapı inip yukarı çıktım) Bunlar saat 11.40 civarı sanırım bitti. Sabah 9'u geçiyordu kalktığımda.
• Saat 1'e doğru Negoo'nun verdiği görevlere başladım. Tv ve etrafını detaylıca sildim. Yemek masasını, gümüşlükleri (adı ne bu dolapların) ve sandalyeleri sildim.
• Kızım uyandı, emzirdim ve ardından çocukları tekrar yedirdim. Çıkan bulaşığı makineye yerleştirdim.
• Eşim marketten aldıklarını getirdi yerleştirdim. Çocuklar abur cubur yedi arkalarını topladım.
• Tv ünitesinin çekmecelerini süpürdüm, sildim, düzenledim. Ünitedeki dolapları boşalttım, sildim, tekrar düzenledim. Üniteyi komple sildim.
• Klimayı sildim.
• Salonu, antreyi, arka odayı, mutfağı detaylıca süpürdüm.
• Maş fasülyelerimi haşladım, süzdüm bir kaba koydum ne yapacağımı henüz bilmiyorum.
• O sırada eşim geldi kendine yemek ısıtırken çocuklar da istedi onlara da koydum yediler, kaldırdım.
• Çorba tenceresinde az bir çorba kalmıştı küçük tencereye boşalttım, hem o tencereyi hem de fasülye haşladığım tencereyi, süzgeci fasülyeleri beklettiğim kapı falan yıkadım.
• Suya yine börülce koydum, keşke dün hepsini ıslatsaymışım
• Hafiften bir sersemledim oturdum, bunları yazıyorum. Daha yapacaklarım var...
Ev silinecek, avize silinecek, buzdolabı temizlenecek, mutfak masası ve sandalyeler silinecek, mutfak cillop gibi yapılacak.daha ne kaldı acaba daha yapacaklarm var demissin bide
Nolur biraz otur senin yerine ben yoruldumEv silinecek, avize silinecek, buzdolabı temizlenecek, mutfak masası ve sandalyeler silinecek, mutfak cillop gibi yapılacak.Aslında yapasım var da başım dönüyor gibi hafif bir sersemledim. Bu arada ocağa tavuk koyduğumu da atlamayayım
Şuan oturuyorum zaten birazdan uçarım işlereNolur biraz otur senin yerine ben yoruldum
Ev silinecek, avize silinecek, buzdolabı temizlenecek, mutfak masası ve sandalyeler silinecek, mutfak cillop gibi yapılacak.Aslında yapasım var da başım dönüyor gibi hafif bir sersemledim. Bu arada ocağa tavuk koyduğumu da atlamayayım
Benim oturdukca oturasim geliyoNolur biraz otur senin yerine ben yoruldum
Allah bozmasın canımdiyorsun ki ille bana nazar edin
maşallah canımellerine sağlık
Benim de oturdukça oturasıö gelirdi normalde ama ben Başak burcuyum, meydan okumuşum; o yüzden oturasım gelebilemezBenim oturdukca oturasim geliyo
yediklerini ozelden yaz banaBenim de oturdukça oturasıö gelirdi normalde ama ben Başak burcuyum, meydan okumuşum; o yüzden oturasım gelebilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?