Valla iftarda çorba, bazen çoban salata bazen erişte salatası, bazen dünki gibi börülce salatası, bugün ki gibi maş fasülyesi salatası, çerez... dün gece 6 tane nutellalı ekmek dilimi gömdüm enerji oradan geliyor olabileryediklerini ozelden yaz bana
hah gördün mü isin sırrı nutella birde yemeyin diyorlarValla iftarda çorba, bazen çoban salata bazen erişte salatası, bazen dünki gibi börülce salatası, bugün ki gibi maş fasülyesi salatası, çerez... dün gece 6 tane nutellalı ekmek dilimi gömdüm enerji oradan geliyor olabiler
hah gördün mü isin sırrı nutella birde yemeyin diyorlarkk birinci noteri duyuyor musun enerji vermis iste
Ne nutellasi biz daha spor yapacukkhah gördün mü isin sırrı nutella birde yemeyin diyorlarkk birinci noteri duyuyor musun enerji vermis iste
Ben senden 10 kilo fazlaymisimben yemeye karşı değilim
ben spor yapmamaya karisiyim
58 kilomla yarisirim yoksa kiloda
Bende sordum ama nerde bu milletKızlar noldu nego bonus terlik hep ban yemiş
Efonun mesajlara da baktım bişey yok mesajlardaBende sordum ama nerde bu millet
Geçenki muhabbetten oldu sanırımEfonun mesajlara da baktım bişey yok mesajlarda
Efonun mesajlara da baktım bişey yok mesajlarda
58 kiloyu söyleyip durmaben yemeye karşı değilim
ben spor yapmamaya karisiyim
58 kilomla yarisirim yoksa kiloda
58 kiloyu söyleyip durma
dun aksam esim calisiyordu icerde ben de dalga gecmesin diye odaya gittim noluyo diye sese gelmis bir gumburtu nefes sesi bugun erken yapmam lazimNe nutellasi biz daha spor yapacukk
seni yirim
Masadan kalkabilirsem yapıştım gibi oldu yemekleri yedikten sonraağşam maratonuna gelen var mi kizlar :)
20:45-21:15 arası:)
Yakud-u Anka sen de gel istersen maratona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?