- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Kumtaşı deniyor onlara kuzum git kocişini alnından öp ve de ki; kumtaşından örülmüş duvarlı ev neden aldık? Müteahhit cimri çıktı resmenAlmanyada sandstein denen maldanmış direk boyanıyomuş bu duvarlaryine fırça yedim kıızz
Depreme dayanıklıymış öyle dediKumtaşı deniyor onlara kuzum git kocişini alnından öp ve de ki; kumtaşından örülmüş duvarlı ev neden aldık? Müteahhit cimri çıktı resmen
Bacım daha pisikleti taşıyamıyor duvar, depremi nasıl kaldıracakDepreme dayanıklıymış öyle dedi
Ağlarım bakBacım daha pisikleti taşıyamıyor duvar, depremi nasıl kaldıracak
Ya tamam o taş mıdır ne haltsa artık örülen bina gördükte bacım, nasıl taşımasın bisikleti. Dur yarın akşam sorucam öküzeAğlarım bak
Aciliyeti yok canımcımmYa tamam o taş mıdır ne haltsa artık örülen bina gördükte bacım, nasıl taşımasın bisikleti. Dur yarın akşam sorucam öküzeYarından önce katiyyen sormam, kendisi ile iletişimi kestim.
Aa araba mı ben çamaşır yıkanıyo sanıyodumKızlar bir deterjan gördüm. Adı pril. İnternette gezerken gördüm. Nasıl iyi midir Araba yıkanır mı ?
Aydınlandım. Sağolun. Çok iyisiniz kalp kalpAa araba mı ben çamaşır yıkanıyo sanıyodum
Kız yüzümüzü yıkamıyor muyduk onunlaAa araba mı ben çamaşır yıkanıyo sanıyodum
Duş jeli niyetine de güzel oluyoKız yüzümüzü yıkamıyor muyduk onunla
Meğerse çok fonksiyonlu imiş. Bu bilgiyi not aldım. Peki günde kaç kere yıkıyoruz. Teşekkürler kalp kalpKız yüzümüzü yıkamıyor muyduk onunla
Çamaşır mi bulaşık değilm mi kiz :)Aa araba mı ben çamaşır yıkanıyo sanıyodum
Şakalaştık sakın çamaşır yıkama köpüklü bi evin sorumluluğunu alabilemicemÇamaşır mi bulaşık değilm mi kiz :)
Orucu bozmasın diye ramazanda kullanmamayı öneririmMeğerse çok fonksiyonlu imiş. Bu bilgiyi not aldım. Peki günde kaç kere yıkıyoruz. Teşekkürler kalp kalp
Teşekkür ederim kalp kalpOrucu bozmasın diye ramazanda kullanmamayı öneririm
Ya ben güle güle o kadar sayfa okudum bide baktım senTeşekkür ederim kalp kalp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?