köpürmüyo diyorlar onaKızlar bir deterjan gördüm. Adı pril. İnternette gezerken gördüm. Nasıl iyi midir Araba yıkanır mı ?
köpürmüyo diyorlar ona
Bende hiç sevmem yine eşimden örnek vericem amma valla eşimde yay burcu
Ana bende yayım gibenim koca da yay burcubogacak kadae çok seviyorum bazen musluk anlatilmaz yaşanır
Kızlar bunu bir yerde izledim belki de hurda izledim bilmiyorum aklıma geldi gece gece gülmekten hıçkırık tuttu
Ana bende yayım gi
ikizler annem ve kiz kardesm hic anlasamamkadınlar da sıkıntı yok adamlarda sıkıntı var
mesela ben ikizlerim, burda beni sevdikleri için hemen erkekleri cekilmiyo kadinlari iyi diyolar terlik
Afedersiniz ama kızlar sizin kıl kocalarinizla aynı burç olduğuma sevinsem mi uzulsem mi bilemedimkadınlar da sıkıntı yok adamlarda sıkıntı var
mesela ben ikizlerim, burda beni sevdikleri için hemen erkekleri cekilmiyo kadinlari iyi diyolar terlik
Sağol canım, tamamen emin olmam lazım ki hayvancağıza daha sonra bakamazsam bir daha yuva değiştirme stresine girmesinM I N E R V A sahiplenmek istersen benim de kulağım delik olsun kuzenim veteriner benim
ikizler annem ve kiz kardesm hic anlasamam
Her anı değerlendir Ayşemyarim saattir yemek yiyorum ezan okunana kadar yicem galiba
Afedersiniz ama kızlar sizin kıl kocalarinizla aynı burç olduğuma sevinsem mi uzulsem mi bilemedim
derim de kimse inanmiyorsen ne burcusun hele onu de bağa
derim de kimse inanmiyorbasak burcuyum ben
seninle anlasiyorum tabiii kitipik başaktabiki ikizlerle anlasamaz
benim yükselenim aslan benle ondan anlaşıyon
anlaşıyon kız demi
Ben de hadi canımcılardanım başak demeyin buz gibi soğurum sizden benim görümcem de başakderim de kimse inanmiyorbasak burcuyum ben
basak ama hic bir özellik mevcut degilBen de hadi canımcılardanım başak demeyin buz gibi soğurum sizden benim görümcem de başak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?