Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaptıklarım
Mutağı komple topladım
Temizledim cifledim
Halısını yıkadım
Yerleri süpürdüm sildim
Banyoyu komple süpürdüm sildim cifledim
kalan bezelyeyi ayıkladım

yapacaklarım
Sarımsak, semiz ve ıspanak temizlenecek
Bezelyeler, semizler buzluğa hazırlancak
Ve ödev yapılacak

Böğün yaptıhlarım;
Gözümü şöyle açtığım gibin beni karşılayan ilk şey dişimin sebebp olduğu çene-yüz ağrısı oldu. Canım kistim
• Uçarak tuvalete gittim, prizi açtım ama lamba kesilmiş üle karanlıkta tuvaleti bir daha baştan yıkadım. Paspas ve havlusunu değiştim. Çünkü gece büyük bebem tuvalete azcıcık kaçırdı.
• Mutfağımı akşam misler gibi yapmıştım ama yattıktan sonra eşimin çıkardığı şeyleri bulaşık makinesine attım.
• Yukarı çıkıp, makineye beyaz çamaşır attım. Onlar yıkanınca astım. Renkli çamaşır attım, yıkanınca astım, renklilerden sonra paspasları attım, yıkandı astım
• Kahvaltı hazırladım, çocukları yedirdim, topladım.
Baktım olacak gibi değil ağrı kesici aldım.
• Fırına akşam temizleyici sıkmıştım; kapağını, yan raf tellerini ve taşıma telini çıkarıp temizledim.
• Evi süpürdüm, mopla sildim.
• Mama sandalyesi dün batmıştı, mama sandalyesini cifledim (bunu süpür silden önce yaptım) Yemek tepsilerini lavaboda hunharca ovaladım.
• Mermer önlerini sildim, cam önü koruma demirlerini sildim.
• Salondaki masa, vitrin ve tv ünitesinin tozunu aldım.
• Prizleri sildim.
• Küçüğüm mutfak ile salon kapısını, camları dün dondurmalı eller ile halletmişti sağolsun o kapıları sildim hadi kovaya su koymuşken, arka oda ile tuvaler kapısını da sileyim dedim.
• Mutfak ve salonun balkona açılan camlarını doğramaları ile sildim.
• Tuvaletin duvarlarını sildim.
Fazlası var eksiği yok aha.

Bir şey söyleyeyim mi?
Yok böyle olmuyor her şey birbirine giriyor. Yaptığım da görünmüyor. Eskiden (bir sene öncesi) düzenli ii yaptığımda en azından görürdüm.
Acil haftalık-aylık program yapmam lazım.

Canikom, şimdi bu spin mopun hangisi iyi, ben tablet mop istiyorum. Şunu al nego memnun kalırsın kesin dediğin hangisi
Canım bendeki tablet mop, birde sadece sıkmalı olanı var eltim almış memnun kalmamış. Bir tane disk mop diye çıkmış ondan aldım. Bugün kargoya verilmiş, pazartesi teslim görünüyor. Onu da bir deneyeyim öyle fikir belirteyim istersen

Aha bir tane daha benden
Valla içimde çok garip duygular var tanimlayamıyorum normalde düğünüm olacaktı ama vazgeçtik düğünden nikah yapacağız sadece. Bu durumlar ailelerin istekleri benim isteklerim her sey karmakarışık bir ruh haline soktu beni

Herkesi geç sadece kendi isteklerine bak canım kendi içinden geleni yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…