Keyif yerinde bence gıcıklığına yaptıAyyy kıyamam yaaa midesini mi üşüttü acaba
Şuan aynen öyle yapmaya çalışıyorumSefan olsun
Bana da lazım ondan iş başlayınca zor olcakBir şey söyleyeyim mi?
Yok böyle olmuyor her şey birbirine giriyor. Yaptığım da görünmüyor.
Acil haftalık-aylık program yapmam lazım.
Yap sende canım, şu gün şunu şu gün bunu yapacağım. Her ayın ortası şunu şunu yapacağım gibi. Daha kolay oluyor.Bana da lazım ondan iş başlayınca zor olcak
Hiçte öyle tertipli bi insan değilimdirYap sende canım, şu gün şunu şu gün bunu yapacağım. Her ayın ortası şunu şunu yapacağım gibi. Daha kolay oluyor.
Dene bir baktın tutturamıyorsun salarsınHiçte öyle tertipli bi insan değilimdir
Canikom, şimdi bu spin mopun hangisi iyi, ben tablet mop istiyorum. Şunu al nego memnun kalırsın kesin dediğin hangisiDene bir baktın tutturamıyorsun salarsın
Canım bendeki tablet mop, birde sadece sıkmalı olanı var eltim almış memnun kalmamış. Bir tane disk mop diye çıkmış ondan aldım. Bugün kargoya verilmiş, pazartesi teslim görünüyor. Onu da bir deneyeyim öyle fikir belirteyim istersenCanikom, şimdi bu spin mopun hangisi iyi, ben tablet mop istiyorum. Şunu al nego memnun kalırsın kesin dediğin hangisi
Ne ara izledin kızŞahsiyet dizisini de bitirdim. Çok beğendim
Aha bir tane daha bendenKendime bakmadim bakmak istemiyorum modum düşük
Valla içimde çok garip duygular var tanimlayamıyorum normalde düğünüm olacaktı ama vazgeçtik düğünden nikah yapacağız sadece. Bu durumlar ailelerin istekleri benim isteklerim her sey karmakarışık bir ruh haline soktu beniAha bir tane daha benden
Herkesi geç sadece kendi isteklerine bak canım kendi içinden geleni yapValla içimde çok garip duygular var tanimlayamıyorum normalde düğünüm olacaktı ama vazgeçtik düğünden nikah yapacağız sadece. Bu durumlar ailelerin istekleri benim isteklerim her sey karmakarışık bir ruh haline soktu beni
Manevi kişisel bakım yaptım teravih kıldım uzanıyorum8 mayıs ödevi
Kişisel bakım yapmak
@malii
@Bonus
H hasbeenandgone
@terliksuu
@Ataayemi zeynepyu
@Kirmizi pabuc
@ayseMsb
M Musluk Suyu
@Feslegen Kokulu Nane
@samdan
@CKbeautyandsheer
@merve-onur
@Ucyuzbesyuz
@Limonsuzzcay
@zeynebzeyneb
pawlover
@Gamze_nur08
Mor Vampirella
@chentiq
@Saricivcivcikcik
@askrhpozitif
@klbk33
@meva888
@Nurnur71
@O1deren87
@dstn33
@Calciferr
@patuli6153
M I N E R V A
@Yakud-u Anka
L Lice_sss
@pandoraksk
@74FRIDA
@happy_mom_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?