Manevi kişisel bakım yaptım teravih kıldım uzanıyorum
Oruçtan mı oluyo acaba baş ağrısı? Geçmiş olsunİyi akşamlar ❤
Bu ara modum düşük benimde baş ağrılarım oluyo bugün iftara zor kalktım hiç iyi hissetmiyorum.
İnş yarın daha iyi olurda 3 gündür aksayan işlerimi yaparım. Sanki haftalardır çamaşır yıkanmıyo birikmiş
Oruçtan mı oluyo acaba baş ağrısı? Geçmiş olsunHemen geçer inşallah
İftar sahur arası suyu az içiyo olabilir misin acabasıBilmem ki oluyo işte.
İftar sahur arası suyu az içiyo olabilir misin acabası
Ben de öyleyim o yüzden çok çekiyorum baş ağrısı haydi iç şöyle büyük bi bardak suYessss su içme özürlüyüm
İyi kız gıcıklığına yaptı bence iftarda az yiyim diye.M Musluk Suyu çocuk nasıl oldu?
aksam topiği
Sağol bonusumAllah kabul etsin
Son dediğini kendi sitesinde görmedim ben baktım dün. Sıkmalı istemiyorum açıkçası, tablet de gözüm ama kullanan birinin yorumu lazımdıCanım bendeki tablet mop, birde sadece sıkmalı olanı var eltim almış memnun kalmamış. Bir tane disk mop diye çıkmış ondan aldım. Bugün kargoya verilmiş, pazartesi teslim görünüyor. Onu da bir deneyeyim öyle fikir belirteyim istersen
Canım ben yemek yaparken telefondan açıyorum, o ara mutfak da izliyorumNe ara izledin kızBen ancak gece izleyebiliyorum dizi
Niye diye soracaktım yazmışsınKendime bakmadim bakmak istemiyorum modum düşük
O bana da oluyor sık sıkBugün de hiç-bir şey yapmadım galiba yaşlanıyorum ya da depresyona girdim ben
Canım düğün arefesi duygu karışıklığı çok normal. Önce senin isteklerin gelsin, içinde bir şey kalmasın, kimse için heves ettiklerinden vazgeçme değmiyorValla içimde çok garip duygular var tanimlayamıyorum normalde düğünüm olacaktı ama vazgeçtik düğünden nikah yapacağız sadece. Bu durumlar ailelerin istekleri benim isteklerim her sey karmakarışık bir ruh haline soktu beni
Canım ben evi silerken genel de halıları toplarım, koltukları çekerim. Normal ve dönen başlıklı var bende klasik, dönen başlığın pas pasını uydurup bulamadı kocam, normal pas pas ucu taktım eskiyince, daha yeni de sap kısmı bozuldu, o tarih oldu yaniNego mop sormuşsun bende spin mop ve vileda turbo var. Turbo bozulunca spin kullandım böyle küçük yerleri silmek zor oluyor püskülü olmadığı için. Mesela vileda nın püsküllerini elimle ittirip siliyorum ben küçük yerleri. Bir de bezini taktığım mandal gibi yerlerinden biri kırılmak üzere gibi sıkarken çok zorluyor elimle bastırıp sıktım sanırım dayanıksız çünkü toplamda 10 sefer kullanmadık ablamla. Spin mop duvar ve baza altı silmek için kullanışlı bence. Karar senin tabi :)
Hı gördüm, seni de gördüm hep temizlik mi olacak yazmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?