Valla öyle bi bizde yokPara sadece bize yok sanırımçalışırken de şaşırırdım şimdide şaşırıyorum insanların harcadıkları paraya Allah daha çok versin ama dediğin gibi ağlamaları da tuhaf
Bünye başka işi kaldıramıyor diyorsunMarket bana yapıştı be kuzum başka işte çalışamıyorum artık
Afiyet olsunAfiyet olsunbende mutfağa geçiyorum bir boğaza çalışıyorum zaten
Çorbam var
Enginar, makarna ve azda tavuk ızgara yapacağım
Yazdıktan sonra hangi sayfada olduğumu farkettimkes cezamı haklısın valla
Oyyy haklısın bunalmaktaKorona çıktığından beri insan işi çalışmıyoz.işin stresi ayrı,virüs stresi ayrı,bi de milletin ekstra kaprisiyle uğraşıyoz,her poktan şikayet eder oldular,aman efendim gülüm efendim dememizi bekliyolar.zaten market erken kapanıyo diye millet akın akın markete doluyo bi de üstüne ramazan alışverişleri pide kuyrukları eklendi.5 dakika mola bile yapamıyoruz artık.tuvalete bile gidemedik saatlerce.tansiyonumuz şekerimiz yerlerde çalışıyoruz.ellerimin titremesinden sürekli hata yanlış yapıyorum artıkbu şartlar yetmiyomuş gibi herif iki aydır evde onun psikolojisi zaten gidik,geçim sıkıntısı üstüne tuz biber.kasalar açık veriyo carttı curttu gerçekten işten hayattan bıkmış durumdayım,allah hepimize sabır güç versin.şiştim ula yeminle şiştim
bugün bütün günüm poh gibi geçti.sinirler o kadar gergin ki bi kömbe(bayram kurabiyesi) mevzusu yüzünden yok yere arkadaşımla küstük,gelirken de arabada ağız dolusu kavga ettik,eve geldim baktım adet olmuşum gürül gürül,arkadaşımı aradım ,kız dedim ben adet oldum ha,aa dedi ben de olcam yarın falan,demek dedik ondanmış kavgamız ,neyse barıştık ettik
Çok şükür gün bitti
Kapanış..
Yok valla denedim olmuyoBünye başka işi kaldıramıyor diyorsunyorucu değil mi? Ben 3 ay çalıştım liseden sonra. İlallah geldi
Ben olabilirim
Korona çıktığından beri insan işi çalışmıyoz.işin stresi ayrı,virüs stresi ayrı,bi de milletin ekstra kaprisiyle uğraşıyoz,her poktan şikayet eder oldular,aman efendim gülüm efendim dememizi bekliyolar.zaten market erken kapanıyo diye millet akın akın markete doluyo bi de üstüne ramazan alışverişleri pide kuyrukları eklendi.5 dakika mola bile yapamıyoruz artık.tuvalete bile gidemedik saatlerce.tansiyonumuz şekerimiz yerlerde çalışıyoruz.ellerimin titremesinden sürekli hata yanlış yapıyorum artıkbu şartlar yetmiyomuş gibi herif iki aydır evde onun psikolojisi zaten gidik,geçim sıkıntısı üstüne tuz biber.kasalar açık veriyo carttı curttu gerçekten işten hayattan bıkmış durumdayım,allah hepimize sabır güç versin.şiştim ula yeminle şiştim
bugün bütün günüm poh gibi geçti.sinirler o kadar gergin ki bi kömbe(bayram kurabiyesi) mevzusu yüzünden yok yere arkadaşımla küstük,gelirken de arabada ağız dolusu kavga ettik,eve geldim baktım adet olmuşum gürül gürül,arkadaşımı aradım ,kız dedim ben adet oldum ha,aa dedi ben de olcam yarın falan,demek dedik ondanmış kavgamız ,neyse barıştık ettik
Çok şükür gün bitti
Kapanış..
Evet galibası sen demiştinTaşındığında camlarını gördüm dedim ben ona ama küçük moplardan
Ahh canom allah hayırlı bi sonuç versin inş düzene giresin maddi manevi ❤
Geçicek di mi efomAfiyet olsun
Oyyy haklısın bunalmaktasinir mi dayanır bu şartlara.
Hayırlısıyla geçse artık şu günler, sağlam psikoloji kalmayacak
Amin kuzumTaşındığında camlarını gördüm dedim ben ona ama küçük moplardan
Ahh canom allah hayırlı bi sonuç versin inş düzene giresin maddi manevi ❤
Şurda iki gıdım mıçutluluğumu niye çaldınTaşındığında camlarını gördüm dedim ben ona ama küçük moplardan
Biz de direk tepsinin dibi sıyrıldığı için hiç başıma gelmedi desemmalipina Yavri sana bi soru pişmiş ama şerbetlenmemiş künefeyi napayım? Tekrar ısıtmayı denedim hiç hoş bişey olmadı
Biz de direk tepsinin dibi sıyrıldığı için hiç başıma gelmedi desemama dur anama bi sorim
Nerde pişirdin fırına mı attın yoksa ocağın üstünde çevire çevire mi pişirdinBonus
Anam diyoli künefeciler de öyle yapıyomuş pişirip dolapta saklıyomuş sonra ısıtıp şerbetliyomuş.iyice pişirip şerbeti dökünce bişeycik olmaz diyo anamBenmiyim hataylı ocakta pişircem tabiki hazır fırında pişirdimo peynir bi ısınıp eridimi daha iflah olmuyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?