Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy ben de paten sevdalısıyım bide bisiklet gel kız birlikte kayalım

Ayy ben de paten sevdalısıyım bide bisiklet gel kız birlikte kayalım
Gaza getirme beni kapına dayanır kaçırırım bak seni Geçen yaz büyük kızım çok istedi paten, ya napcan pateni dedim durdum kıza, sonra bir baktım kendime de almışım

Gaza getirme beni kapına dayanır kaçırırım bak seni Geçen yaz büyük kızım çok istedi paten, ya napcan pateni dedim durdum kıza, sonra bir baktım kendime de almışım
Benim çocukken babam ayağımı incittim diye atmıştı patenlerimi ne ağlamıştım gel kız kaçır patladım evde

Benim çocukken babam ayağımı incittim diye atmıştı patenlerimi ne ağlamıştım gel kız kaçır patladım evde
Benzer kaderleri paylaşmışız hayatım Aç kapıyı geliyorum

İşi temizliğe nası bağladın tebrik ederim seni

Korona çıktığından beri insan işi çalışmıyoz.işin stresi ayrı,virüs stresi ayrı,bi de milletin ekstra kaprisiyle uğraşıyoz,her poktan şikayet eder oldular,aman efendim gülüm efendim dememizi bekliyolar.zaten market erken kapanıyo diye millet akın akın markete doluyo bi de üstüne ramazan alışverişleri pide kuyrukları eklendi.5 dakika mola bile yapamıyoruz artık.tuvalete bile gidemedik saatlerce.tansiyonumuz şekerimiz yerlerde çalışıyoruz.ellerimin titremesinden sürekli hata yanlış yapıyorum artık bu şartlar yetmiyomuş gibi herif iki aydır evde onun psikolojisi zaten gidik,geçim sıkıntısı üstüne tuz biber.kasalar açık veriyo carttı curttu gerçekten işten hayattan bıkmış durumdayım,allah hepimize sabır güç versin.şiştim ula yeminle şiştim
bugün bütün günüm poh gibi geçti.sinirler o kadar gergin ki bi kömbe(bayram kurabiyesi) mevzusu yüzünden yok yere arkadaşımla küstük,gelirken de arabada ağız dolusu kavga ettik, eve geldim baktım adet olmuşum gürül gürül,arkadaşımı aradım ,kız dedim ben adet oldum ha,aa dedi ben de olcam yarın falan,demek dedik ondanmış kavgamız ,neyse barıştık ettik
Çok şükür gün bitti
Kapanış..

Allah yardımcın olsun. Bende markette çalıştım bi ara tatil yeriydi cidden insanlar insanlığından çıkıyor.

Hee ben tarlusal veya progestan kullanıyorum 5 gün içinde etki ediyor :/ o ilacı hiç kullanmadım
Tarlusal da kullandım geçen aya kadar.50 gün gelmeyince mecbur hep söktürücü kullandım.ama hormonlar düzene girmiyo öyle.kist de gitmedi 6 aydır.mecbur yasmine başladım bu ay.adet bitsin sopan kürüne başlicam bakalım

Allah yardımcın olsun. Bende markette çalıştım bi ara tatil yeriydi cidden insanlar insanlığından çıkıyor.
Valla vahşi gibi alışveriş yapıyolar anlamıyom bi de iş yok para yok para yok diye ağlıyolar.ama en düşük alışveriş 300 400 lira.hergün gelen adamlar kilo kilo etler pirzolalar gırla ,bi de hergün aynı yekün alışveriş.gözümüz yok allah daha çok versin ama param yok diyene asla inanmıyorum artık.

Para sadece bize yok sanırım çalışırken de şaşırırdım şimdide şaşırıyorum insanların harcadıkları paraya Allah daha çok versin ama dediğin gibi ağlamaları da tuhaf

Devam ediyor musun markete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…