- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Evvvvvvet. Siliyorsun sadece kendi kendine kuruyor cam leke yokKendi kendine kuruyan bez mi
Hangi bez o gı ben de alamEvvvvvvet. Siliyorsun sadece kendi kendine kuruyor cam leke yok
Ayy ben de paten sevdalısıyımAynen pawım. 8 yıldır bu şehirdeyim ve doğru düzfün gezmediğimi fark ettim. Bilmediğim mekan yoktur ama gezmeye çıktığımızda bile hep kapalı alanlarda vakit geçiriyormuşuz. Mudanya, trilye... fırıl fırıl gezicem. İstanbula her gelişimde geve ablamlarla ortaköye veya bebeğe muhakkak gidiyoruz, sahilde yürüyoruz. Fakat şuan kapının önünde bile yürümeye razıyım. Özellikle virüs bitsin istanbula gidicem ilk, çocukları ablama bırakıp deli gibi patenlerimle kayıcam
Yeni aldığım bu ama tablet mop daha iyi.Mop tableti atmıştım sanırım gördüm onu
Al pawım al vallahi dur özelden atayımHangi bez o gı ben de alam
Gaza getirme beni kapına dayanır kaçırırım bak seniAyy ben de paten sevdalısıyımbide bisiklet gel kız birlikte kayalım
Benim çocukken babam ayağımı incittim diye atmıştı patenlerimi ne ağlamıştımGaza getirme beni kapına dayanır kaçırırım bak seniGeçen yaz büyük kızım çok istedi paten, ya napcan pateni dedim durdum kıza, sonra bir baktım kendime de almışım
Benzer kaderleri paylaşmışız hayatımBenim çocukken babam ayağımı incittim diye atmıştı patenlerimi ne ağlamıştımgel kız kaçır patladım evde
Yasmin kullanıyorum kuzumİlacın adı ne? Bende ilaçsız adet olamam da
Asma öyle suratını
İşi temizliğe nası bağladın tebrik ederim seniHadi ya boşa almış oldun
Allah kolaylık versin canım
Daha aktif ol biz hep burdayız
Eline sağlık canım
Oyy ruh ikizim bende aynenkalk temizlik yap iyi gelir
Tamam canım sen nasıl istersençok geçmiş olsun
Kolay gelsin
Kolay gelsin
Alırsam yazarım canım
Eline sağlık canımmaşallah
Hee ben tarlusal veya progestan kullanıyorum 5 gün içinde etki ediyor :/ o ilacı hiç kullanmadımYasmin kullanıyorum kuzum
Allah yardımcın olsun. Bende markette çalıştım bi ara tatil yeriydi cidden insanlar insanlığından çıkıyor.Korona çıktığından beri insan işi çalışmıyoz.işin stresi ayrı,virüs stresi ayrı,bi de milletin ekstra kaprisiyle uğraşıyoz,her poktan şikayet eder oldular,aman efendim gülüm efendim dememizi bekliyolar.zaten market erken kapanıyo diye millet akın akın markete doluyo bi de üstüne ramazan alışverişleri pide kuyrukları eklendi.5 dakika mola bile yapamıyoruz artık.tuvalete bile gidemedik saatlerce.tansiyonumuz şekerimiz yerlerde çalışıyoruz.ellerimin titremesinden sürekli hata yanlış yapıyorum artıkbu şartlar yetmiyomuş gibi herif iki aydır evde onun psikolojisi zaten gidik,geçim sıkıntısı üstüne tuz biber.kasalar açık veriyo carttı curttu gerçekten işten hayattan bıkmış durumdayım,allah hepimize sabır güç versin.şiştim ula yeminle şiştim
bugün bütün günüm poh gibi geçti.sinirler o kadar gergin ki bi kömbe(bayram kurabiyesi) mevzusu yüzünden yok yere arkadaşımla küstük,gelirken de arabada ağız dolusu kavga ettik,eve geldim baktım adet olmuşum gürül gürül,arkadaşımı aradım ,kız dedim ben adet oldum ha,aa dedi ben de olcam yarın falan,demek dedik ondanmış kavgamız ,neyse barıştık ettik
Çok şükür gün bitti
Kapanış..
Tarlusal da kullandım geçen aya kadar.50 gün gelmeyince mecbur hep söktürücü kullandım.ama hormonlar düzene girmiyo öyle.kist de gitmedi 6 aydır.mecbur yasmine başladım bu ay.adet bitsin sopan kürüne başlicam bakalımHee ben tarlusal veya progestan kullanıyorum 5 gün içinde etki ediyor :/ o ilacı hiç kullanmadım
Bende BendeeeeeAl pawım al vallahi dur özelden atayım
Valla vahşi gibi alışveriş yapıyolar anlamıyom bi de iş yok para yok para yok diye ağlıyolar.ama en düşük alışveriş 300 400 lira.hergün gelen adamlar kilo kilo etler pirzolalar gırla ,bi de hergün aynı yekün alışveriş.gözümüz yok allah daha çok versin ama param yok diyene asla inanmıyorum artık.Allah yardımcın olsun. Bende markette çalıştım bi ara tatil yeriydi cidden insanlar insanlığından çıkıyor.
Para sadece bize yok sanırımValla vahşi gibi alışveriş yapıyolar anlamıyom bi de iş yok para yok para yok diye ağlıyolar.ama en düşük alışveriş 300 400 lira.hergün gelen adamlar kilo kilo etler pirzolalar gırla ,bi de hergün aynı yekün alışveriş.gözümüz yok allah daha çok versin ama param yok diyene asla inanmıyorum artık.
Devam ediyor musun marketeValla vahşi gibi alışveriş yapıyolar anlamıyom bi de iş yok para yok para yok diye ağlıyolar.ama en düşük alışveriş 300 400 lira.hergün gelen adamlar kilo kilo etler pirzolalar gırla ,bi de hergün aynı yekün alışveriş.gözümüz yok allah daha çok versin ama param yok diyene asla inanmıyorum artık.
Market bana yapıştı be kuzum başka işte çalışamıyorum artıkDevam ediyor musun markete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?