Ben iş yarken iş yapıyorum. Film izlerken film izliyorum. Ben de niye işler bitmiyor diyorumOoBen okullar kapandığından beri onu da yapamıyorum. Yoksa hayatta affetmem, makine boşaltırken, yemek yaparken. Üzledim
Hemen gidip mop alacağımMopla cam silme fikrini veren kim idi? Minnettarım camlarım çokzel oldu
Ben olabilirimMopla cam silme fikrini veren kim idi? Minnettarım camlarım çokzel oldu
Sadece viladam varYani ben siliyorum, uzanamadığı yerler için iyi. Silvanın duvar mopu falan var çok da övüyorlar (ben de almamak için kendimi zor tutuyorum) fakat bayağı pahalı ve benim bir dünya mopum olduğundan mütevellit bir de onu almak
Yavrum al sebzelerini yanına git gel yapmamak için aç tezgahta tableti telefonu izle, zevkli oluyorBen iş yarken iş yapıyorum. Film izlerken film izliyorum. Ben de niye işler bitmiyor diyorum
Spin mop uzun ama eni çok az. Bir karıştan azıcık eni varSadece viladam var
Koyacak yer yok diye almıyordum. Cam duvar vb siliniyorsa alayım. Bir alıp uzun süre kullanıyoruuz sonuçta. Teşekkürler bilgi için.
Koca camları fışt iki dk da sildim çokzel iyi ki almışım mopuBen olabilirim
Benim de saatlerimi alıyordu. Mart ayında 15 dakikada koca balkon camlarını silince keşke hiç düşünmeseymişim daha önce alsaymışım dedim.Koca camları fışt iki dk da sildim çokzel iyi ki almışım mopu
Benim salon camları da gözümde büyüyodu kocam da çekecekle su dökmeli falan silmeye kalkıyo komşuyla kavga etmeden çözdüm işi güzel olduBenim de saatlerimi alıyordu. Mart ayında 15 dakikada koca balkon camlarını silince keşke hiç düşünmeseymişim daha önce alsaymışım dedim.
Sende de mi var kız tablet mopKoca camları fışt iki dk da sildim çokzel iyi ki almışım mopu
Dün aldım ben daha ama sizin saydığınız markaları anlamam markette parex vardı parex aldım geldimSende de mi var kız tablet mop
Böyle moplarda yere tamamen güç uygulanıyor ama viledayla silince püskülleri bir oyana bir bu yana pisliği sağa sola taşıyor.Benim salon camları da gözümde büyüyodu kocam da çekecekle su dökmeli falan silmeye kalkıyo komşuyla kavga etmeden çözdüm işi güzel olduyerleri de güzel siliyomuş viledadan daha çok beğendim
Evet yeri güzel kavrıyo ben de sevdimBöyle moplarda yere tamamen güç uygulanıyor ama viledayla silince püskülleri bir oyana bir bu yana pisliği sağa sola taşıyor.
Büle mi o da gı?Dün aldım ben daha ama sizin saydığınız markaları anlamam markette parex vardı parex aldım geldim
Benziyo ama böyle havalı değil ehe şöleBüle mi o da gı?
Ben markete de gidemiyorum. Çarşamba günü çocuklara sokağa çıkma yasağı kaldırılacak ya alıcam çocukları arabayla evin oralarda dıptıs dıptıs takılcamBahçeye çıkmayı göze alamıyorum.
Kız mop işte göccücük bişi neresi havalı. Yalnız bu moptan ilk sosyal medyada görüp aldığımda, "Ben var ya bunla evin vicdanına kadar girerim," dediydim.Benziyo ama böyle havalı değil ehe şöleben de gezmek istiyorum ya
Çocuklarla zor zati gezme işi bi hava aldır yeter. Ben de serbestsiniz dedikleri ilk an kendimi atcam eminönü senin beşiktaş benim ortaköy onun sürtcemKız mop işte göccücük bişi neresi havalı. Yalnız bu moptan ilk sosyal medyada görüp aldığımda, "Ben var ya bunla evin vicdanına kadar girerim," dediydim.
Yürümek istiyorum aslında ama çocuklar sağa sola dokunur riskini gözle alamıyorum. İki aydır evde fıttırdılar bari arabayla gezdireyim diyorum
Mop tableti atmıştım sanırım gördüm onuTablet mopun mu?
Kendi kendine kuruyan bez miSpin mop uzun ama eni çok az. Bir karıştan azıcık eni varYa ben mopla uzanamadığım yerleri siliyordum, geri kalanını elle. Bir bez var siliyorsun kurulama yapmana gerek kalmadan kendi kendine kuruyor iz bırakmıyor. Ondan aldıktan sonra mopla silmeye başladım
Aynen pawım. 8 yıldır bu şehirdeyim ve doğru düzfün gezmediğimi fark ettim. Bilmediğim mekan yoktur ama gezmeye çıktığımızda bile hep kapalı alanlarda vakit geçiriyormuşuz. Mudanya, trilye... fırıl fırıl gezicem. İstanbula her gelişimde geve ablamlarla ortaköye veya bebeğe muhakkak gidiyoruz, sahilde yürüyoruz. Fakat şuan kapının önünde bile yürümeye razıyım. Özellikle virüs bitsin istanbula gidicem ilk, çocukları ablama bırakıp deli gibi patenlerimle kayıcamÇocuklarla zor zati gezme işi bi hava aldır yeter. Ben de serbestsiniz dedikleri ilk an kendimi atcam eminönü senin beşiktaş benim ortaköy onun sürtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?