Düzenli Evimiz & Hayatımız

Oo Ben okullar kapandığından beri onu da yapamıyorum. Yoksa hayatta affetmem, makine boşaltırken, yemek yaparken. Üzledim
Ben iş yarken iş yapıyorum. Film izlerken film izliyorum. Ben de niye işler bitmiyor diyorum

Sadece viladam var
Koyacak yer yok diye almıyordum. Cam duvar vb siliniyorsa alayım. Bir alıp uzun süre kullanıyoruuz sonuçta. Teşekkürler bilgi için.

Ben iş yarken iş yapıyorum. Film izlerken film izliyorum. Ben de niye işler bitmiyor diyorum
Yavrum al sebzelerini yanına git gel yapmamak için aç tezgahta tableti telefonu izle, zevkli oluyor

Sadece viladam var
Koyacak yer yok diye almıyordum. Cam duvar vb siliniyorsa alayım. Bir alıp uzun süre kullanıyoruuz sonuçta. Teşekkürler bilgi için.
Spin mop uzun ama eni çok az. Bir karıştan azıcık eni var Ya ben mopla uzanamadığım yerleri siliyordum, geri kalanını elle. Bir bez var siliyorsun kurulama yapmana gerek kalmadan kendi kendine kuruyor iz bırakmıyor. Ondan aldıktan sonra mopla silmeye başladım

Koca camları fışt iki dk da sildim çokzel iyi ki almışım mopu
Benim de saatlerimi alıyordu. Mart ayında 15 dakikada koca balkon camlarını silince keşke hiç düşünmeseymişim daha önce alsaymışım dedim.

Benim de saatlerimi alıyordu. Mart ayında 15 dakikada koca balkon camlarını silince keşke hiç düşünmeseymişim daha önce alsaymışım dedim.
Benim salon camları da gözümde büyüyodu kocam da çekecekle su dökmeli falan silmeye kalkıyo komşuyla kavga etmeden çözdüm işi güzel oldu yerleri de güzel siliyomuş viledadan daha çok beğendim

Benim salon camları da gözümde büyüyodu kocam da çekecekle su dökmeli falan silmeye kalkıyo komşuyla kavga etmeden çözdüm işi güzel oldu yerleri de güzel siliyomuş viledadan daha çok beğendim
Böyle moplarda yere tamamen güç uygulanıyor ama viledayla silince püskülleri bir oyana bir bu yana pisliği sağa sola taşıyor.

Dün aldım ben daha ama sizin saydığınız markaları anlamam markette parex vardı parex aldım geldim
Büle mi o da gı?

Ben markete de gidemiyorum. Çarşamba günü çocuklara sokağa çıkma yasağı kaldırılacak ya alıcam çocukları arabayla evin oralarda dıptıs dıptıs takılcam Bahçeye çıkmayı göze alamıyorum.

Eklentiler

• 20200509_194316.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
Benziyo ama böyle havalı değil ehe şöle ben de gezmek istiyorum ya

Eklentiler

• 54E1B713-579A-4E07-B7BA-9FC76F072121.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 35
Benziyo ama böyle havalı değil ehe şöle ben de gezmek istiyorum ya
Kız mop işte göccücük bişi neresi havalı. Yalnız bu moptan ilk sosyal medyada görüp aldığımda, "Ben var ya bunla evin vicdanına kadar girerim," dediydim.
Yürümek istiyorum aslında ama çocuklar sağa sola dokunur riskini gözle alamıyorum. İki aydır evde fıttırdılar bari arabayla gezdireyim diyorum

Çocuklarla zor zati gezme işi bi hava aldır yeter. Ben de serbestsiniz dedikleri ilk an kendimi atcam eminönü senin beşiktaş benim ortaköy onun sürtcem

Kendi kendine kuruyan bez mi

Çocuklarla zor zati gezme işi bi hava aldır yeter. Ben de serbestsiniz dedikleri ilk an kendimi atcam eminönü senin beşiktaş benim ortaköy onun sürtcem
Aynen pawım. 8 yıldır bu şehirdeyim ve doğru düzfün gezmediğimi fark ettim. Bilmediğim mekan yoktur ama gezmeye çıktığımızda bile hep kapalı alanlarda vakit geçiriyormuşuz. Mudanya, trilye... fırıl fırıl gezicem. İstanbula her gelişimde geve ablamlarla ortaköye veya bebeğe muhakkak gidiyoruz, sahilde yürüyoruz. Fakat şuan kapının önünde bile yürümeye razıyım. Özellikle virüs bitsin istanbula gidicem ilk, çocukları ablama bırakıp deli gibi patenlerimle kayıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…